Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat astăzi decretul prin care este eliberat din funcţia a procurorului Dumitru Cismaru din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea Supremă, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni, potrivit Antena 3.

Procurorul a fost condamnat definitiv în luna iunie pentru provocarea unui accident rutier.

http://videonews.antena3.ro/video/romania/sinteza-zilei-procurorul-dumitru-cismaru-explica-ii-despre-turul-dat-in-jurul-parchetului-general-cu-bebe-ionescu.html

In data de 15 februarie 2012, procurorul PICCJ Dumitru Cismaru a iesit din sediul Parchetului General si a urcat in masina BMW X5 unde la volan se afla Bebe Ionescu, cel ce a devenit in toamna anului trecut, cuscrul Presedintelui Romaniei Traian Basescu (fiul acestuia, Sida, casatorindu-se cu Elena Basescu). In cadrul emisiunii Sinteza zilei, realizata de Mihai Gadea la Antena 3, au fost prezentate o serie de imagini care au surprins intalnirea magistratului Dumitru Cismaru – procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu Bebe Ionescu, afacerist si milionar.

Trei ture cu BMW-ul in jurul cladirii Parchetului General

Conform datelor prezentate in cadrul emisiunii, intalnirea celor doi a avut loc in 15 februarie 2012, dupa ce la CSM se decisese revocarea sa din functia de inspector al Inspectiei Judiciare, ca urmare a faptului ca Dumitru Cismaru se solidarizase, la inceputul lunii februarie, cu procurorul Forin Roman de la Parchetul Tribunalului Arad, cel ce afirmase public ca Romania a ajuns intr-o stare jalnica si se declarase impotriva politicii Guvernului Boc si a lui Traian Basescu. Cismaru fusese trimis la Arad de Inspectia Judiciara pentru a face verificari in privinta „atitudinii” procurorului Roman. La putin timp dupa ce Cismaru a revenit in Parchetul General, fotografiile prezentante in premiera la Antena 3 dovedesc ca acesta a avut o suspecta intalnire cu Bebe Ionescu, curscrul Presedintelui Traian Basescu.

Dupa ce procurorul Dumitru Cismaru s-a urcat la bordul masinii, intre cei doi a avut loc o discutie, pe durata careia autovehiculul in care se aflau a efectuat trei ture in jurul Parchetului. La final, procurorul Dumitru Cismaru s-a reintors in institutia in care lucreaza.

10 COMMENTS

 1. Se vrea reabilitarea imaginii unor institutii ca Presedintia si Justitia, ce au fost folosite intr-un mod degradant pe vremea fostului regim. Despre asta e vorba, despre nimic altceva. In acest sens, trebuie oferite multimii exemple! Pentru reabilitatrea imaginii acestor institutii si recastigarea increderii populatiei in aceste institutii. Acum, de ce dreac or avea nevoie de increderea noastra, chiar nu imi dau seama? Adica, la ce le trebuie si la ce le foloseste? Nu pot sa-si faca treaba oricum, si cu sau fara incredere? Doar sa isi faca treaba si atat. Ce dreac, noi populatia suntem galerie de fotbal si institutiile sunt un fel de echipa, care fara suporteri nu au motivatie sa munceste sau ce? Da-i in mortii lor cu institutiile lor, sa munceasca pa crud, ca noi toti.

 2. PROPUNERE ECCO!

  D-le,

  Eu inteleg ca suntem, ca ne tragem din maimute! Dar n-am putea spre exemplu sa ne reciclam fiecare personal gunoiul pe care il producem zilnic? Si daca nu suntem in stare, sa il mancam, ca sa nu mai poluam dreacului atat! Plus apele uzate, tot asa, fiecare pe proprie raspundere! N-ar fi mai bine? In acest sens am inceput deja sa arunc tot gunoiul in spatele blocului pe fereastra, dar numai ce e biodegradabil, bineinteles. Fii si tu ECCO, ca mine! Sal

 3. Procurorii, DNA si din Parchetul General f multi, sunt in general tineri (puţeri) de 27-29 de ani, a caror principala calitate a personalitatii este tupeul. Despre experienta profesionala, pe baza careia sa poate sa faca o investigatie competenta bazate pe probe temeinice continute la dosarul anchetei, va dati seama ca nu poate fi vorba pentru ca la varsta lor de doar 27-29 de ani maxim, n-aveau cand dreac sa acumuleze nici mare experienta, nici mari calitati profesionale dobandite de-a lungul timpului in diferitele investigatii etc., pentru ca majoritatea sunt abia cazuti de pe bancile facultatilor (unii dintre ei la particulara), in consecinta habar n-avand de capul lor dar avand doar tupeu maxim, nelimitat. Adica, in general daca te intersectezi cu ei atat retii, ca-i vezi ca baga cu tupeu, in rest profesional sunt varza. La varsta lor este normal, n-aveau de unde sa le stie, pentru ca de-abia au invatat sa se stearga la fund.

  P.S.: Da-le unor puţeri un scaun sub fund si un pix in mana si o sa-i vezi ca incep deja sa faca urat, li se urca alcoolu la cap, intra in fibrilatie, ca ei zice ca a devenit bursuci. La mintea lor…

 4. D-le Tudor cu o floare nu se face primavara.Cand va inlocui jumatate dintre procurori si judecatori abia atunci consider ca a facut ceva.Problema este insa daca-i inlocuieste cu a-i lui sau cu cei care merita.

 5. ATENTIE!

  Noua ni se prezinta pe televizor o vagaboanda din Buzau pe post de politician roman care cica ar fi urmarita penal si pe care avocatii incearca sa o tina-n libertate pe baza de proceduri! Bai frate, pai aia pana la urma eu nu am inteles, este sau este o simpla vagaboanda din Buzau venita ca sa sparga capitala tarii cu tupeu si care vrea neaparat sa se descurce-n viata, fara munca, bineinteles? Ca orice roman contemporan care majoritatea isi doreste doar s-o frige cu tupeu. Romania, mascare, vodevil. Circ Globus, comedie si spectacol cu saltimbanci. Cutia cu maimute si iepurele extras din basca (joben).

 6. Uite,deja asta e o schimbare bine venită și demult așteptată.Deja simt că trăiesc măcar iluzia de Lucru Bun Făcut

 7. se pare că, cei condamnaţi cu suspendare, vor deveni “pensionari pe caz de boală” în cel mai scurt timp. asta fiind posibilitatea de a nu-şi pierde drepturile

 8. Pai ce ,ala a fost dat afara ca a fost suspect basist?A fost exmatriculat pentru condamnarea in urma accidentului rutier.Pe suspectii basisti ,Iohannis ii va pastra pentru el.Pariu.

Leave a Reply