Surse : premierul i-a cerut demisia ministrului Justitiei

Potrivit unor surse din cadrul coaliției, premierul Florin Cîțu i-a cerut demisia ministrului Justiției, Stelian Ion. Se întâmpla, conform surselor din coaliție, înainte de începerea vacanței parlamentare.

Profitând de situația din coaliție, cu un premier care nu își mai permite să remanieze un ministru al altui partid fără consultări temeinice, după precedentul Vlad Voiculescu, Stelian Ion a refuzat să demisioneze. Mai mult, acesta a lansat o serie de atacuri la partenerii de coaliție și a decis să declanșeze concursul pentru conducerea DIICOT.

Acest din urmă gest ar fi pus capac întregii povești, potrivit surselor din cadrul coaliției, determinându-l pe președintele Klaus Iohannis să dea un semnal public referitor la remaniere. Stelian Ion este primul ministrul din Guvernul Cîțu despre care președintele declară că are o activitate care îl nemulțumește, scrie stiripesurse.ro

1 COMMENT

  1. Imi place ca sustii un individ care nu il cunosti indeajuns dar nu e omul potrivit care trebuie sustinut! I-am gasit data nasterii si ce sa vezi! Am calculat si interpretat: Omul e instabil din toate punctele de vedere! Dezvaluirile pron cifra secreta a vietii lui, interpretare: pana la 12 ani a fost in slujba si sub poala masii, de la 12 pana la 30 ani, a fost la mila domnului(iarta-ma si pazeste-ma doamne: excrocherii, hotoi, inselatorii, bulau, in orice caz, doar grav), din jurul a 30 ani pana la 45 ani, a incercat sa isi spele pacatele, prostiile facute, sa se echilibreze, sa revina la viata demna dar nici gand din cauza ca fiind executantul perfect, nu reuseste si ajunge iar in perioada anterioara la 30 ani cand cere mila, iertare de la dumnezeu, cetateni sau bulau. De la 45 ani fiind pe farasul dezonoarei, continua pana pe la 60 ani si dupa 60 pierde tot ce a castigat sau castiga dar si familia, ramanand ca un caine insingurat si neajutorat. Bafta Citu-le, ce pui pe tava si oferi, asta vei primi, bumerangul e partenerul si pretenul tau! Oooo, daaa! Acum are 45 ani, nu a invatat lectia pe care a primit-o in jurul varstei de plus/minus 30 ani, tot aceleasi greseli face si la ora actuala! Pana la demisie, posibil sa apara bulaul la curul lui. P.s. scuze pentru exprimare tuturor! Este o interpretare reala. Radu, nu e normal sa ai in farfurie un asemenea individ!

Leave a Reply