Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni la un post TV, referitor la excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu din PSD, că mai mulţi colegi sunt îngrijoraţi de faptul ca nu cumva majoritatea parlamentară să fie afectată, lucru care îl preocupă şi pe el.

“Suntem în coaliţie şi nu ar fi normal să mă amestec în treburile celor de la PSD. Am avut azi discuţii cu câţiva colegi de ai mei care au venit preocupaţi, îngrijoraţi, şi stau şi îşi pun problema dacă nu cumva va fi afectată majoritatea parlamentară. Nu vă ascund că este şi preocuparea mea. Evident că la voturi, pentru că orice proiect guvernamental ajunge tot la vot. Din această perspectivă e o preocupare”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, luni seară la TVR 1, citat de Mediafax.


Întrebat ce părere are de afirmațiile făcute de liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit cărora mai mulți colegi de ai lui sunt îngrijorați de faptul că majoritatea parlamentară s-ar putea pierde și inclusiv este o îngrijorare personală, Liviu Dragnea susține cu tărie că majoritatea parlamentară nu se va pierde.

Eu știu că domnul Tăriceanu a făcut o declarație că nu este preocupat de o pierdere a majorității. Nu, majoritatea nu se va pierde.”, a declarat președintele PSD, aflat la Parlamentul României.

4 COMMENTS

  1. Normal ca nu se va pierde, mereu exista o majoritate, dupa care alta si alta… majoritatea nu se pierde decat in cazul Guvernelor minoritare. Dar dupa parerea mea mesajul nu era o ingrijorare reala a lui Tariceanu si nu i se adresa lui Dragnea, eu il vad ca un anunt de disponibilitate trimis celorlalte partide si factiuni din PSD, disponibilitate de a intra in negocieri pentru un alt guvern. In care Tariceanu va tine cu dintii de Ministerul Energiei si al Mediului, prietenii stiu de ce.

  2. Mă doare fix la carta drepturilor mincinoase politic!
    Mereu si permanent despre ei, despre traitorii de rand…la pulivara! Oare ei politicienii si ma refer la toata clasa politica, nu le e rușine de ei cu ei?! Uff!

  3. Pana acum dragnea si-a facut jocurile si i-au iesit,cu tot cu valiza picata din cer,o super idiotenie,ca intrebarea aia cu camera majordomului,cu tot felul de gaselnite de o prostie evidenta e bine merci,de neclintit!Isi regleaza numarul daca ar simti ca e in pericol majoritatea!Atrage el suflul nou!

  4. Dl. Tariceanu e normal sa fie ingrijorat, daca se inclina balanta-n parlament chiar si cu un “gram” in favoarea opozitiei s-a ales praful de coalitie.

Leave a Reply