1. Au fost sustrase documente compromitatoare despre magistrati din arhiva serviciului secret al Ministerului Justitiei – SIPA? S-au savarsit fapte penale prin astfel de furturi/copieri de documente? 
 2. In cadrul colaborarilor dintre procurori si SRI in timpul regimului Basescu, au fost intocmite liste si sesizari cu persoane incomode, printre care si actualul director SRI Eduard Hellvig si presedintele Klaus Iohannis? 
 3. Faimoasele liste negre din dialogul pe MCV cu persoane indezirabile regimului Basescu si care au avut parte de dosarel penale – au fost intocmite la Bucuresti sau la Bruxelles?

6 COMMENTS

 1. KWI ne spune, de la Bruxelles, ca a discutat cu responsabilii de acolo si cica nu e adevarat insa, a cerut un document in acest sens. Nu e nevoie, stim si am simtit cu totii marile ilegalitati ale regimului Basescu. Problema mare este ca nimeni nu raspunde pentru anii pierduti de Romania si cetatenii acesteia, de destinele frante si tot raul facut.
  Cautam barbat(i) de stat, mai ales ca Centenarul e tocmai aici.

 2. Azi o stire media ma duce cu gandul la o infirmare a lui Dragnea:
  Dragnea zice ca nu are legatura cu Tel Drum.
  Atunci de ce l au condamnat pe ofiterul DNA care a incercat sa l avertizeze pe Dragnea cu privire la o cercetare penala a…Tel Drum ?

 3. 3 mari secrete?! Sunt mult mai multe,vezi csat-ul care a ascuns ilegalitati pe multe linii,vezi apararea demnitatii in gura mare a nedemnilor,vezi intelegerile semnate intre marii capi,conducatori ai unor institutii de forta,vezi vanzarile facute cu ani in urma,acum se descopera,vezi destule ilegalitati care,dupa ce au vazut ca functioneaza,au dat ordonante sau legi sa aiba acoperire! E valabil pentru toti perindatii in politica,cei care au facut vraiste bugetul statului cu plimbari in tari straine pe motiv de experienta(?!sexuala!?),plecand vaci si revenind “boi” in functie sau scaun! Nimic avantajos pentru tara si natiune in toti 28 ani,doar aiureala si bataie de joc,denigrare.manipulare si minciuni!

 4. Dupa felul in care ati formulat intrebarile nu pare nimic secret, ci un fel de “ghici ciuperca ce-i”?

  De ce existau astfel de documente pana in 2005? De ce a continuat serviciul secret dupa ’89? S-au sustras doar in 2005-2007 cand s-a preluat arhiva sau s-au sustras mult imp din ’90 si pana in 2005 si pe vremea lui Iliescu? De ce avea Stanoiu anti-camera la arhiva?

  E adevarat ca deciziile CSAT, protocoalele dar si listele au fost semnate si trimise la UE in timpul “domniei” lui Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu?
  Listele astea erau intocmite inainte sau dupa ce au pornit investigatiile? E adevarat ca majoritatea daca nu totalitatea numelor aparute pe lista erau in dosare care trenau in instante de peste 4 ani de zile, uneori 8-10? Daca da, de ce erau asa de lungi procesele? Cine raspunde pt asta? Cate dosare au fost ignorate sau s-au prescris in perioada `90-2012?

  De ce si in ziua de astazi mai treneaza dosarele in instanta peste 3 ani? De ce dosarul lui Dragnea s-a amanat de 14 ori pana acum? Tudorel Toader nu face nimic in privinta duratei proceselor din Romania?

 5. Secrete sub forma de intrebari? Sau nu te lasa dept. juridic fara semnul intrebarii, stiind ca nu-s demonstrabile:)

Leave a Reply