Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi depusă joi dimineaţă, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Este vorba despre un document de opt pagini intitulat “Guvernul Orban/PNL – privatizarea democrației românești”.

“Dacă ar trebui să spun toate acuzațiile, nu cred că ne-ar ajunge timpul emisiunii. Niciunde în Europa, în acest moment, nu și-a permis nicio putere să modifice legile electorale cu așa de puțin timp înaintea alegerilor, indiferent despre ce alegeri vorbim.

Nimeni până acum în România, în cei 30 de ani de democrație, nu și-a permis un Guvern, în funcție, de interesele proprii să vină cu modificări la legile electorale, respectiv schimbarea regulilor în timpul jocului”, a spus presedintele PSD la emisiunea Punctul de intalnire, la Antena 3.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că, în momentul de față, PSD-ului îi lipsesc „5-6 voturi”.

https://www.antena3.ro/actualitate/marcel-ciolacu-joi-dimineata-depunem-motiunea-de-cenzura-556538.html

https://www.antena3.ro/politica/antena-3-are-textul-motiunii-de-cenzura-psd-impotriva-pnl-marcel-ciolacu-este-cea-mai-grava-criza-556576.html

“Este o minciună că cei de la PNL isi doresc anticipate. Vor să acopere cu subiectul anticipate problemelele din Guvern. Am înteles că vor să privatizeze programele de sănătate, CEC-ul.”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD s-a arătat însă optimist că acestă moțiune va trece de Parlament.

„PMP, ALDE și minoritățile nu vor vota moțiunea pentru că au teamă de anticipate”, a mai spus Ciolacu.

Iata motiunea de cenzura prezentata in premiera miercuri seara la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3

1 COMMENT

Leave a Reply