Succes al SRI intr-un dosar sensibil, cu teroristi maghiari din Transilvania.

Magistraţii instanţei supreme au decis, miercuri, condamnarea defintiivă la câte cinci ani de închisoare pe Szocs Zoltan şi Beke Istvan Attila, membri ai grupării “Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” (HVIM), în dosarul în care sunt acuzaţi că voiau să detoneze un dispozitiv exploziv.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a schimbat încadrarea juridică în cazul acestora din atentat contra unei colectivităţi în forma tentativei în infracţiunea de acte de terorism şi i-a condamnat pe cei doi la câte cinci ani de închisoare.

Decizia instanţei supreme este definitivă.

Szocs Zoltan şi Beke Istvan au fost acuzaţi că au planificat un atentat de 1 decembrie, la Târgu Secuiesc, scrie news.ro

Amanunte aici :

https://radu-tudor.ro/atentat-terorist-socant-planuit-de-extremistii-maghiari-in-romania/

 

6 COMMENTS

  1. De teroristii de la ministerul transporturilor cine se ocupa? Orasele mici de pe malul Dunarii sunt izolate. Trenurile nu mai circula,garile au fost vandalizate si unele demolate calea de rulare din triaje demontata….. Au scos ordine si legislatie care practic pun masinile vechi ( ale oamenilor saraci) pe butuci si promoveaza mersul pe jos,izolarea si lipsa dreptului la comunicare. Aici Constitutia este incalcata cap-coada. Mijloacele de transport rutiere vai mama lor, transportul de marfa pe calea ferata anulat. Pe vala Dunarii doar nicolaie si cu mustafa pot sa circule. Romania pe malul Dunarii este ca in anul 1900. Poate faceti un reportaj cu viata de roman pe malul Dunarii terorizata de baronii comunisti care au praduit tot.

    • Tot ceea ce enumerati dvs. este un adevar dureros insa, nu se poate incadra la terorism, chiar daca este perceput ca fiind acest act. Actiuni de genul celui amintit in subiectul propus sunt si pot fi incadrate la terorism. Trebuie dat un exemplu si acesta n-ar fi singurul, exemple ar trebui date si-n cazul celor enumerate de dvs. Izolarea, lipsa cailor de acces s.a.m.d., pentru o tara membra UE si de marimea Romaniei sunt de neacceptat si atunci de ce am mai schimbat o oranduire cu alta, sa regresam catastrofal ?

  2. Chiar fac puscarie sau sunt fugiti si astia in Ungaria?Sunt elemente maligne si trebuie sa fie inchisi!

  3. Degeaba! Ei isi vor continua actiunile chiar daca sunt la bulau, au destui reprezentanti care sa sustina proiectele lor! Vezi homo si lesbi care se impun in forta, nu ma mira sa intre si restul “imoralitatilor” in forta in romanica!

Leave a Reply