Calin Popescu Tariceanu explica intr-o postare pe Facebook relatia buna cu PSD :

“Patru ani de zile nu am avut nici un fel de rezervă şi de reţinere ca să îi fac faţă lui Traian Băsescu, care a încercat să preia din atribuţiile guvernului, să distrugă PNL, într-o conjunctură politică foarte complicată. Şi atunci am avut nevoie de un anumit sprijin politic pe care cei de la PSD l-au acordat pentru stabilitatea guvernului şi împotriva tendinţelor autoritare ale lui Băsescu.

Acum aud într-un fel acelaşi lait-motiv. Vă spun că răspunsul este mai mult decât clar: am o carieră politică în spate în care am ştiut întotdeauna să susţin valorile şi principiile care definesc şi statul de drept şi #democraţia şi #liberalismul în România.”

 

10 COMMENTS

 1. hahahaaa . ceva mai penibil de atat e greu de gasit. asta e declaratie pentru cei mai prosti oameni din tara. asta are tupeul si smecheria lui ponta. orice om din jurul lui ponta trebuie sa dispara. e greu de suportata asa ceva pentru niste oameni normali.
  dobitocul asta trebuie sa dispara urgent, pana nu infecteaza.
  asta e presedintele senatului ca rasplata pentru faptul ca a vrut sa sparga pnl-ul si ca e amic cu ponta.
  sa declari ca te-a sprijinit psd-ul in lupta cu basescu, cand psd-ul era normal sa sprijine orice atac impotriva lui basescu, pentru ca era in opozitie. logica simpla.
  declaratia lui era inca una de slugarnicie fata de ciuma rosie. daca se bate impotriva unor principii nocive, sa il ia la tinta pe ponta, noul basescu in cuget si (ne)simntiri.
  este un om absolut grotesc.
  ia mergeti toti care va bateti cu basescu in spatele blocului si va bateti acolo. tara e in 2015.

 2. Te-au sustinut si liberalii mai Iuda.Astia pe care-i desconsideri azi cu atata satisfactie si aroganta,deh esti pe cai mari,te tine PSD-ul in puf.

  • Care liberali, japiță nenorocită care-i pupă tare în fund pe Iohannis și Kovesi?!
   .
   Ăia care negau, alături de liderul ALDE, că vor trece la PPE după europarlamentare?!
   .
   Ăia care îl făceau “propagandist PSD-ist” pe Răzvan Dumitrescu când spunea că are informații cum că PNL-ul lui Antonescu, prin indivizi ca Atanasiu, negociase trecerea la PPE încă dinainte de alegeri pentru după europarlamentare adică după ce tu, prostule, îi vei fi votat?!
   .
   Ăia care spuneau în 2012, prin gura lui Antonescu, despre PDL că sunt o CRESCĂTORIE DE PARAZIȚI și o SECTĂ DE FANATICI?! Vezi și ascultă minutul 3:58, javră ordinară: http://www.videonews.ro/video/politica/sinteza-zilei-cum-arunca-crin-antonescu-cu-noroi-in-pdl-G1Oh1YIQO44.html !
   .
   Ăia care, după toate de mai sus, au trecut la PPE-ul lui Merkel – adică ăia și aia care i-au felicitat pe Băsescu și Boc pentru tăierile din 2010 și care l-au apărat pe Băsescu la referendumul de demitere din 2012 – și au fuzionat cu PDL-ul lui Băsescu?!
   .
   Dacă ăia sunt liberali, tu ești un jeg fascist asemenea PDL-iștilor “ținuți în puf” de PPE. Sictir!!!

Leave a Reply