Nadina Campean, anchor Antena 3, pe Facebook :

“Singurul motiv pentru care mi-as face bagajele sa plec maine din tara este traficul. Nu ma refer la aglomeratie deoarece m-am resemnat dupa 12 ani. Insa prostia si inconstienta au ajuns la un nivel din ce in ce mai greu de suportat. Nimeni nu mai are rabdare, oamenii sunt tot mai agresivi, nu se mai respecta nicio regula. Nici din codul rutier, nici de bun simt. S-au umplut soselele de zmei sinucigasi iar noi suntem victime sigure.”

7 COMMENTS

  1. Uf, m-am linistit! Ma speriasem ca-si doreste concedierea si se refera deschis si obiectiv la guvernul actual al Romaniei, sustinut de un parlament la fel de glorios. 🙂

    • Mie mi-ai luat o piatra de pe inima si tu esti una dintre cele care subscrii prostiei, inconstientei, agresivitatii si nerespectarii regulilor de buna cuviinta.

  2. O inteleg pe colega Dvs. si eu m-am resemnat cand vad tinerii frumosi si liberi tolaniti pe scaunele autobuzelor sau ale tramvaielor in timp ce gravide si oameni cu tamplele carunte stau in picioare, cand in trafic intalnesti cate un “taure” care se revarsa din masina de atata marlanie, grosolanie, agresivitate si abjectie. Culegem rezultatele celor aproape 30 de ani de democratie prost inteleasa.

  3. Nu exista “democratie prost inteleasa”! Ea nu exista deloc, dar romanii n-au timp sa vada acest lucru, deoarece este mult mai comod sa traiasca din inchipuiri si vise absurde, fara lagatura cu nimic de pe aceasta lume. Ati vrut vest si asta aveti! Altceva nu are de unde sa vina si nici nu se va inventa ceva special, care sa va convina voua! Era timpul sa observati, dupa 3 decenii, ca nu va intreaba nimeni ce va place si nici daca va place, pt ca va impun. Daca stiti adresa binelui, va rog s-o faceti publica, dar nu uitati sa postati si dovezi scrise, nu impresiile mioritice bazate pe nimic!

  4. Oare se va legaliza “legea claxonarii” sau usor se va proceda tacit la acest mijloc de “respect” reciproc!

Leave a Reply