Președintele Klaus Iohannis a afirmat, de la Strasbourg, că a discutat cu președintele CEDO și cu președintele Comisiei de la Veneția pe tema condițiilor din penitenciarele din România, precum și proiectul privind grațierea, arătând că țara noastră nu va fi sancționată dacă va întocmi un ”pachet de măsuri care să satisfacă cerințele CEDO și ale Consiliului European”.

”Este evident că în contextul în care acasă se discută despre cele două proiecte, am discutat cu președintele CEDO, cu președintele Comisiei de la Veneția și cu secretarul general al Consiliului Europei; toată lumea mă întreabă ce se întâmplă la voi în țară (…) Sunt foarte mulțumit că am fost lămurit și pot la rândul meu să lămuresc câteva lucruri nu juridice”, a spus președintele citat de antena3.ro

15 COMMENTS

 1. Normal …doar nu s-a duce condamnatul si urmaritul penal sa discute cu aia: va rog ma lasati sa dau niste legi cu dedicatie si sa scap…va rog…apoi oi construi niste baraci si pentru prostii care mai raman in penitenciare!

  • Bine că s-a lăăămuuurittt şi Erdogan Şasecase de România cum stă treaba cu CEDO, cu gaţţţţieeeereeea…cu instigarea …cu manipularea turmelor încolonate…
   Despre palgiatorii (hotii) “justiţiari”, luptători veritabili împotriva corupţiei, care de “cinstiţi” ce sunt, au tot dreptul şi expertiza de a pune eticheta de ” penal”, nicio vorbă…??? Desigur, ei sunt nepenali, buni şi “imaculaţi”…!!! La ăştia “nepenali” li s-au cam lipit tronurile de “dosul” lor pufos şi cu slănină multă pe el… de la traiul bun, dar mai ales, de la nenumăratele mandate.

 2. se intampla ca niste infractori periculosi au ajuns la guvernare prin votul a catorva complici si cativa oameni incerca sa opreasca mizeria asta.

 3. S-a lamurit, pe dracu! S-a dus , ca un slugoi, sa ia lumina de la Inalta Poarta, sa se faca (si sa ne faca) de ras. Halal presedinte!!!

 4. “În țara unde-o calfă de cizmar

  a dărîmat o sută de biserici,

  cu lupii îmbrăcați în piei de clerici,

  Iisus a fost gonit ca un tîlhar.

  Și-n locul Lui fu cățărat pe schelă

  un ins vopsit la mănăstirea Secu,

  să sară Filosoful ca berbecu’,

  să vîndă libertatea pe cartelă.

  Și lașii au probat atunci curajul

  de a-și spăla marxismul drept în stradă

  cărînd preafericiți, cu sufertașul,

  rahatul preschimbat în marmeladă,

  în care Ilici și-a-nmuiat pufoaica,

  să guste tot românul din alcoolul

  produs în căcăstoare chiar de Taica,

  în țara unde-i rege nechezolul.

  Și pîn’ să urce prostu-n vîrful trebii,

  școala și-a avortat pe cîmp elevii,

  țigara și-a fumat toți fumătorii

  și pruncii și-au mîncat învățătorii.”

   • Cum cine?!? Marele Dinescu!!!
    Glumesc, desigur, habar n-aveam, am dat din întâmplare peste ea.
    Pușlamaua are geniu, ce mai!

    • Cu tot respectul, e o eroare literara in “geniala” poezie considerata geniala de acest @Pax Vobiscum. Prin expresia cu pufoaica pe care si-a inmuiat-o in hazna ca sa dea romanilor sa guste alcoolul rezultat poetul a facut o grava eroare pentru ca metafora respectiva nu se putea referi decat la Basescu Sticle, un cunoscut alcoolic consumator de bahice.

     Ion Iliescu a avut legatura cu mineriadele pe care le-a organizat cu SRI-ul (14 iunie ’90 – incendierea politiei capitalei de catre SRI-sti – inregistrarile cu convorbirile de pe statie sunt pe youtube, 15 iunie ’90 – SRI-sti deghizati in ortaci imbracati in salopete noi i-au condus pe acestia la sediile partidelor istorice de dreapta, PNT si PNL, ca sa le devalizeze etc.).

     Deci categoric ca e o grava eroare literara, la alcoolul facut din pufoaica aruncata in haznaua cu propriul rahat nu se poate referi decat la alcoolicul Basescu Sticle, el fiind expert in cuburi de gheata si alte asemenea acareturi. Ion Iliescu nu avea absolut nicio legatura cu alcoolul, dar probabil ca lui Pax Vobiscum asta i s-a parut “geniala” poezia tocmai pentru ca el avea si are foarte multa treaba el cu PSD-ul si cu Iliescu, el fiind un ultras basist oparit la baza.

     P.S. Singura eroare pentru aceasta grava “eroare” literara a “genialului” poet Dinescu e ca el a scris poezia pe vremea cand era presedinte Iliescu si cand Basescu Sticle, cunoscut alcoolic, n-ajunsese inca sa isi bata joc de toata Romania, era sa zic sa conduca Romania.

     P.P.S. Dinescu e un fost țuțer al cercurilor nomenclaturii, poet de casa si fripturist profesionist, unul care face greseli gramaticale cand vorbeste, care participa la mesele nomenclaturii si beizadelelor in calitate de nebunul regelui sau clovn menit ca sa-i distreze si sa intretina atmosfera nomenclaturistilor. Cunoscut ca poet de casa al nomenclaturistilor, el, Paunescu, Vadim si alti mari “geniali”, asa cum ne precizeaza noua comentatorul Pax Vobiscum asta, care la cultura lui de basist oparit i se pare atat de genial ca a gasit niste ragaieli basiste scrise despre PSD-istul Iliescu Ilici care a condus tigania dupa revolutie. Vobiscum, du-te cu idolul tau Basescu Sticle vere si mai lasa-ne cu opinteala…

 5. Cred si eu ca “lumea” se întreabă ce naiba se întâmplă–‘cine dracu-a mai văzut / iepure mâncând sarmale” (folclor studențesc anii 80) si presedinte conducând mitinguri anti-guvernamentale!

 6. 🙂 🙂 zise cămila cu bot de capră!
  Dar ei nu văd că tocmai el e primul care agită şi aţâţă populaţia?
  Wow! 🙂 :)))) Nu mai iese cu perechea în ţară dar o laudă în străinătate…:))) până când îşi vor da seama ce ”lepreî” zac în ei!

 7. Domnule Radu Tudor, aud pe surse de o incercare de boicotare a companiilor care au reclame la televiziunile poporului antena3 si rtv, ba mai mult se incearca o stire a acestora din grilele operatorilor de cablu. In numele mai multor oameni de bine si cetateni responsabili ai acestei tari, va rugam sa nu permiteti asemenea cenzuri la nivelul anului 2017. Ca om care am trait si in perioada comunista, cred ca este un lucru bun sa avem cat mai multe televiziuni indiferent de ceea ce se difuzeaza, ba chiar regret inchiderea televiziunii domnului Dan Diaconescu. Bine, ca inainte de Revolutia din 89 toti aveam servici si apartament e alta discutie care ar trebui aprofundata intr-o emisiune tv, asta ca o sugestie…
  Dragnea Presedinte! Jos siorosistii!

Leave a Reply