Avand parca un nume predestinat, Patrick Calvar, seful DGSI, principalul serviciu secret intern francez, averizase cu foarte putin timp in urma ca vor mai fi atentate teroriste in Franta. Si ca teroristii vor folosi, printre altele, “camioane capcana”.

Ce trista premonitie a domnului Calvar !

http://www.lepoint.fr/societe/quand-le-patron-de-la-dgsi-evoquait-le-risque-des-voitures-piegees-15-07-2016-2054545_23.php#

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/07/12/01016-20160712ARTFIG00016-terrorisme-les-sombres-perspectives-de-patrick-calvar-directeur-de-la-dgsi.php

Iata si afirmatia despre un posibil “razboi civil” in Franta !

http://www.lexpress.fr/actualite/societe/le-patron-de-la-dgsi-evoque-un-pays-au-bord-d-une-guerre-civile_1804877.html

 

3 COMMENTS

 1. Eu sunt o persoana paacifista, de felul meu. Rabdatoare, miloasa si cu dragoste fata de semeni.Dar din pacate, cred ca in momentul acesta ar trebui abordata altfel problema terorismului din Europa.Modelul israelian, in cazul unei rapiri :gasiti si ucisi toti membrii familiei teroristului respectiv. Pana la al treilea grad. Si atunci poate nu se vor mai aarunca ca descreieratii sa ucida oameni nevinovati. Poate ca fata de neamurile lor, vor avea mila si dragoste.

 2. Da,serviciile dezvolta toate scenariile posibile si ofera concluziile mai departe.Daca cei din Politia Franceza si din Jandarmerie traiesc inca mental pe vremea Jandarmului din Saint-Tropez asta e o alta poveste.In orice tara a lumii in Servicii vietuiesc indivizi cu o inteligenta mult peste medie deci cam au dreptate in general.Daca te relaxezi ca n-ai avut atentate pe timpul campionatului de fotbal si-ti imaginezi ca esti cel mai tare la faza asta si dormi din nou pe tine uite ca nu-i chiar asa.Din pacate nu moare prostul pus sa-si puna mintea la contributie sa evite asa ceva,mor tot oamenii nevinovati

 3. Toţi căpoşii urlă în gura mare despre corupţie şi munca la negru! E vâlvă aiuritoare pentru că totul se ia pe alese în funcţie de conjuncturi şi interese! Nimeni nu e interesat de munca la negru în construcţii palierul renovări şi îmbunătăţiri în proprietatea personală-locuinţa în sine! Nu ştiţi ce sume se încasează pentru renovarea/curăţenia în casă când contactezi un meşter! Se ajunge la 10 mii de lei fără factură! E muncă la negru pentru care oamenii sunt obligaţi să accepte preţul uriaş doar pentru a schimba aerul din casă! Din aprilie anul ăsta, caut meseriaş şi ce să vezi, apar tot felul de indivizi dubioşi cu preţuri uriaşe, fără facturi pentru serviciile plătite! În toată ţara asta se găsesc meseriaşi în construcţii şi marea lor majoritate lucrează doar la negru, nu au firmă înregistrată pentru a plăti taxe şi impozite la stat ? Vă închipuiţi ce de bănet circulă prin buzunare la negru??? Cum este controlată această muncă de stat dacă nu au firme şi nu plătesc niciun leu la stat? E identic cu echipele care izolează faţadele blocurilor: nu plătesc nimic la stat că nu au firmă înregistrată! Această manevră se practică şi e ştiută de la cei mai sărăciţi financiar de guvern prin reforma sărăciei menţinute cu brio, până la primari care iau totul până la..gratis!
  – Cum să-şi mai facă curat în casă un om care nu dispune de sume uriaşe???
  – Să nu mai aud minciunile gen: combatem munca la negru!
  – Sunteţi toţi nişte mincinoşi şi parşivi !
  – S-a dat liber total privind munca la negru!
  – S-a legalizat traiul intenţionat în mizerie pe teritoriul României !
  – S-a dat libertate totală la crimă organizată în România?
  Ce bine şi ce speranţe de mai bine să aibă marea majoritate a populaţiei? Sincer: îţi vine să-ţi iei câmpii şi să faci bani din orice şi prin orice metodă pentru a avea cu ce să te descurci !
  🙂 🙂 doar la furat pentru a avea bani privind necesităţile zilnic!
  Ştiţi că în condiţiile în care acest popor nu are din ce trăi şi descurca, permanent furat şi minţit, dă liber la radicalizare a populaţiei prin acceptul guvernelor: sărăcie contra radicalizare?
  Nu se simte radicalizarea la nivelul ţării?

Leave a Reply