Preşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a acceptat concluziile serviciilor de informaţii americane conform cărora Rusia a fiost în spatele atacurilor cibernetice din timpul alegerilor americane, a afirmat şeful de cabinet al lui Trump, Reince Priebus, citat de Reuters.

Priebus a mai spus că SUA ar putea acţiona în consecinţă.

Şeful de cabinet al lui Trump a făcut declaraţiile la Fox News. El a mai spus că preşedintele ales a acceptat faptul că entităţi din Rusia au fost în spatele atacurilor cibernetice asupra Partidului Democrat şi ca intenţionează să ceară serviciilor de informaţii recomandări.

‘În funcţie de aceste recomandări, vom acţiona’, a spus Priebus.

 

14 COMMENTS

 1. foarte ciudat.ieri,pe 7 ianuarie la ora 3;56 pm trump afirma pe twitter ca serviciile de informatii nu indica o afectare a rezultatului alegerilor de catre hackeri.iar dupa 6 minute afirma ca:” only reason the hacking of the poorly defended dnc is discussed is that the loss by the dems was so big that they are totally embarrassed!

 2. Rusia sau “entitati din Rusia”? Nu se intelege clar din articol. Se poate mai clar, baietii de la CIA?
  Pe bune acu, macar sa stim ca rusii chiar sunt jegosi ca stat sau doar unii care nu sunt guvernul… Entitati in sensul de institutii statale sau “clubul hackerilor din Khrghistan”?!.. pana cum n-am inteles f bine. Macar sa fie unii dintre ei mai clari sa stim o treaba.

    • totdeauna in tarile aservite SUA vor fi voci care sa ne spuna cat de rau e cu oricine inafara de americani (chiar daca international americanii vor fi prieteni cu respectivii) pt ca SUA are nevoie sa-si vanda armele. Au o economie bazata preponderent pe fabricarea de arme (pe care trebuie sa le vanda).
     Asa ca stai linistit, pe RT il vei vedea blamand pe oricine doar sa luam arme de la prietenii lui

     • bine, rectific: SUA au o economie bazata pe criza. care crisa e rea pt ca a venit de la rusi, care rusi detin Goldman Sachs. Rusii au dat bombe nucleare pe civili si au atacat un stat fara sa-i gaseasca armel;e de ucidere in masa. si in general economia SUA e bazata pe pace si pe fabricarea de cruciulite sfintite. happy?

    • asteapta 20 ianuarie si o sa vezi o intoarcere la 180 grade ca in cazul erdogan:din pilon de baza al nato si dusman al rusiei a devenit inamicul public nr. 1 al “democratiei”.oricum dl.tudor a fost pro-clintonita tot anul trecut.

 3. Interesant de urmărit ce mai e și pe la americani. Șeful de cabinet a lui Trump zice una, Trump pe Twitter zice alta.
  Așadar e chiar interesant. Chiar am vrut sa vad ce scrie Trump pe twitter recent. Deocamdată nu a scris că a acceptat concluziile Serviciilor de informații. Ieri scria că ” intelligence stated very strongly there was absolute lui no evidente that hacking affected the electron rezultă. Voting machines not touched! ” . Dar într-o alta fraza spune de neglijență mare a democraților a permis să aibă loc spargerea contului … Mail etc… totuși nespecificand de către rusi. Apoi scrie despre faptul că e bine sa existe relații bune cu Rusia … și că America și Rusia, probabil vor lucra împreună că sa rezolve unele din marile probleme ale lumii. Interesant azi tot Trump postează o declarație a altui consilier a lui, făcută la foxnews ” we certainly don’ t want intelligence interfering with politica and we don’ t want politica interfering With intelligence. “. Destul de clar mesajul. Iar unul din ultimile mesaje pe Twitter de la Trump este ” before i, or Antonescu, saw the classified and/or highly confidențial hacking intelligence report, it was leaked out to NBCNews. So serios!
  Tradus raportul clasificat secret al serviciului de informații a fost scăpat , scurs presei NBCNews înainte ca Trump sau oricine altcineva să il vadă. So serios! E ironic : cat de serios e! Adică nu.
  Se pare că nu prea il duc unii de nas pe Trump și nici nu se lasă condus de servicii. Așa cum scrie pe Twitter , cam asta se vede. Dar…. vom vedea în timp se vor clarifica multe.

 4. ce-ar fi ca si Romania, in urma faptului ca “entitati din Israel (firma privata Black Cube) au incercat sa sparga conturile demnitarilor romani sa acuze STATUL ISRAEL ca a facut asta?
  ca sa ramanem cu celeasi unitati de masura.
  CIA e asa de neputincios ca si in cazul Saddam-arme chimice, indiferenta cu care au lasat sa se intample 9/11 sau chiar si Pearl Harbour (desi CIA in forma ei actuala nu exista atunci). Au aflat ei ceva dar nu pot lega un stat de actiunile “unor entitati”. par din ce in ce mai pingelist si vor sa co,pemseze asta cu miscari facute de media.
  Dust in the wind

Leave a Reply