Marius Pieleanu a reacționat după mișcarea făcută de mai multe organizații PSD.

Este vorba de un colaj foto prin care se susține că de fapt pe National Arena a fost huiduită… Simona Halep și nu Gabriela Firea. Colajul a fost postat pe paginile de Facebook a mai multor filiale județene ale PSD. Sociologul a criticat această mișcare făcută de unii social-democrați.

”Sunt oripilat! Dacă este adevărat ce s-a întâmplat… cine a făcut așa ceva este un dobitoc și un bou cu b mare. Asemenea mizerii nu se postează pe niciun site”, a zis Marius Pieleanu la Antena 3.

9 COMMENTS

 1. Toate actiunile sportive, culturale sau de alta natura, nu trebuie politizate sub nicio forma.
  Asta este, e democratie se huiduie, se injura air, toti politicienii trebuie sa suporte asta. Astia de la psd nu trebuie sa se coboare la nivelul atora cu un neuron, dar cum spune o vorba “a la guerre comme ala guerre”, pentru ca-n Romania asta are loc, un razboi romano-roman.

 2. Pai cine? De la Bogdan Chireac a plecat, nu mai stiu unde era, la A3 sau RTV…. Slugoiul ala propagandist din Kiseleff a preluat-o din zbor.

 3. Doamna Firea a aflat ca nu toata lumea o iubeste ceea ce pentru un politician e de neacceptat.

  E totusi trist ca un om de comunicare care nu e politician la baza nu stie cand trebuie sa taca si sa isi vada de treaba.

  • Tu, de fapt, ce dracu ii reprosezi? Ca i-a dat titlul de cetatean de onoare? Ca a organizat o festivitate in cinstea ei?
   Daca nu facea nimic, va tavaleati in chinuri ca n-a facut si n-a dres! Sau trebuia sa i le trimita prin posta?
   Bai paduretilor, astfel de actiuni se organizeaza oriunde in lumea civilizata; numai voi, oamenii pesterilor, gasiti ca e ceva ciudat si imoral; si-atunci huiduiti.
   Va laudati ca vreti o tara ca afara. Firea a organizat ceva ca afara, iar papagalii huiduie! Mai stiti si altceva?

 4. asta e PSDul. A iesit presedintele partidului sau purtatorul de cuvant sa se dezica de mizeria asta postata pe paginile organizatilor teritoriale? Nu.
  Inseamna ca PSDul isi asuma mesajul transmis.

 5. Tovarasu’ marius peleianu, din ce in ce mai sinucigas! Pune in aplicare, cu imensa abnegatie, un principiu stravechi: Tarii, tot mai multe timpenii-boabe la hectar! Hei-rup, hei-rup, cad stinci de fier!
  Ultimul OZU primit: salvati-o pe chioveshi! Numai ca, vai, ca s-o salveze pe faraoanca, pieleanu nu gaseste altceva mai bun decit sa spuna timpenii. Mai exact, ca revocare lui cheoveshi de catre Tariceanu (presedinte interimar in cazul suspendarii actualului bolovan) ar fi … IMORALA!
  Asadar, daca Tariceanu face ceva la care legea il indreptateste DEPLIN, e imoral. In schimb, iohanes, care refuza sa faca ceea ce legea il obliga, nu e imoral. El doar face un (nevinovat) joc politic.
  De ce spun ca peleanu e sinucigas?
  Principalul rol pe care l-a primit este de a (de)forma opinia publica in directia dorita de sefii sai..Ca sa poti face asta trebuie te bucuri de o credibilitate deasupra oricaror suspiciuni, SI S-A MUNCIT MULT LA ASTA! Dar daca iesi si debitezi timpenii, credibilitatea se prabuseste ca un castel de nisip, asadar pieleanu va fi sacrificat.
  Sigur, de multe ori, in situatii de avarie, se apeleaza la sacrificiul unui pion: cu cit situatia e mai grava, cu atit pionul poate fi mai important
  Si situatia pare, intr-adevar, una foarte grava, fiindca Tariceanu, in cele 30 de zile de presedintie, o sa dea DAUNA TOTALA!
  Sa spicuim: demiterea faraoancei, trecerea codurilor, numirea directorului SIE, demiterea lui Lazar, numirea unor ambasadori importanti (in primul rind in SUA si Israel) etc etc. Statul paralel deja are pielea gainii gindindu-se la toate astea, asa ca sint de asteptat reactii din ce in ce mai nervoase. Vin vremuri extrem de interesante…

 6. PRIMA care ar fi trebuit sa se dezica de acest mesaj, dar şi de colajul video distribuit tot de PSD, ar fi fost chiar Gabriela Firea. A avut destul timp să o facă, dar a tăcut complice. Asta spune foarte mult despre buna-credință, despre principiile si despre tinuta morală si politică a doamnei Firea.
  Si spun asta fără a mă considera deloc un ,, cetățean cu venin”.

 7. Teoretic si la figurat, respectivul mesaj e adevarat…Niste indivizi au stricat un moment in care Simona Halep era premiata chiar si de un primar PSD.. Halep era personajul principal nu Firea Eu cred ca greseala a fost ca s-a folosit acest mesaj in lupta politica…PSD-ul putand foarte bine sa taca si sa se victimizeze..P.S Nu inteleg de ce d-nul Radu Tudor face o tragedie dintr-asta

Leave a Reply