A venit momentul sa va marturisesc ceva.

Sunt un turist pasionat ­čÖé

Dupa 27 de tari vizitate, gratie meseriei mele de jurnalist dar si dorintei de a vedea locuri inedite in vacante, am primit un semnal de la celebrul site de turism Tripadvisor.

Am scris pe TripAdvisor de-a lungul anilor cateva lucruri despre locurile pe care le-am vizitat.

Iar acum vine si mesajul : am peste 13.000 de cititori pentru postarile mele si sunt in Top 10 contributori din Bucuresti.

Am cititori din Romania, SUA, Franta, Marea Britanie si altele.

Sunt Level 4 contributor cu 4019 puncte si am sanse de a merge mai sus, daca timpul imi permite sa scriu in continuare.

Pina acum am postat 22 reviews si 60 de fotografii.

Am o colectie de peste 10.000 de fotografii din toate colturile lumii, din care am publicat doar cateva zeci.

Pe linga relatia speciala cu TripAdvisor, am creat si un blog de turism, pentru momentele cand sunt mai relaxat si vreau sa impartasesc pasiunea pentru turism.

www.tripbytrip.ro – acesta este blogul, pentru toti cei interesati.

Am sa va tin la curent cu evaluarile TripAdvisor despre postarile mele in legatura cu locuri minunate pentru turism din Romania, Europa, SUA si alte locuri interesante ale lumii.

 

9 COMMENTS

 1. Felicitari ! Poate am sa surprind dar exista oameni care au o fobie a calatoriilor.Nu s-ar duce nici de la Bucuresti la Sinaia sa vada Pelesul.Asa s-au nascut iar pe masura ce au inaintat in varsta aceasta s-a accentuat.Norocul lor este internetul,am in familie doua astfel de persoane.Au fobia deplasarilor fara sa fie comode,sunt dinamice in tot ce fac dar sa nu-i pui sa se urce in ceva si sa plece undeva.Asa ca nu e la indemana oricui sa calatoreasca,cei care o fac sunt binecuvantati pe langa alte conditii sa reziste in timp acestei chemari,sa-i pasioneze,sa fie atrasi permanent de noi si noi locatii,slava domnului ofertele sunt fara numar.

 2. Felicitari, sa fiti sanatos sa puteti vizita cat mai multe tari, sa impartasiti pe mai departe impresii de calatorie si sa urcati cat mai sus in topul Tripadvisor.

 3. Dr─âgu╚Ť articol multumim:)
  Daca ati putea face si niste recomand─âri pt destina╚Ťii,trasee in tara,hoteluri,sate,localit─â╚Ťi interesante ar fi foarte bine:)

 4. Minunat, felicitari ­čÖé . Si e minunat sa calatoresti, sa vizitezi locuri deosebite, frumoase….un bagaj plin cu amintiri de neuitat. Sufletul se hraneste cu tot ceea ce e nou si cu imagini frumoase. Calatoria este un cadou pentru suflet. Sigur, mintea retine amintirile acelor locuri frumoase, dar sufletul se bucura intens, precum un copil in fata jucariilor :). Asta e minunea acestor calatorii, excursii -lasa o amprenta puternica pe viata.

  Am avut si eu ocazia si poate si norocul sa vizitez anumite locuri frumoase din Europa- Germania, Franta, Italia, Ungaria, Bulgaria, Cehia. Si de fiecare data m-am bucurat ca un copil care descopera lumea in splendoarea ei :). E un sentiment unic, foarte adevarat.

  Stiu ca sunteti din Constanta, iar despre mare, marea noastra am spus tuturor : o iubesc ca pe o fiinta :). Pentru mine imaginea marii, linistita sau furioasa este egala cu cel mai frumos -renumit tablou. Prietenii mei chiar se amuzau de pasiunea asta a mea pentru mare -de fapt pt. orice mare de pe pamantul acesta sau oceane. Toata imaginea ei este fascinanta pentru mine- fie la rasarit, sau la apus, cu soare, ploaie sau nori. Si de cate ori plecam de la mare acasa la Bucuresti, imi luam la revedere de la ea, ii spuneam…..la anul o voi revedea si o pupam :), cum am spus se amuzau prietenii mei, insa eu le ziceam atat : o iubesc! :).

  Felicitari si pentru fotografiile pe care le-am vazut pe blog sunt frumoase. Sper sa vedem cat mai multe.

  Aceste citate imi plac :
  Lumea este o carte, iar cei care nu calatoresc nu pot citi decat o pagina din ea.ÔÇŁ -Sfantul Augustin
  We travel not to escape life, but for life to not escape us – unknown.

Leave a Reply