Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Arad, că nu a reuşit să ajungă la mitingul PSD de la Iaşi în condiţiile în care şi-a propus să viziteze cât mai multe judeţe din ţară, iar “timpul nu este în favoarea” echipei guvernamentale, astfel că miniştrii s-au împărţit.

Întrebată de jurnalişti la Prefectura Arad de ce nu a fost prezentă alături de conducerea PSD la mitingul de la Iaşi, Viorica Dăncilă a răspuns: “Pentru că am încercat să acoperim mai multe judeţe din ţară şi atunci o parte au mers la mitingul de la Iaşi, o parte am venit în judeţele din altă zonă a ţării, tocmai pentru a încerca să avem o acoperire cât mai mare. Timpul nu este în favoarea noastră şi de aceea încercăm să ajungem în toate judeţele ţării, nu numai noi aici, avem şi alţi miniştri care sunt în alte judeţe, de aici vom pleca şi noi în alte judeţe, astfel încât să putem să luăm contact cu oamenii, să vorbim cu cetăţenii şi să vedem ce îşi doresc de acum încolo şi care este opinia lor”.

Întrebată de ce nu ajunge şi la Timişoara în cadrul vizitei programate în judeţul Timiş vineri, la Giarmana, premierul a spus că timpul nu îi mai permite, dar că se va întoarce la Timişoara cu altă ocazie.

Viorica Dăncilă a precizat că a dorit să fie prezentă la Arad pentru a vedea modul în care sunt folosite fondurile europene şi fondurile guvernamentale.

“Am vrut să vedem care sunt problemele, am vrut să vedem cum este implementat programul de guvernare, am vrut să vedem dacă ne încadrăm în termene pentru obiectivele care vor fi construite în judeţul Arad”, a declarat premierul Dăncilă, citata de Agerpres.

5 COMMENTS

 1. Fara indoiala ca “timpul nu este în favoarea” echipei guvernamentale.Noi, provincialii umili, suntem extrem de recunoscatori ca premierul a binevoit sa viziteze amaratele noastre orasele din provincie.Intotdeauna am fost convinsi ca ora exacta se da la Bucuresti.Ne-am bucurat de baia de multime si de dialogul de exceptie purtat cu premierul.Am ramas impresionati de coerenta de care da dovada acest om, acest etalon al reusitei in politica romaneasca.Aradul l-a primit pe premier cu bratele deschise.Timisorenii banateni de la Giarmata au fost devastati cand au auzit ca premierul nu mai ajunge sa-i onoreze cu prezenta.Poate cu alta ocazie.Cat de frumos sunau in urechile ardelenilor cuvintele premierului: am vrut sa vedem… am vrut sa vedem… am vrut sa vedem…Toti ardelenii se intrebau de ce premierul doar a vrut sa vada, putea vedea fara nicio problema, dar vorba premierului…cu alta ocazie.Noi il asteptam pe premier cu mare drag la noi, dupa 20…20, ca vorba provincialului ardelean: nimic nu-i ca palinca de pruna si ca Dumnezo’!

 2. He! He! Timpul chiar nu este in “favoarea noastra'”. Si Carmen Avram se uita pe sus, nu cumva sa vina un ghiveci. Plin cu flori, bineinteles. Ciclul: iubirea de pesede sau hoti si mafioti, ca este cam acelasi lucru.

 3. “timpul nu este in favoarea …..” Cred ca timpul lucreaza pentru statul patalel. Poate se da o OUG pentru asta ,nimic exclus ! Radem glumim pe bani poporului cu autocare multe si lesinuri

 4. Dl Radu Tudor,

  “lupta dl Dragnea cu statul paralel”

  În prezent, la Camera Deputaților, în calitate de cameră decizională, se află încă în dezbatere Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 6/2016 privind unele măsuri pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică dispuse în procesul penal (Plx. 250/2016).
  În expunerea de motive a Ordonanței de urgență nr. 6/2016 se menționează faptul că adoptarea acestui act normativ a fost necesară în vederea remedierii deficiențelor de reglementare constatate prin Decizia Curții Constituționale nr. 51/2016 prin care a admis excepția de neconstituționalitate a art. 142 alin. (1) din Codul de procedură penală.
  Ministerul Justiției a transmis proiectul către Consiliul Superior al Magistraturii, spre avizare. La data de 24.03.2016, Consiliul Superior al Magistraturii a emis avizul favorabil prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 326/24.03.2016.
  Avizul emis de Consiliul Superior al Magistraturii este unul consultativ.
  Precizez că avizul Consiliului Superior al Magistraturii adoptat prin Hotărârea CSM nr. 326/24.03.2016 poate fi consultat pe pagina de internet a instituției la secțiunea Ședințe ale Plenului CSM – hotărâri ale Plenului CSM http://old.csm1909.ro/csm/index.php?cmd=0301.

Leave a Reply