Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că dacă moțiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune națională până în luna noiembrie, ”când sunt alegeri la termen”.

”Este o moțiune serioasă și chiar dorim să treacă. Nu avem un scop politic, nu avem un program politic. Dorim să stopăm un lucru care nu se face niciunde într-o țară dezvoltată. Nu ai dreptul să schimbi regulile în timpul jocului. (…) După moțiune, dacă va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un prim-ministru. Este varianta unui guvern de uniune națională până în noiembrie, când sunt alegeri la termen”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.ro.

3 COMMENTS

  1. Parca suna uniunea asta a: comunisti din toate tarile unitiva, pardon proletari . Este inca o dovada ca partidele cu nume istorice sau noii iubitori de Romania sunt doar cioburi din oala pcr sparta in 89 ca sa-i pacaleasca pe ocidentali. Chiar daca acum promoveaza si soimii patriei lui bunicu tot nu se pot debarasa de ura fata de romani si Romania. Cand vom vorbi doar de regiuni si Romania doar in buletin si pasaport?

Leave a Reply