Home Articole Tăriceanu : “Cioloș a căpătat o experiență foarte bună la Bruxelles”

Tăriceanu : “Cioloș a căpătat o experiență foarte bună la Bruxelles”

2844
20
SHARE

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la finalul întrevederii avute cu premierul desemnat Dacian Cioloș, că există posibilitatea ca în viitorul Guvern să fie menținut numărul de ministere existent în Cabinetul Ponta.

“Vă pot spune că, probabil, Guvernul viitor se va menține pe actuala structură (ca număr de ministere — n.r.). V-am spus ce știu în momentul de față”, a precizat Tăriceanu, adăugând că, în cadrul discuției cu Cioloș, reprezentanții ALDE nu au făcut propuneri de tehnocrați pentru funcțiile de miniștri.

Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că i-a înmânat premierului desemnat o listă cu 20 de propuneri economice și politice, între care reducerea TVA, reducerea impozitului pe dividende, reducerea CAS, precum și propuneri de elaborare a legislației privind lobby-ul și de reglementare a impozitării în domeniul IMM-urilor.

“Am făcut o discuție foarte aplicată și i-am prezentat domniei sale o listă cu chestiuni economice cu precădere, dar și politice, pe care dorim să le aibă în vedere și care reprezintă o premisă pentru a putea lua în calcul un sprijin eventual la votul de învestitură. (…) Sunt în total aproape 20 de puncte pe care le-am discutat cu domnia sa. (…) Domnia sa a luat act de ele, i-am înmânat lista și a avut o abordare pozitivă pe care am remarcat-o. Nu i-am cerut în niciun fel să se pronunțe în acest moment pentru că e prea devreme, suntem în faza de elaborare a programului. Fără să punem într-un fel de o manieră brutală condiții, i-am spus că acestea sunt lucrurile la care ținem și la care nu putem să renunțăm”, a subliniat Tăriceanu.

Referitor la aspectele politice ridicate în discuție, Tăriceanu și-a exprimat dorința de a fi “mult mai discret”, afirmând că, în opinia sa, partidele politice și grupurile parlamentare “au un rol de jucat”.

“Credem că realitatea politică în care trăim și în care este alcătuit sistemul politic face necesară o anumită raportare a Guvernului la grupurile parlamentare. Fiecare avem o anumită identitate politică și bănuiesc că fiecare dorește să o păstreze. Așadar, grupurile parlamentare și partidele politice, cum suntem noi, credem că avem un rol de jucat și că prin atitudinea și prin proiectele noastre care ne definesc acțiunea suntem parte a procesului politic, atunci singur că putem într-o măsură pe care o vom discuta mai departe să vedem care este contribuția noastră politică. Altfel, premierul trebuie să își definească susținerea politică pe baza considerentelor pe care le are dânsul în prezent”, a adăugat copreședintele ALDE.

În opinia lui Tăriceanu, Cioloș a căpătat o experiență foarte bună la nivelul Comisiei Europene, însă poziția ALDE referitoare la votul de învestitură se va contura abia după ce premierul desemnat va prezenta Parlamentului atât echipa, cât și programul de guvernare.

“Nu dau sfaturi, mai ales la televizor. Pot să i le dau în privat, dar nu am făcut acest lucru pentru că Dacian Cioloș a căpătat o experiență foarte bună la nivelul Comisiei Europene. Nu cumva vă imaginați că la CE au de rezolvat doar chestiuni tehnice. Este politică, este guvernul Uniunii Europene și relaționează cu Consiliul European, cu Parlamentul. Cred că (Dacian Cioloș — n.r.) are propria experiență care, cred, că îi va fi foarte utilă în cazul în care va fi desemnat prim-ministru. (…) I-am comunicat prim-ministrului că nu vom putea să luăm o decizie cu privire la modul în care ALDE va vota la votul de învestitură decât după ce domnia sa va prezenta programul de guvernare și echipa, componența Guvernului. Atunci, ulterior, vom organiza o discuție în cadrul forului de conducere statutar al ALDE și ne vom putea pronunța”, a spus copreședintele ALDE.

Potrivit lui Tăriceanu, în discuția avută cu premierul desemnat, a fost abordat și subiectul calendarului de prezentare a echipei guvernamentale și a programului, precum și al votului pentru învestitură, adăugând că “lucrurile acestea trebuie făcute cu multă seriozitate”.

“Am discutat puțin cu premierul. Probabil că urmează să se mai consulte și cu celelalte partide și cu președintele. Cred că ar fi un calendar oportun: luni — prezentarea listei și componenței, audierile din comisii luni după-amiază, marți dimineață și, în a doua parte a zilei de marți, votul de învestitură. Dar nu suntem realmente într-o cursă contra cronometru. Pentru câteva ore, cred că trebuie făcută serios audierea miniștrilor. Trebuie dată posibilitatea partidelor să analizeze programul de guvernare, să ia deciziile în forurile de conducere. Lucrurile acestea trebuie făcute cu multă seriozitate”, a punctat Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit Agerpres.

 

20 COMMENTS

 1. Sînteţi singura instituţie care adună resturi de peste tot ca să-i puneţi în funcţii plătite f. bine! Sînteţi singura instituţie care mai angajează sau mută indivizi de pe un scaun pe altul!
  ”A căpătat o experiență foarte bună la Bruxelles”?
  Trebuia să rămînă acolo în ”cloaca lor de înstrăinaţi şi habotnici”.
  Dacă a stat departe de ţară şi acest popor, acest individ ce poate face în favoarea îmbunătăţirii nivelului de trai şi a stabilităţii poporului român?

  • Dnule Tudor.

   La intrebarea lui Gadea pe cine vrem prim ministru raspund: AM VOTAT PENTRU CINE VREAU SA FIE PRIM MINISTRU. Nu se stabileste prim ministru prin telefon la tv. E antidemocratic ce face el in studio. S-A TRECUT DE LA DARAMAREA GUVERNULUI CU MINERII LA DARAMAREA GUVERNULUI PRIN MANIPULARE FEISBUC. Ordinar. Mai ramne sa le spuna Klaus sa planteze panselute in Piata.
   Am dat bani sa vad programul tv al a3 si tot ce vad sunt niste trimisi ai securistilor in studioul a3, asa zisi tineri, indivizi fara nici o notiune clara, care balmajesc niste idiotenii fara cap si coada, incantati de ei insisi.
   Ciolos securistul basist prim ministru s-a constituit parte civila al Min Agric. impotriva lui Voiculescu care zace acum in puscarie. Putina decenta la laudarea lui ! Unde este votul meu? Ce s-a ales de alegerile democratice? Asta e subiectul zilei nu balmajelile de doi bani. Are cineva CURAJ sa vorbeasca de asta?

   • @ochi ager(preș),
    Ești unul dintre penibilii vremurilor. După ce spui, mai an…
    o ochi ager on October 6, 2014 at 06:09 said:
    Boicotez votul. Nu vreau sa girez o democratie inexistenta. NU vreau sa girez dictatura judiciara, caracatia securista care a secatuit tara si niste maimutoi pe post de presedinti. Cand o veni unul cu coloana vetebrala si curaj ies la vot, pana atunci nu. A iesi la vot inseamna a ma insela pe mine insami.
    ….vii și-mi spui acum(vezi că nu vorbesc și în numele altora) ” Unde este votul meu? Ce s-a ales de alegerile democratice? Asta e subiectul zilei nu balmajelile de doi bani. Are cineva CURAJ sa vorbeasca de asta?”
    Nu mi-au plăcut dintotdeauna cameleonii sau vocalii fără ”substanță” așa că nu știu în ce categorie să te clasez. Sau, poate, ai dat cu capul de grinda de sus și realizezi că n-a fost atât de rău cu Ponta. ”Acoperitule!”
    ”Acoperit” este o ”perlă” folosită de către băsiști dar și de către tine de-a ajuns joshanis prezident
    o ochi ager on October 15, 2014 at 17:57said:
    ”Ponta,
    AI FOST OFITER ACOPERIT?
    AI FOST OFITER ACOPERIT?
    AI FOST OFITER ACOPERIT?
    AI FOST OFITER ACOPERIT?
    AI FOST OFITER ACOPERIT?
    DA sau NU.
    De ce nu NE(pe cine reprezinți tu de vorbești la plural? spui??? Inseamna ca esti.
    Daca ai fost raspunzi in fata legii ca nu aveai voie sa fii si procurer si ofiter acoperit in acelasi timp. E vorba de lege si de statul de drept de care ne povestesti tu intruna.”

    Acum, că te-ai schimbat in bine(dar tot ultraș ai rămas) eu am să încerc să am un ochi mai…. ager decât al tău 😀 și să-ți spun cum văd eu problema care nu-ți dă pace, te râcîie.
    Binențeles că mă laud, tu putând crede și altceva despre ceea ce-ți voi spune ceva mai jos.
    Tu fiind neîndoielnic indignat acum, ca mai noi toți, marea mută ,și pe bună dreptate, pe alde ăști tineri care au dat, pentru a doua oara și tot în noiembrie, vrabia din mână pe cioara din gard, am intervenit pentru a-ți arăta că nu vezi, ca dintotdeauna, pădurea din cauza copacilor când spui ceea ce spui de Mihai Gâdea și a sa emisiune. Și-i mare păcat.
    Sunt convins de cu totul altceva, lucru pe care ochiul tău ager, ”cu toată dragostea” , nu-l vede.
    Ce-ți spune faptul că Gâdea i-a adus în studio pe acești ”tinerii frumoși și liberi” , la paritate, cu Oana , Mugur, Adina și Răzvan? Nu, cumva, tocmai pentru a contrabalansa și arăta adevărata față(la prima vedere inocentă) a tinerilor frumoși și liberi ? A, da, dacă ăstora în tot timpul emisiunii ”li s-ar fi sufla în pânze” și ”ar fi fost mângâiați pe creștet” de cât de mult ”bine” au făcut ei națiunii punând umărul în a-l da jos pe Ponta, apreciindu-l pe acest Cioloș(așa cum o făcea alunecosul tânăr de… 30 de ani), ar fi fost într-adevăr vomitos. Dar a fost… ALTCEVA. Ceea ce au făcut și au spus aseară și Oana, și Mugur, și Razvan și Adina nu fost decât să devoaleze niște căpușoare de imberbi pline doar de lozinci. Votanții lui Joshanis atâta pot și nu-i deloc de mirare. Realizezi că ăști tineri sunt , pe departe, niște frumoși nevinovați în comparație cu marea masă de gherțoi care populează massmedia și care, la rândul ei, a coagulat o altă masă mult mai gregară(iartă-mi pleonasmul) în antrenarea acestei mișcari de stradă pentru a se realiza visul cu ”Guvernul meu” al unui dictator care folosește în acest scop și strada și instituțiile de forță băsiste. Ambele. Ce anticorupție, ce antisistem? Puteau da, ăștia din studio sau de aiurea, măcar 1(unu) exemplu de cineva corupt din guvernul Ponta?
    Adevărul este că din ceea ce credeam odată că reprezintă Antena 3, ca forță în lupta contra răului, doar Gâdea, Ciuvică, Oana Stancu, Savaliuc, Sandra Stoicescu și (parțial) Răzvan Dumitrescu mai spun tranșant lucrurilor pe nume. In rest, cu mici excepții ….PR. Și deontologi. Pentru că și ”răul” și ”restul spectrului” trebuie reprezentat și susținut de către cineva pentru a menține o cât mai mare audiență. Părerea mea.
    Tu crezi că PIAȚA o fi apreciat ceea ce a văzut în emisiunea de aseară a lui Mihai Gâdea? Eu cred că nici vorbă . Așa că nu fi….PIATĂ!
    PS 1. Apropo, ce mai zici tu, ce mai zic și vagabonzii de pe blog care(vezi că nu vorbesc în numele altora)îmi împuiau capul cu ”Partidul Stat”, lucrul pe care cică-l urmărea a-l realiza PSD-ul odată cu alegerile prezidențiale și ei, vagabonții, democrații,nici gând de așa ceva.
    PS 2. Și ce mai zici tu și vagabonzii de pe blog care, iarăși, ”îmi” împuiau capul cu alianța nocivă a PSD-ului cu partidul GENERALULUI IZMANĂ sau cu UDMR-ul fără de care nici vorbă de USL , guvern Ponta, ceva realizari etc.? Acum e bine, așa-i, după ce s-au realizat mai toate punctele Programului USL cu toate piedicile băsiste și pdl-iste trecute iar de un an de zile( până mai ieri) și iohanisto-pdl-pnl-iste?
    PS 3. Așa-i că antonescu al vostru (cu ”a” mic, for ever) știa ce știa atunci când ”din prostie sau șantajat”(așa cum credea și Graham Watson) s-a predat băsescului cu tot cu partid, spunea niște cuvinte memorabile(…spuse din memorie):”Ponta, ai să-l regreți pe băsescu!”

    • Dnu Pompiliu:
     Ma bucur ca ma citesti cu devotiune. Si iti faci si arhiva cu postarile mele, ceea ce nu e lucru mic, adauga la devotiune. Vreau sa clarific niste lucruri ca vad ca te-ai incurcat:
     1. Am votat la parlamentare in dec 2012. Votul meu si al milioanelor de roamani a dat actuala majoritate parlamentara care a generat un guvern legitimat prin vot. Acum Iohanis si ai lui au folosit “strada” in scop politic ducand la caderea acestui guvern si instalarea unui premier NEVOTAT de nimeni. Nu poti sa impui un premier nevotat de nimeni cand oamenii au votat pe altii. E incalcarea democratiei.
     2. Nu am votat la prezidentialele din nov 2014. Nici unul dintre candidati nu m-a convins. Pentru a fi presedintele Romaniei trebuie sa ai coloana vertebrala, demnitate si sa tii la tara si poporul asta pe care sa il reprezinti cu curaj in afara. Da, Ponta n-a raspuns la intrebarea cu ofiterul acoperit, cum nici Iohanis n-a raspuns la multe alte intrebari de ex cum a luat el 20% in procente mai mult in turul 2 de scrutin. Cine l-a “ajutat”?Pentru ca nu s-a vazut niciunde in lume asa ceva!!
     3. M. Gadea aducand in emisiune indivizi din piata care isi recita textul pentru care au fost trimisi de binom, incearca sa prinda si segmentul de audienta al tinerilor respectivi. Numai ca ne pierde pe noi astilalti, care dezavuam asemenea facaturi. Trebuie sa iti mentii linia, nu sa incepi sa te balansezi si sa eziti cand se schimba puterea, pt ca altfel ne pierzi pe noi astia care urmarim a3 pentru ceea ce e: jurnalisti profesionisti, atac la injusitie,la adresa nedreptatilor. Nu poti sa le ai pe toate trebuie sa alegi. De-aia am postat mesajul respectiv.
     4. Am considerat si consider ca Crin Antonescu ar fi fost presedintele romanilor.Cea mai buna varianta. De-aia a fost si eliminat.A fost tocat zilnic de psdistii care si-au incalcat promisiunea dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta. Ghita tv ( unde e Ghita acum?)cu asta se ocupa. Psdisitii si-au luat acum plata. Si Ponta si-a luat plata desi a fost un prim ministru bun, f bun pt Romania. Sa ne amintim doar ca el a pus-o pe Kovesi , demitand-o pe Pivniceru (numita de Antonescu) care declarase ca nu o va numi pe Kovesi in veac. Acum Ponta si Dragnea le iau de la Kovesi…cand ar fi putut sa il sustina pe Antonescu la prezidentiale si nu ii durea capul pana in 2020. Lucrurile astea au fost recunoscute chiar azi de Ciuvica in direct si ma bucur pt asta.
     Si inca ceva am votat la referendumul din iulie 2012 sa scapam tara asta de regimul toxic basist care a adus tara in halul asta. Rezultatul cel mai mare jignire a poporului roman din partea vestului. Sigur datorita pasivitatii acestui popor..
     Dupa acum vezi constanta mea in postari este foarte clara si nu serveste interesul nimanui. Daca vrei sa vezi…

     • @ochi ager,
      Îți mulțumesc pentru răspuns . Un răspuns care, în pofida tonului tău ridicat, chiar brutal, pe care îl recunosc și cu care sunt învățat de ceva vreme, mă descumpănește astfel încât sunt nevoit să recunosc, cu un anumit regret, că forma de exprimare folosită de către mine ofensatoare privitor la comentariul tău care mi s-a părut nedrept și virulent la adresa a ceea ce reprezintă și face Mihai Gâdea $ CO, distonează cu răspunsul dumitale elegant și elaborat .
      Pus într-o astfel de situație nu pot să am un răspuns, așa cum eram pregătit la o adică, lapidar, folosit deseori de către dl. Radu Tudor atunci când cineva bate câmpii cu grație pe aici adică….Bine!
      În condițiile în care însă vei suporta și răspunsurile mele la cele prezentate de către tine mai sus, și tot așa pe puncte, o voi face cu mare drag 😀 . Dar asta numai dacă dorești. Și asta de la începuturile aparițiilor tale pe acest blog, adică din data de 10,12,2015. Dacă nu, rămâne valabil răspunsul de la sfârșitul § nr.1 adică….Bine. 😀

  • Pentru acapararea totala a Romaniei de catre SUA si UE.
   Simplu. Romania nu mai este a noastra decat in calitate de sclavi.

   • ROMANASII NU INTELEG DECAT ATUNCI CAND SE TREZESC DATI AFARA DIN CASE,BLOCURI,CARTIERE,SATE PE MOTIV DE “RETROCEDARE” CARE A FOST IMPUSA SUB FORMA ASTA MAFIOATA DE LA MARELE LICURICI (FUNCTIE DE PESCHESUL DAT ACOLO LA LOBBYSTI) SI CARE NU TINE CONT DE NICIO LEGE,CI DE SMECHERIILE CETELOR DE SAMSARI CARE COTIZEAZA UNDE TREBUIE.DACA NU LE IESE SMECHERIA OR SA CEARA RETROCEDAREA DE PE LA VREMEA TATARILOR.SI TOATE NENOROCIRILE ASTEA CU JUSTITIA “INDEPENDENTA” DE MANA. NICI DESPRE VREMEA BOLSEVICILOR NU AM AUZIT DE OAMENI DATI AFARA DIN CASELE LOR.CRED CA NU EXISTA O MAI MARE RUSINE A NEOCAPITALISMULUI ROMANESC DECAT ARUNCAREA IN STRADA A UNOR OAMENI,CU BATRANI SI COPII, DIN CASELE LOR PE MOTIV DE RAHAT DE RETROCEDARE.HRAPARETII ASTIA CARE REGIZEAZA TOATE PORCARIILE OR SA ARUNCE IAR LUMEA IN HAOS,EXTREMISM,ANARHIE CEVA.

 2. Greu sa ramai consecvent in situatii de balmajala colectiva. Tariceanu reuseste s-o faca si in cazul parasutarii lui Ciolos in arena nationala: parlamentul va trebui sa se pronunte pana la urma, partidele nu fac decat sa studieze propunerile tehnocratului, sa si le asume, sau ba, din punct de vedere politic, si apoi sa le voteze, sau ba, in plen. Parerea d-sale (Tariceanu), cea personala, desigur, e ca omul (Ciolos) nu e un amator parasutat la Cotroceni si recuperat la Victoria, ca stie cum se manevreaza actuala criza europeana de la “sursa” si nu va face gafe impardonabile (de pilda sa se dea cu rusii pe fatza) cel putin la nivel de context international. Restul sunt speculatii pe care Tariceanu le taie din scurt ca sa nu aiba probleme cu propaganda si acoperitii din toate sectoarele: vom vedea cand va fi validat cabinetul de catre Parlament, punct. Pierde la popularitate, dar asta e: un inginer care da atentie planurilor de pe hartie inainte sa se puna vreo aiureala in practica si sa se darame constructiile aprobate de amatorii entuziasti sau de antreprenorii verosi peste capetele naivilor care i-au aplaudat. Daca stai si te uiti cu atentie, dl Tariceanu e un tehnocrat sadea care nu-si face iluzii ca se poate construi ceva intr-un polis (cetate) fara politicieni, deci a intrat in politica pe fatza si fara mofturi. La diferenta de Ciolos, care e un functionar capabil, poate, dar executant si atata-tot.
  Si, ca veni vorba de popularitate: in timpul campaniei din 2014, toti amicii mei din tzara (nu vorbesc de diaspora, ca si Remarque prefer sa spun ” Imi plac prietenii mei ” romani de pe toate continentele) votau masiv Johannis si ma priveau cu afectuoasa neincredere cand afirmam ca eu am intentia sa merg cu Tariceanu. “Da de ce?” Se mirau. “Ala care a fost model la APACA? Cum poti sa-l iei in serios?” Nu stiu cine a propulsat imaginea respectiva dar, chiar si “narcisist” fiind, sau “afemeiat batran” (cealalta varianta) ce spunea d-sa made sense, basca nici girueta nu s-a vadit a fi cand cu intoarcerea la 180 grade de dupa europarlamentare, a liberalilor. Johannis in costumul lui de presedinte (complet cu palton) e mai “superficial” decat orice model de design vestimentar de la Milano (let alone din provincie) dar asta s-a vazut abia dupa un an.

 3. Cred ca le-a luat Dumnezeu mintile politicienilor, ori cu certitudine au venit semnale ultimative de la UE. Ce fel de semnale doar ei stiu, odata ce Ponta a renuntat usor, altii au invocat interesul national iar, majoritatea s-au speriat de le tremura izmenele. Ceva foarte ciudat. Ca sa nu mai spun ca a descalecat marele salvator Ciolos, mana dreapta a lui Juncker, tocmai el sa salveze Romania.
  Cred ca Romania o luase bine in sus, intrase pe fagasul normal al dezvoltarii si s-au speriat japitele de la UE, sa nu luam prea mare viteza.

  • FRICA CEA MARE LE ERA DE CEI CARE PROVOCASERA SUCCESUL PENTRU CA INCEPUSE SA VADA SI SA SE INTREBE TOATA EUROPA CA NU PEPEISTII SUNT ASTIA CU VITEZA,SI CA FOLOSESC ALTE METODE NEDORITE DE CAPCAUNII EUROPEI. SI ASTFEL EXISTA PERICOLUL CA EUROPA SA SE TREZEASCA SI SA DEA DREACU CU TOTI PEPEISTII DE PAMANT.LUI PONTA I-AU BAGAT DOSAR PENAL TOCMAI CA SA INCERCE SA UMPLE TREABA CU NOROI SI SA PUNA SUCCESUL GUVERNARII IN UMBRA.SCOALA MANIPULATORILOR CARE AU PROVOCAT DOUA RAZBOAIE MONDIALE SI AU UMPLUT EUROPA CU CELE MAI CRUNTE MIZERII ALE UMANITATII,CU MILIOANE DE VICTIME ,SCOALA ASTORA NU A DISPARUT CI S-A PERFECTIONAT,ACTIONEAZA PE CAI ASCUNSE SI MANIPULEAZA CETATENII,MAI ALES LA NECAZ, DANDU-LE TINTE FALSE DUPA CARE ISI ASCUND EI ADEVARATELE LUCRARI.

 4. NU SE POATE DOMNU RADU ! TARICEANU A TRADAT ! IL VREM PE PONTA INAPOI ! NU VREM CIVILIZATIE !
  noi nu evoluam nu ca cineva de afara ne vrea raul, caconjunctura, ca reptilienii. noi ne facem rau noua, suntem autodistructivi, sinucigasi, legume tinuti la o viata artificala de tot felul de aparate.

 5. Tăriceanu : “Cioloș a căpătat o experiență foarte bună la Bruxelles”. adica? de cand a ajuns, numit politic, in functii importante atat in tara cat si afara, cam ce a facut pentru tara asta dacian julien ciolos? vorba lui serbanescu, asta a confundat romania cu franta si i-a ajutat in permenenta pe frantuzi cat a fost comisar la agricultura. in schimb pe agricultorii romani, aia din tara care la trimis comisar, i-a napastuit! si acum e considerat salvatorul cui? al lui johannis-ciolanis ca pentru tara asta nu cred ca este. cert e un lucru: vai de ea de strada si de reprezentantii ei.din zecile de “stradisti” invitati sa vorbeasca prin studiourile tv n-am vazut unul mai rasarit in gandire. in minte doar sloganuri iar cand sunt intrebati de ceva concret ramai traznit de incapacitatea de a spune ceva coerent. iar pieleanu ne spune despre un sondaj facut in piata( pe vreo 300 de persoane????!!!) din care rezulta ca majoritatea au studii superioare. daca asa se exprima , daca sunt atat de nestiutori, nu pot decat sa-i dau dreptate lui base” scoala romaneasca scoate numai tampiti!”

 6. Ce repede l-a reevaluat Tariceanu. Cum se numesc astia care reevaluează după interese imediate? Hmm :)) nu degeaba e de 25 de ani în politica românească. De 25 de ani tot reevaluează :)))

Leave a Reply