Plina de gropi intre kilometrii 1 si 100, peticita in bataie de joc de incompetentii de la CNADNR, Austostrada Soarelui va fi “reparata” cel mai probabil in sigura perioada in care este foarte aglomerata : vara, in plin sezon estival. De acum pina la 1 Iulie nu se poate, CNADNR a dormit in cizme cu licitatia si da un nou examen al prostiei sale renumite.

============================

Autostrada Soarelui ar putea fi închisă pentru reparaţii chiar în plin sezon estival. Este vorba despre o porţiune de aproape 40 de km între Drajna şi Lehliu. Bucata a mai fost reabilitată şi luna trecută, însă gropile au început din nou să apară. Oficialii Companiei de Autostrăzi au explicat că tronsonul are o durata de viaţă de doar 6 ani, care deja a expirat.

Autostrada Soarelui e una dintre cele mai circulate şosele de mare viteză din ţară. La doar o lună, asflatul proaspăt turnat a început să crape din nou. Oficialii Companiei de Drumuri susţin că autostrada “a îmbătrânit” la doar 6 ani de la construcţie.

10 milioane de euro vor fi cheltuite pentru reabilitarea tronsonului. La vară, când traficul este la cote maxime.

Execuţia ar urma să înceapă la finalul lunii iulie sau începutul lunii august. Timp de 3 luni tronsonul ar putea fi închis.

Reprezentanţii CNADNR spun că nu ar fi necesară şi închiderea traficului pe autostradă, ci doar pe un sens pentru a se lucra alternativ. În timpul reparaţiilor, circulaţia în ambele direcţii ar putea să se facă pe un singur sens. Însă, cu restricţii de viteză şi de până la 50 km/H. Poliţia Rutieră va fi însă, cea care va avea ultimul cuvânt.

În lunile următoare va începe şi procesul de licitaţie. Lucrările ar putea fi terminate în noiembrie sau chiar în luna decembrie.

http://www.stiripesurse.ro/cnadnr-acuzata-ca-saboteaza-turismul-de-pe-litoral_987873.html

5 COMMENTS

  1. mi se pare normal!
    campania la locale va termina resursele strinse la deszapezire si va fi nevoie de resurse noi pentru campania electorala din toamna… nu-i firesc sa se elibereze fondurile vara, dupa rectificarea bugetara?
    la final, va costa dublu si va dura dublu dar who cares?

  2. parca e prima dara cand “drumarii” se apuca sa repare soselele exact cand incep vacantele si drumurile sunt pline de turisti plecati in concedii? distractie mare la rtv . in dimineata asta primesc un telefon de la un prieten care ma sfatuieste sa dau imediat drumul la tv pe rtv. stirile de la ora 11 prezinta subiectul legat de interventia lui ponta in fata atacului dat de corpul de control al pm dupa tristul eveniment de la colectiv( un raport atat de superficial , lipsit de consistenta si fara fundament mai rar dar asa e la tehnobirocrati).invitati telefonic turcescu si paladea. primul isi deverseaza ura fata de raed arafat si apreciaza raportul,insa surpriza vine de la mirel paladea care refuza sa raspunda intr-o emisiune la care e invitat “colonelul” turcescu si inchide telefonul. distractia continua cu vizita lui ciolanis in turcia si aparitia “incantatoare” a “primei doamne” ingropata sub avalansa mesajelor de apreciere ( pentru tinutele ravasitoare binenteles) feisbuciste, normal. invitata sa comenteze ,tot telefonic, monica tatoiu. si ce sa vezi primul lucru e sa-i dea o lectie prezentatorului privind formularea “prima doamna” si ca singura adresare normala e de sotie a presedintelui ( greseala asta sau prostie e vehiculata cam, la toate televiziunile inclusiv antena 3. oare de ce? servilism?) si ce sa vezi nici macar “tinutele ravasitoare” ale lui carmen johannis si modul de manifestare al cuplului prezidential nu au scapat de criticile lui tatoiu. asa ca prezentatorul, in ambele cazuri, nu a stiut cum sa incheie mai repede interventiile telefonice.surpriza intiparita pe fata lui a spus totul despre comentariile telefonice. cum spuneam distractie mare.

  3. CNADR trebuie dat in judecata pt. toate contactele paguboase.Trebuie dat in judecata de cei ce pierd bani din cauza contractelor lor. Trebuie recuperat prejudiciul de la cei ce au semnat contacte.

Leave a Reply