Din nou probleme cu un zbor TAROM. Un nou avion cu o defectiune tehnica. Aceasta realitate devine zilnica in compania nationala cu avioane vechi, tehnicieni cu probleme, inconsistente manageriale serioase. De data aceasta, TAROM s-a facut si ne-a facut de rusine pentru ca a fost anulata o cursa in care se aflau comisarul european al Romaniei, ministru apararii, europarlamentari si chiar nefericitul secretar de stat pentru aviatie, un parasutat politic fara nici o legatura cu domeniul, fapt care contribuie la dezastrul din aviatie. In indolenta generala a politicienilor care conduc si stapanesc bugetul, TAROM se face praf.

Cursa Bruxelles-București, care ar fi trebuit să decoleze aseara la 19.55, ora locală, a fost anulată din motive tehnice.

Este a treia cursă TAROM anulată din cauza unor defecțiuni tehnice în decurs de o lună.

Comisarul european Corina Crețu, ministrul Apărării, Mihai Fifor, 4 europarlamentari și primarul sectorului 5 au fost joi seară blocați în avionul TAROM care trebuia să decoleze de la Bruxelles.

Printre pasageri se număra și secretarul de stat pe probleme de aviație din Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea.

După 10 minute de la îmbarcare, una dintre însoțitoarele de zbor a anunțat că sunt probleme tehnice. Căpitanul aeronavei a venit cu un al doilea anunț, prin care transmitea că se încearcă remedierea problemei cu ajutorul celor de la Lufthansa.

După 30 de minute pasagerilor li s-a comunicat că problema tehnică nu a putut fi remediată si au fost debarcati, urmand sa decoleze azi spre Bucuresti.

https://www.agerpres.ro/economie/2017/11/10/trei-zboruri-tarom-vor-inregistra-vineri-intarzieri-de-pana-la-o-ora-si-45-minute-09-13-30

 

10 COMMENTS

  1. E mult mai ok sa reprogrameze cursa decat sa se prabuseasca avionul in zbor. Daca nu erau atatea asa -zise “notabilitati” platea Tarom noaptea de hotel pasagerilor? Poate a inteles si tanti Corina Cretu ceva si le poate da un sfat colegilor de partid care fac toate numirile in companiile de stat pe critetii politice .

  2. Domnule Tudor produsele alimentare s-au scumpit cu 25%…cel mai mult ouăle s-au scumpit dublu, carburanții cu 60 bani pe litru…Stam cu frica ca de la 1 ianuarie salariile vor scădea, stam cu frica ca ăștia ne fura in ultimul hal dar schimbă legile justiției în favoarea lor și nu vor mai plati pentru răul facut in aceste 11 luni de guvernare. Este un haos total in tara asta cu Dragnea in frunte! Chiar nu aveti de gând să schimbați macazul și sa-i băgați de unde au iesit?

  3. Oameni cu greutate in avionul ala, cum sa se ridice de la sol cu atatea indicatii bruxeleze, traduceri din lex UE, bagaje,rujuri ,vopsea de par si smacuri. Au reusit sa sperie si avionul. Daca erau doar oameni de rand zburau si cu falfaieli . La aterizare toti se inchina si multumesc lui Dumnezeu. Surse puse pe sotii spun ca urmasul primarului care este avea la bagaje un gratar nou pentru mici ca ala al lui Almanahe este uzat si se lipesc micii de el (gluma)

  4. Domnule Tudor, ca fan al guvernului, ce studii si ce experienta are Directorul general Tarom? Ce studii si ce experienta are Ministrul Transporturilor? Unde au lucrat pana acum si au dovedit ca stiu sa creasca profitabilitatea unei entitati economice?

Leave a Reply