Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu aduce acuzatii extrem de grave :

 

11 COMMENTS

  1. Vedeti dvs domnule Tariceanu,dvs faceti acuze din pozitia unui istoric care judeca lucrurile petrecute undeva in urma cand de fapt dvs erati si atunci la Putere si dupa aceea cu mici pauze de-o cafea.Toata ziua va plangeti probabil sa va sensibilizati niste admiratori dar moral nu aveti nici un drept fiind participant la cele pe care le acuzati.Macar sa fi facut publica supararea dvs inca de atunci seara de seara la TV…Nu s-a intamplat.

  2. Domnul Tariceanu este bine ca scoate in evindenta aceste practici nu neaparat comuniste sau securiste. Acestea sunt practici de oameni mici, fara Dumnezeu iar, rautatea, calcatul pe cadavre si arivismul sunt asimilate acestor practici care sunt aceleasi ca pe vremea de aur a comunismului si securismului iar,ordinea insiruirii nu este intamplatoare. Activistii de partid erau de cele mai multe ori mult mai feroce si mai tari decat securistii. Activistii de ieri sunt mici copii pe langa nemernicii de azi, calcatori pe cadavre sau raspunzatori de moartea multor oameni. Acum cand BOR este mai prezenta ca niciodata iar, chemarile la iertarea pacatelor si iubirea aproapelui, tocmai acum necuratul isi arata pregnant fata.

  3. Si cand te gandesti in amintire cum cereau un hotel sa se mute ca nu mai incapeau,sau 🙂 🙂 aveau alte activitati ca capcana pentru sexologie:) 🙂 (cacofonie intentionata)! Trebuia sa se practice numirile/agatarea pe doctorsex 🙂 🙂 🙂 santaj, sunt romanii experti in sexologie pescuitiaro-santaj 🙂 🙂 🙂 de ce nu ar fi lavedere!? Cata moralitate si in ce mizerii au ajuns imbracatii in haine luxoase de mii de euro! Exact cum e tara: numele frumos ROMANIA dar ascunde mizeria persistenta, haina care o imbraca capii de mii dw euro pentru imagine ascunde un chip si o gandire mizerabila! Scuze celor care se vad in oala asta plina de imaginatie reala!

  4. La toti hotii le-a fost frica de justitie. Asa a fugit si ghita…sper sa fuga si asta cu haremu’

  5. Practici cekiste domnule,securistii nu omorau la ordin expres te torturau apoi iti dadeau alternative de comunizare.Ceka omora direct cu volga.Nu cred ca poti schimba mentalitatea alterabila in conditiile in care ai generali ai securitatii la Sts sau procuroare ca Macovei ce a amenintat cu crima pe Stanoiu si e bine mersi la Ue parlamentar,nu s-a sesizat nimeni.E greu pt un om cu gandire liberala ca dumneavoastra .Dar e imposibil pt un tanar ca mine sa auzi ca organu cere moartea cuiva.Astfeli de factori trebuie… sa nu stiu la ce job sint buni,uite la deratizat sau strans gunoaie intre blocuri.

  6. Tariceanu ESTE parte din sistem, a taiat si a spanzurat de mana cu Basescu cand a fost premier, sau gata toata lumea a uitat toate mizeriile de atunci, acum este de mana cu PSD-ul, presedintele senatului, nu pare nimic dubios?

  7. Toate aceste aberatii pe care le scrieti voi pe aici eu le-am respirat, mirosit si trait si nu m-a luat Volga (neagra sau ce culoare vreti voi) cu toate c-am fost la viata mea un tip vocal. Uitati-va acum am posibilitatea sa va scriu si Dumnezeu mi-e martor, nu ne-a fost usor, Voua va este infinit mai usor sa luptati cu “sistemul ticalosit” si #rezist.

Leave a Reply