Partidul Naţional Liberal a obţinut, la alegerile europarlamentare de duminică, 27,07% din voturile alegătorilor, Partidul Social Democrat – 23,59%, iar Alianţa 2020 USR PLUS – 19,99%, potrivit datelor parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Central.

Biroul Electoral Central a centralizat, până la ora 16,23, un număr de 5.072.602 buletine de vot ajunse fizic la BEC.

11 COMMENTS

 1. Au castigat pedelIistii din PNL ?
  Pe ei nu i a deranjat niciun parchet in acesti ani…
  Afacerile rezista..
  base – viitor premier ?
  Sper ca Dumnezeu sa faca dreptate…

  • Ce legatura are Dumnezeu cu politica ? Cred ca mai important pentru Romania este o schimare in bine,inteleg cat de speriati sunt beneficiari contractelor paguboase cu PSD-ul si bugetarii inutili ,cumetrii si alte obligatii PSD-iste de prin toate primariile !

 2. Sociologul Ionas de la Curs sau Avengarde a descoperit ca la Galati (sau intr-o comuna) oamenii au declarat la exitpoll ca au votat PSD si in urne a fost voturi pt PNL/altceva?!

  Asta suna a frauda electorala curata, nu ce spune d-l Ionas ca ar fi declarat altceva decat au votat la exitpoll, doar pt.ca i-a timorat gandul ca afla primarul.

  • Ce frauda visezi “cocosule”? La iesirea de la urne pot declara, daca vreau, ca am votat cu Trump, oricum n-au ei cum sa verifice cu cine am votat.

   • Lol! “Cocosule”. Bine, mai, Pasarica!
    Cum spuneam, vor sa se justifice post factum, ca n-a fost frauda.

 3. Da, intr-adevar, v-ati inselat. USR nu e cu 2 e cu 19,99 perioada 9 la suta. Poate pana maine vor ajunge la o singura cifra. Penibil.

Leave a Reply