”În momentul de față prietenii DNA sunt mafioții care au rămas cu vilele intacte” a spus Traian Băsescu.

El a mai afirmat că se lucrează intens în acest moment la pedepsirea fostului șef al DNA, Daniel Morar, și la eliminarea sa din Curtea Constituțională pentru îndrăzneala de a fi înfruntat SRI în scandalul interceptărilor.

”Spre deosebire de Toni Greblă, lui Daniel Morar încă nu i-au găsit capre” a mai spus fostul președinte.

 

14 COMMENTS

 1. …. se lucrează intens în acest moment la pedepsirea fostului șef al DNA, Daniel Morar, și la eliminarea sa din Curtea Constituțională pentru îndrăzneala de a fi înfruntat…

  Din declaratia de mai sus putem trage doar o concluzie: cum lucrau institutiile statului ANAF, DNA, ANI, SRI, SIE si ONG-uri afiliate in cei 10 de guvernare totalitara.
  Cati cercetati au existat ca l-au infruntat pe Basescu? Cati au fost cercetati ca l-au infruntat pe Blejnar? Cati au fost cercetati ca l-au infruntat pe Horia Georgescu? Cati au fost cercetati ca au infruntat-o pe Kovesi si Stanciu?
  Asta se numeste hartuire iar aceasta infractiune nu cred ca exista in legile tarii. Ma insel?

  • Asistam la o confruntare sper sangeroasa a basistilor. Tabara K-C despartita de tatuc si tabara Basescu -Morar. Smardoiala placuta!

  • Va ca bass-ul mai face inca distinctie intre DNA si mafioti de parca ar fi doua entitati separate.

   Crede cineva ca poate sa ajunga mafiot asa usor fara protectie si colaborare directa? Poate hot de buzunare dar ca sa ajungi mafiot inseamna infractiuni mari, organizare, protectie. Ii ia pe astia dupa 10 ani? Pai n-a stiut DNA-ul nimic 10 ani? Hai sa fim seriosi…doar au picat in dizgratie unii.

 2. De data asta, Trăienică are dreptate. Sînt toți „o apă și-un pământ” !… Cine poate, oare, să cunoască mai bine „opera” decât „creatorul” însuși ???…

 3. Din păcate nu cred ca “tătucul” își distruge Creația ci taman invers, cel puțin daca ne uitam cu atenție la prestația vomitiva (iertare, alt cuvânt nu-mi vine pe moment) a turnătorului de profesie Ghiulbenghian-de la ieșirile tot atât de grețoase ale fostului șef de la Securitate al lui Basescu, Silvian Ionescu (parca așa il cheamă) n-am mai auzit tonul sfruntat, grosolan-acid si n-am mai văzut atitudinea fleșcăit-revărsată a securiștilor de cariera intr-un discurs public ca cel livrat de susnumitul delator. Toata admirația mea pentru sacrificiul dlui Gâdea de a sta sa asculte oribila creatura fara sa se clintească din eleganța si sobrietatea cu care își face îndeobște meseria dar tocmai contrastul dintre acesta eleganță a ziaristului si fanfaronada grobiana a interlocutorului m-a făcut sa-mi dau seama ca, daca SEcuritatea si-a scos javrele cele mai de jos la atac, inseamna ca Basescu n-a fost niciodată stăpânul ei, doar un subordonat penibil, certat ba de șefi (Silvian Ionescu) ba de ordonanțe (Ghiulbenghian) după cum a călcat, sau nu afara din calea trasata de cartierul general. Închinăciunea delatorului la madam Koveși, singura persoana demnă de a primi dezvăluirile sale “dezinteresate”, precum si lăturile vărsate de-a valma peste Ponta si miniștrii lui (Banicioiu servindu-se de prostituate minore e o imagine demnă de analele Inchiziției spaniole) sunt menite sa distragă atenția de la avertismentul lansat lui Basescu cum ca vine apocalipsa, prezisa de șeful lui cu câteva luni in urma si ignorata de bețiv, care nu pricepe ca trebuie sa stea potolit la pensie si se gândește iarăși la candidaturi, unirea cu Moldova si alte tâmpenii de același soi. Daca punem cap la cap avertismentul lui Darren White cu cele ale lui Silvian Ionescu, spectacolul dezgustător al duo-ului Petre-Ghiulbenghian întregește imaginea fostului presedinte, o aduce la dimensiunile ei naturale; ne place sau nu, “tătucul” e un zero barat pus de paravan la afacerile mai marilor săi.

 4. Şi ce? Credeţi că se vor distruge între ei? Personal nu cred! E o cacealma privind împărţirea în grupuri de forţă pe ascuns(care pe care)! După cum se munceşte ”oral” vor avea pedepse doar cei care nu prezintă pericol şi ceilalţi: liberi şi curaţi prin schimbarea numelui instituţiei tacit în Nufărul s.a! Şi vom auzi în continuare numele lor unde nici nu te aştepţi în afaceri !
  Am auzit de un proiect de lege privind reducerea săptămînii de lucru la 3 zile cu program prelungit(digi24)pentru anihilarea a tot ce mai există, nu ştiu dacă e adevărat sau nu!
  – Ce popor am fost: demn, onorabil şi muncitor, care democraţia prost implementată l-a schimbat în popor denigrat şi total consumator de orice fără producţie şi producere prin muncă, probabil ne vor paie pe cîmpul izgonirii sau legume aruncate pe ici pe colo! Posibil să se fi semnat sau a fost o înţelegere(cert a fost) de s-a ajuns în halul în care suntem! Vezi destule înţelegeri şi semnături cu marii capi ai lumii, despre care abia acum încep să se audă sau să se vadă cîte puţin din tot ce s-a ţinut ascuns pînă acum pe spatele României şi a românilor!
  – La ce vin milogii politicieni de se plîng şi-i plîng pe români pentru nivelul crescut de sărăcie în România noastră cînd tocmai ei fac invers pe ascuns? Doar eu vă pot da cîteva acţiuni pentru care nu ar trebui votaţi toţi milogii mincinoşi ! Şi nu e vrăjeală de 2 lei, adevărul crunt practicat în ţară ddespre care nu vor mulţi să vorbească!
  Nu cumva e ceva împotriva acestui popor, ceva genocid în masă? Aşa pare!
  PS. Mă bucur că aţi intrat cîte puţin în provincie pentru a arăta funcţionalitatea sau nu a instituţiilor cu angajaţi plătiţi doar să ocupe scaune şi funcţii plătite bine împroşcînd numai răutate în jur. Mai aştept totuşi pînă la finalizarea sediului pentru a regla sonorul care de ceva timp nu se aude bine ca transmisie(sonor întrerupt sau prea scăzut).

 5. Ghiulbenghian este arma cuiva, asa pare dupa declaratiile la A 3.A facut o asa plagere si impotriva lui base dar pt. el Numai cuvinte de bine.Va lua O clasare.In schmb, a tunat si fulgerat impotriva lui Ponta, fara nicio legatura cu cauza.Sau poate da ?

 6. Daca DNA s-a imprietenit cu mafiotii, atunci cum ramane cu prietenia frateasca dintre DNA si FBI ?
  Gandul ma duce departe.

 7. Din pacate, “tatucul” are oaresce dreptate aici ! Institutia pe care a creat-o (impreuna cu sinistra procuroare ceausista),numita DNA, a operat si continua sa opereze selectiv in alegerea victimelor ! Este drept, nu procurorii dau sentinte, ci judecatorii, iar la CSM se afla o a doua cheie, pe care inca nu a pierdut-o ex-prezidentul ! Selectia conteaza, insa ! Culmea, si-a dat seama si TATUCUL !!!!

 8. De ce ? Pentru ca DNA a inceput sa-i ia pe oamenii lui la intrebari ? Oricum raman multe intrebari fara raspuns in legatura cu activitatea acestei institutii….De ce cat a fost Basescu presedinte nu a “miscat” ? Intrebarea este retorica, desigur…De ce o face acum ? Este DNA acum corect, respecta drepturile si libertatile cetateanului? Nu, nici pe departe ! Format la scoala “omertei” acum devine excesiv…Nu ca inainte nu ar fi fost, dar acum, din dorinta de a arata ca este neinfluentat politic, sare calul…Cat despre influenta politica nu cred ca a disparut. Dl. ambasador al SUA ne dovedeste ca aceasta a schimbat “haina”…cu una americana.

 9. Stenograma parțială a înregistrării secrete de la „interviul” pentru avizul CSM de reinvestire a LCK:
  – O cafea, doamna Laura?
  – Da, mulțumesc!
  – Cu zahăr sau cu frișcă?
  – Ambele, vă rog, că-s la regim…
  – Naturală sau nes?
  – Câte-un pic din fiecare…
  – La expresor sau la ibric?
  – La!
  – Jurați să continuați „lupta anticorupție” de stârpire a democrației, a stângii politice și a tot ce se opune lui Băsescu?
  – Îhî!
  – Stimată doamnă, felicitări, ați primit aviz favorabil! La vremi noi, tot noi! Și să nu uitați să cereți triplarea bugetului DNA pentru la anu’… Trăiască tehnocrația!

Leave a Reply