Tarzan în copacul cu maimuțe

Destinul lui Liviu Dragnea pare să fi fost pus la păstrare în conserva unei vechi cimilituri teleormănene: șarpele, cînd îl doare capul, iese singur la drum. De aceea, zilele astea, Dragnea n-a lipsit de la întîlnirea cu bîta.

Încurcat ca un păpușar neîndemînatic în plasa unor sforării de neînțeles, președintele PSD-ului poate sucomba, ca Laocoon, nu în strînsura șerpișorilor din Opoziție (ca să rămînem în zona tîrîtoarelor), ci asfixiat de propriii săi fii, cărora le-au crescut solzii pe trupurile alunecoase.

Ca un făcut, producția de prostănaci proaspeți din rezervația lui Ion Iliescu a crescut în așa hal, încît Mircea Geoană, în comparație cu ei, pare un solist al Filarmonicii din Bratislava pe lîngă lăutarii care cîntă după ureche în Adunații Copăceni.

Bastarzi ai unui stîngism de operetă, Ponta și Grindeanu umblă ca două stafii prin sala goală a Palatului Victoria, încercînd să-l sperie pe Dragnea că nu îi e prea bine vacii pesediste, că vine Iohannis cu pielea ei pe băț.

Numai că acești băieți de băieți n-au înțeles că Iohannis nu se mai ocupă cu reparatul partidelor, fiind cuprins de boala lui Emil Constantinescu, căruia, la un moment dat, i-a crescut pe obraz o aluniță de lider zonal. Inflamația neamțului e mai învîrtoșată decît a bietului Milică, Iohannis simțindu-se un lider de-a dreptul transoceanic.

Premiat de Comitetul Evreiesc American pentru curajul de a-i fi prins “Steaua României” în piept unui bătrîn legionar şi confundat de Donald Trump cu Johnny Weissmüller, omul junglei estice, nu-i de mirare că Iohannis se simte printre politicienii români ca Tarzan în copacul cu maimuțe.

8 COMMENTS

 1. VIVAT acestui Portocala gastronomice acestui Ovidiu din Cetate.Astept reactia hunilor la tema asta prin capetenia cetelor HUNor sa desmortim un pic tensiunea vasculara.

 2. Adevaru i ca sa vii de la hamu pufos sangeriu a lui Donald si placintuta de mere putiroasa a tusi Angelica si sa te ocupi de Grindescu si fata scunsi cu demisia ,e ca si cum ai cobori tu cosmonaut de pe statia orbitala si sa conduci barca spre agreere in ca catoarea Snagovilor.

 3. Tarzan cel adevarat parca se simtea bine printre maimutzele lui,dupa cate se povestea,altfel emigra la oras.Problema Tarzanului din zicerea Bardului din bucararie este acum ca are de numit unui maimutoi ca premier, insa pare a fi constient ca daca se pune cu o majoritate care ii refuza maimutoiu”,majoritatea maimutelor il poate trimite acasa la stana si la meditatii cu mieluseii care nu stiu fizica pendularii pe liane.

 4. Dinescu…f bun ca de obicei.
  Dar nu sunt maimute in copacul psd ci doar nist gaini care picotesc speriate.
  In plus maimutele poseda totusi ceva inteligenta.

 5. Iohannis se simte printre politicienii români ca Tarzan în copacul cu maimuțe. haha, Dinescu a avut mereu talent in descrierile plastice -spumoase :).

  Johnny Weissmüller haha, iata si copacul cu maimute ….:)

  https://youtu.be/NmV4ZrPznJ0

  Desi…. mie imi place mai mult Cartea Junglei hahaha

  “I’m the king of the swingers, the jungle VIP” 🙂

  https://youtu.be/FOTZJ8EFgpk

  sssssss…….. sarpele hahahaaaaaa

  Kaa singing Trust in Me

  https://youtu.be/fZY8jUuEzJQ

 6. Off Topic : 10 pentru Mircea hahaha, Rihanna …..oau, oauuu….lololol
  Rihanna -Dj Khaled . Mircea il imita pe Dj Khaled, super :). Serios, Mircea e “sarea si piperul”!, dupa atata acreala cu PSD, Grindeanu …….. era necesar! haha
  Cand DJ Khaled isi pune mainile in cap hahhahahaaaa, Mircea : “uite ma isi pune mainile in cap: iar a iesit Basescu. lol

Leave a Reply