Sedinta CEX din PSD pare sa fie cat se poate de tensionata.

Se anunta schimbari de portofoliu, cateva rocade si niste remanieri.

Rovana Plumb nu mai merge la Ministerul pentru IMM, ci la Fonduri Europene, in ministerul mamut coordonat de vicepremierul Sevil Shhaideh.

Ministrul Economiei Alexandru Petrescu face rocada si merge la IMM.

Mihai Tudose este favorit pentru Ministerul Economiei.

Tudorel Toader ramane favorit la Justitie.

Discutiile continua.

6 COMMENTS

 1. Asta e prima performanta. Remaniere la 2 luni de la guvernare! Ce incepe prost, se termina si mai prost!

  • Si comentau de Ciolos ca a facut multe remanieri. Cand el abia injgebase de un guvern ca multi nu voiau sa se bage la o guvernare pentru un an de zile.
   Si astia cu ditai partidul in spate, ca se tot laudau ca au cadre de 3-4 guverne nu-s in stare. O fi avand, Dar nu e nevoie sa-i roteasca pe toti intr-un an ca sa ne dovedeasca.

  • PSDul trebuia sa faca guvern cu oameni experimentati. PSDul trebuie sa se bata permanent cu presedintele, cu DNAul cu ambasadele. Nu poti sa vii cu niste tinerei, Dragnea n-a inteles asta, cum nu intelege ca nu el e premier.

 2. Am vazut ca tot vine pe la Antena 3 domnisorica calistra care pe linga faptul ca a absolvit SNSPA, din frageda pruncie a licrat la Olteanu la cabinet, a fost la Oil terminal in CA, pe la Ciolos la Cabinet,. Tare fetita. Experienta in ce are totusi?

  • Sa ai SNSPA, studii europene si Master in stiinte politice nu e de-ajuns acuma ? Trebuie sa fi fost vreo 10 ani subaltern a lui Dragnea prin Teleorman ca sa fii cineva in ziua de astazi ca pana si soferul lui Dragnea a intrat in guvern ?!

Leave a Reply