Abia eliberata aseara din arest si trimisa de Inalta Curte de Casatie si Justitie in arest la domiciliul ei de lux din padurea Baneasa, Elene Udrea se confrunta azi cu o noua aprobare de arestare venita de la Parlament.

Evident, la cererea DNA. A patra !

Se reintoarce adversara generalului Coldea in arestul Politiei?

Sau Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde potrivit lui Klaus Iohannis “se lucreaza multi si bine”, va respinge din nou mentinerea in arestul Politiei si mentinerea in arestul dulce si confortabil de la Stejarii?

 

24 COMMENTS

 1. Problema nu e preventivul, circ in legatura cu care va dati seama ca ne-am saturat demult! Problema e sa ii dea drumul la dosar la judecata, daca e bine intocmit dosarul. Si sa se desfasoare procesul, asa incat sa asistam la o condamnare intr-un interval de timp, daca exista fapte. Sa vedem si noi ceva pe fond, apel si eventual recurs, desi pe noul cod, recursul il mai apuci daca ai ceva foarte relevant, altfel te duci direct din fond la bulles. Bafta

  P.S.: Mai da-i in mortii lor cu circu’ lor cu preventiv cu tot! Sa se duca la judecata! Preventiv face hotel la capitala, din arest! Se da aia cu lama dreac, de la stres. Isi bate cuie-n cap, se arde cu tigarea…

   • S-a dovedit ca parlamentarii au votat o cerere de arestare care era abuziva si fara probe.
    Redusi intr-adevar la niste marionete care voteaza fara sa stie care sunt probele.
    Si de regula nici nu sunt ci doar niste povesti mai prost docuemntate ca un articol de ziar.
    Votul este o exprimare libera. Klaus ignora aceasta minima norma democratica indemnand – prin incalcarea constitutiei- la un anumit vot.

  • Kovesi DEMISIA !

   Dupa trei arestari RATATE lamentabil ce mai cauta Kovesi in fruntea DNA?
   In fiecare zi parlamentul voteaza pentru arestarea preventiva a aceleiasi persoane pentru ca procurorii de la DNA sunt complet incompetenti si deja abuzivi?
   Daca unui parlamentar ca Udrea ii se intampla asta in vazul tarii intregi va dati seama ce abuzuri incaseaza alte persoane?

   Kovesi DEMISIA ! Du-te ca n-ai ce cauta in procuratura.

 2. D-le,

  Lu’ Elena Urdea asta, cand a bagat-o in arest la capitala, lu asta i-a facut analizele genicologice? Pentru ca poate ca mai e si lesbi prin arest, ma refer pe invers, si mise pare incorect sa le dea buba neagra la toate detinute, care poate vrea doar o detensionare si nu sa se ciumeze pana e liberate din arest.

 3. pai domnul profesor nu a facut puscarie numai in momentul in care afost condamnat definitiv la cei 10 ani de inchisoare…cat timp a fugit de justitie in palate mai mari ca ale Udrei a stat…am vazut ca azi siteul antenei3 a fost curatat de orice stire legata de familia corupta a domnului Ponta…nimic din faptele de coruptie ale cumnatului domnului Ponta nu a mai ramas sa citim…De ce? Si cititorii antenei3 vrem sa stim si sa citim si despre Ponta!

 4. Nu inteleg de ce nu o intreaba nimeni pa Elena Urdea de la tribuna Parlamentului, cand si-a facut ultima oara testu HIV?

  Ie la Cantacuzino, ofera si consiliere la mansarda, pe psihiatrie, ca zice ca daca ai ajuns acolo esti dezorganizat in sentimente, adica o frigi mai mult pe dansatoare tatuate, cluburi, terase si bodegi. Zice ca te trateaza, te face ei din combinator sau centurista, te face om de casa. Garantat.

  Revin la intrebare, pe centurista prezentata pe toate posturile ca drept fiind un mare om politic contemporan cu noi cic, a intrebat-o cineva de la tribuna Parlamentului (Camera Debutantilor), cand si-a facut ultima oara testu HIV? Trebuie s-astepte 6 luni de zile dupa ultima detensionare, pentru ca virusu atata are perioada de incubatie, deci daca ii amesteca, nu isi mai da seama ce-a facut ca iese busculada! Partenerii bre, ma refer, pa aia daca ii amesteca in ultimele 6 luni, face testu degeaba ca are 6 luni perioada de incubatie, virusu de mascare. Pare povesti, dar viata e un element real. Educatie se cheama. In incheiere urez tutulor, multa sanatate. Bafta

 5. DNA trebuie sa si probeze ceea ce sustine. Astfel iar o “scapa “pe Nuti, ca pe Videanu.
  Dar un arest la domiciliu in piscina, care se SCADE DIN DURATA PEDEPSEI, ar vrea orice mafiot din Romania. Fara discriminare pentru ICCJ.

 6. Suspans nu gluma, ne tin astia cu sufletu’ la gura, mai rau ca-n telenovele! Multumim institutiilor statului pentru obedienta de 10 ani, avem spectacol acum, platit anticipat de noi toti! Traiti’ tov. Generali, altfel baieti buni…

 7. Toate “plimbarile” au rostul lor,important este sa sperie pe toti care trebuie, ca sa se voteze “Schimbarea”.”Revolutia” intoarcerii la austeritate si basism total continua “pas cu pas”.

 8. E mult prea multă paradă a unei individe care se poartă mai ceva ca un preşedinte de ţară(nu analizez problema arestat la domiciliu, că sunt destui care au situaţia ei):maşină la scară, aghiotanţi, interviuri, fie şi în bătaie de joc la adresa oricui (dacă ei batjocoresc justiţia toată, noi ce să mai zicem, ce imagine mai poate spăla justiţia fie chiar şi DNA-ul sau SRI-ul? ne lasă impresia că pe acolo sunt numai gunoaie plătite en-gros pentru dictări), e multă batjocoră pe faţă din toate punctele de vedere! Se lasă impresia clară, că niciunii din justiţie nu sunt interesaţi de sechestru pe averi, niciunii nu sunt interesaţi de “practica reală a justiţiei”, toţi se plîng că nu au, nu le ajunge, că capcanele sunt bine întinse şi nu pot face nimic fără”dictare”, ceva îngrozitor în ţara asta năucă de atîta batjocoră! cu scuzele de rigoare, dar asta se vede pe micile ecrane!

 9. Sincer, nu mă încălzește că face pârnaie. Frate BANU, BANU se recupereaza sau nu ? Dacă nu , frecție la picior de lemn, bașca la paguba inițială mai pui și cheltuielile cu cercetarea, etc. Și banu asta de unde este ? De la salarii, spitale, strazi, învățământ, pensii, etc. Așa că mai bine se lasă păgubași și nu mai sporesc șie ei paguba, dacă tot nu recuperează nimic .

Leave a Reply