Trei dictatori, prieteni buni, se regasesc azi on the dark side. Cine urmeaza?

22 COMMENTS

 1. Dumnezeu stie cine urmeaza, ca doar nu suntem proroci!

  Dar daca Dumnezeu si-ar aduce asa aminte si de Basecu si l-ar chema pe la Sfintenia sa nu ar fi decit o Binecuvintare pt Romania, ca Biserica (corupta si ea), Opozitia (vanduta si ea) si Viata de zi cu zi nu ne da sperante.

 2. Cel mai bun prilej pentru ca americanii sa le infiga democratia in coaste, sa le acapareze pietele si sa-i invete sa fie sclavi, asa cum o fac de zeci de ani cu toate tarile, inclusiv cu Romania, prin banci, contracte, NATO, etc, etc. Ca o adepta a teoriei conspiratiei de cel putin douazeci de ani, bazat pe informatii certe, nu poate iesi nimic bun. Niciodata din partea americanilor nu va veni ceva constructiv pentru ca…”Protocoalele Inteleptilor Sionului”.

 3. Raport secret CIA: Razboi in Romania!

  CIA: PREVEDE REVOLTA ARMATEI ROMANE

  Scaderea pensiilor militarilor poate duce la revolta intregii armate romane.

  Sindicatul militariilor in rezerva si disponolizati cheama la revolta

  Situatia poporului roman este dramatica, la limita supravietuirii. Orice scanteie poate sa aprinda incendiul, oriunde. Depinde de unde vine scanteia. Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolutia este la doi pasi

  Militarii chema direct la solidaritate in vederea unei noi revolutii si pedepsirea Presedintelui Basescu si a clicii de la puture.

  Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.

  în anul 1998: 36.500 ofiteri;

  – la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;

  la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;

  Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

  CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.

  Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare pentru cancelarile vestice. O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Nu demult peste capul Departamentului de stat Presedintele Obama a semnat un ordin secret catre CIA numit Stabilizarea Romaniei care trebue citit invers. Politica de desbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza. Prezenta militarilor in uniforma chiar in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim.

  Folosesc acest prilej pentru a va pune o intrebare care ma framanta de multa vreme. Exista vreo intelegere secreta intre mogulul cel bun Voiculescu si mogulul cel rau Basescu?

  MAFIA ARMAMENTULUI BASESCU

  Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democratiei Romanesti. Justitia. servicile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii. In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primi doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout a fost extradat de curand din Tailanda si in curand va avea loc procesul lui la New York.

  Antena 3 nu scoate nici-un piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal ( si in curand acuzat ) in acest proces, Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a pe trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces leaga pe Basescu de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout ( 6o de avioane si helicoptere ) are ca baza cadoul facut de Basescu . Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale dar nu se scoate nici-o vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament…

  ———

  CIA : REVOLTA ESTE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA!

  CIA -ROMANIA

  (…)

  Romania’s interior minister has resigned, after police rallied against the government’s harshest austerity measures in years. The opposition is now demanding the resignation of the entire government, which introduced steep wage cuts to help the country overcome an economic crisis.

  Romania’s Interior Minister Vasile Blaga announced his resignation after 6,000 police angry over a 25 percent wage cut marched to the presidential palace.

  Witnesses said police pelted the palace with eggs, with some shouting, “Get out, you miserable dog!”

  The president can expect more obstacles on the road, as further protests are planned against government austerity measures, which include sharp wage cuts for public workers and tax hikes to fight the budget deficit.

  President Basescu’s government has been unable to pay wages and pensions without a $26-billion bailout loan from the International Monetary Fund and other lenders. But in exchange for the deal, the IMF demands strong action to reduce Romania’s debt.

  In 2009, Romania’s economy shrank by more than seven percent and the government needs support from the IMF, the European Union and the World Bank, partly to pay state wages and pensions.

  Most macroeconomic indicators keep worsening and people are increasingly dissatisfied with their slumping living standard. Indeed, the rising poverty or attempts for marginalising of democracy could cause the civil society to eventually rebel against its rulers. Rebellion because of poverty would express a primal struggle for survival; revolt against rulers would demonstrate a political maturity seen in Bulgaria in 1997, in Hungary in 2006, and even in Moldova, in 2009. Unfortunately, an uprising seems the only workable scenario for Romania today.

  TRADUCEREA FINALULUI :

  O REVOLTA PARE SINGURUL SCENARIU POSIBIL PENTRU ROMANIA.

  ————–

  Traian Basescu a fost informat, ca de obicei, la jumatatea fiecarei luni, despre reactiile care exista la populatie vizavi de politica guvernului. Raportul a iesit de data asta si mai alarmant ca de regula. Ceea ce l-a facut pe seful statului sa poarte o discutie cu consilierii sai pe probleme de aparare, nu numai cei din comunitatea de informatii, ci si cu cei din zona militara.

  La discutii nu a participat insa Gabriel Oprea, despre a carui demisie se vorbeste tot mai des. Grav este ca s-a constatat ca posibilitatea izbucnirii unui razboi civil, in care sa fie angrenate forte populare, este maxima, iar foste cadre ale armatei, fie la pensie, fie retrase in civilie in jurul numeroaselor firme sau ONG-uri, par sa fie pregatite si destul de organizate pentru a prelua puterea in cazul unor ample miscari populare. Informatia ne-a fost furnizata din zona informatiilor militare ale MApN, institutie la care se cauta o solutie care sa preintampine planul “rezervistilor”, care ar actiona in sfera de influenta a generalului Degeratu.

  Controversatul Constantin Degeratu, implicat in numeroase scandaluri de presa, de la Dosarul Revolutiei la Rapirea din Irak, a infiintat Federatia Militarilor din Romania, un organism neguvernamental, in fapt, un soi de CADA, pentru cine isi mai aduce aminte de zilele de dupa decembrie ’89.

  Federatia este formata din 11 asociatii reprezentative, care acopera un larg spectru din domeniul militar. Ca o definitie “mai altfel”, FMR ar fi o “organizatie civila” a militarilor, ce doreste sa patrunda in societatea civila romaneasca. Zvonurile si comentariile din partea politicienilor din opozitie sunt: daca si asa presedintele Traian Basescu a izbutit sa controleze o mare parte din societatea civila, de ce n-ar controla si asociatia militarilor, altfel decat prin Statul major?

  De altfel FMR ne atentioneaza: “Noua conducere îşi exprimă convingerea că prin activitatea sa viitoare va deveni una din vocile necesare şi credibile în demersurile societăţii româneşti de protejare şi promovare a demnităţii, onoarei şi drepturilor tuturor militarilor din structurile sistemului naţional de securitate din România.”

  sursa: News.ro Ştiri pe Blog

 4. Deh, acum vedeti si dvs. cum e cu revolutiile astea… In Romania am vazut-o cu ochii nostri, am sperat si se alege praful. In Irak s-a ales deja praful. In Libia probabil ca o sa aiba o surpriza aia care se bucura acum cind statul n-o sa le mai dea renta din petrol, ca deh, libertatea costa. Nu spun ca pe vremea celor “dearly departed” o rupeam vreunii in fericire, dar nici n-as spune ca s-a intimplat ce si cum s-a promis. Prefer revolutiile grecesti si protestele de pe Wall Street. De fapt, pe mine ma deranja mai putin Ghaddafi (sau Mubarak, daca vreti, alt mare “prieten” al americanilor, ca si ceilalti, ca si Osama) decit continua sa ma deranjeze panglicariile si matrapazlicurile bancare yahkee si sioniste si prostiile Sarkoziste-Merkeleasti pe care le suportam.

 5. suntem cu totii martorii conspiratiilor, si ajocurilor americanilor…
  restul e tacere….
  fara matrapazlacurile lor (ale americanilor) viatza e pustiu….

 6. poporul roman.asta urmeaza.democratia,dictatura poporului ce a adus manelaru si liota de analfabeti hoti,ce nici tradatori “de buna credinta” nu sunt ,sunt infractori asa de tampiti ca isi tradeaza tara si ucid poporul neavand intentia, cu incompetentza si adunatul lor de averi si zorzoane ca nste macaci tampi si primitivi ce sunt.

 7. Obama e urmatorul. Cineva isi ia revansa si cu siguranta va incerca sa provoace haosul pe pamant. Americanii s-au cam bagat peste tot si sincer nu mi se pare deloc normal. Deci nu m-as mira daca Obama va ajunge intr-un loc necunoscut omului din viata.

 8. nu le am cu exprimarea,citesc ce am scris si e o varza plina de ura doar,scrisa cum mi-a trecut prin cap,mai incerc tot asa stangaci dar sper sa fiu mai explicit.

  deci,la intrebarea ta,cine urmeaza?,tentat am fost sa zic besescu,(gandindu-ma la noi la dictatura manelei basite si a tradarii ca mi se rupe de kimirsen,tzu pa pu sau balauri din america de s), dar nu,nu el,el o sa traiasca fericit pana la adanci batraneti.
  noi urmam,demult suntem pe calea asta a ‘executarii’ noi suntem proprii nostri calai si dictatori,noi boboru.

  besescu e rezultatul nostru,nu mai e vorba de impunere,de comunism,etc,intelegi ce vreau a zice? ar fi mult de zis…eh

  bafta in continuare la a3,arde-i,sa vada , sa auda cine are ochi si urechi si macar 1 neuron intre urechile alea ca practic ne desfiintam ca popor in ritmul asta peste inca 10ani am disparut de pe harta.

  nu posta asta,scuze de deranj.

 9. Urmatorul dictator peste o tara cu petrol…dictatorii din tarile fara petrol au liber la dictatura. Vrajeala, eliberam tarile de dictatura ca sa ii jefuim dupa. Dupa ce il mierlise pe Sadam Franta impreuna cu Germania se certau cu Americanii care sa jefuiasca petrolul se pare ca hotii nu s-au inteles bine de acasa. Noi nu vom fi atacati am fost baieti buni si nu ne-am opus,, implementarii democratiei,, marilor puteri ne-au luat tot cu ajutorul conducatorilor tarii. ,,Democratia,,a reusit sunteti saraci lipiti mai rau decat pe vremea lui Ceausescu va multumim si va rugam sa va luati cersetorii de pe la noi si bandele de tigani care ne spurca strazile.

 10. ar trebui sa se termine si procesul lui mubarak, nu?
  si, pe urma, bassar al assad, ca ar fi cazul si acolo.

 11. ca sa-l ajutam sa fie ..next in line…stiu ce i-as face cadou lui basescu…in fiecare dimineata cand deschide ochii/ochiul, printr-o holograma i-as proiecta pozele cu Gadafi la final, tarat pe pietre…pe idiotul asta l-as tara prin gropile de pe drumurile ..aici sunt banii dvs…pentruca la atata dispret din partea lor merita chiar si un gest atat de barbar…parerea mea….hihi

 12. Traim intr-o lume in care valorile sunt rasturnate .Este o lume incare nu mai tinem seama de educatie ,cultura .Lumea este hahotica si aplauda toate mizeriile .Astfel niste vagabonzi ,niste criminali cu sabiile in mana ,urland sunt considerati eroi ,iar marile exemple in ale ,,democratiei”aplauda si sustin aceste crime feroce .Din dec 89 nu mai cred in revolutie si in revolutionari si nici in propaganda post revolutionara .Adevarul este ca libienii traiau bine in timpul lui Gadaffi si Libia era considerata Elvetia tarilor arabe .Acolo ,in Libia lui Gadaffi se duceau si munceau arabi din alte tari .Acum ,nu va urma o viata mai buna .Vor fi razboaie fraticide ,tara ravasita de razboi civil [nicidecum lupta pt democratie ]nu-si va reveni .Cei care au platit mai mult rebelilor vor avea parte de petrolul libian ,iar acesta va trai mult mai rau .Cine a fost in Egipt sa fie multumit ,pentru ca nu o va mai putea face .Fratii mulsumani vor casiga si tara nu va mai fi sigura .Egiptul ,Libia se vor alatura Iranului .Visul lui Bin Laden se va infaptui gratie unor politiceni de nimic gen Sarkozy sau Obama

 13. ar trebui taiate toate pensiile in afara de pensia de batrinete si aceasta impozitata daca trece de 2000 de lei.
  Aceasta institutie a statului este o institutie comunista care a dus romania unde a duso.Ea,politia,sri,sie,firmele de paza,televiziunea,radioul au facut din romania o tara de fiare vechi,au furat tot,chinuie toata populatia romaniei in secret furindule toate informatiile,facin genocid asupra populatiei tarii si pogrom.
  Sa le fie rusine pentru ce fac aceste institutii.
  Majoritatea oamenilor care muncesc au salariul minim pe economie iar ei au 700 lei diurna.Pina unde merg aceste lucruri,sint niste hoti si parsivi.
  Nu o sa mai fie revolutie in romania nicind aceasta ii parerea mea.De ce nu o sa mai fie,deoarece aceste institutii au trisat populatia tarii.

Leave a Reply