In toata partea de est a Romaniei, saptamana viitoare va continua sa ninga si sa fie frig. Nu este exclus sa continue aparitia unor situatii de urgenta.

Iata temperaturile si precipitatiile pentru Bucuresti, iar prognoza e similara in tot estul Romaniei.

Sursa : www.wunderground.com

13 COMMENTS

 1. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Va rog sa ma lamuriti si pe mine, este adevarat ca Traian Basescu este agentul dreptei populare europene si ca el este in plina misiune de desfiintare a dreptei romanesti, inceputa in anul 2000 prin destructurarea practic a PNTCD-ului si continuata in 2014 prin injectarea in PNL a PDL-ului compromis cu toti basistii lui expirati? Planul constand de fapt in desfiintarea dreptei romanesti reprezentata de partidele istorice traditionale si de inlocuire a acesteia cu o varianta PPE-ista europenizata comandata de popularii din Bruxelles formata din PMP-ul lui Basescu Sticle si din ONG-istii sorosisti europenizati din USR? Adica inlocuirea variantei unei drepte nationaliste cu una mai europenizata, cum ar veni!

  Nu asta e ideea?

  Va multumesc anticipat pentru orice raspuns imi veti da sau nu! Respekt deosebit!

 2. D-le Tudor,

  Cu tot respectul, ceea ce vedem pe toate posturile tv romanesti asa zise “private” nu este de fapt o operatiune de pergatire a terenului pentru inlocuirea de catre administratia republicana de peste ocean a sefilor institutiilor de forta din tara noastra, pe langa inlocuirea structurilor fostei administratii democrate a lui Obama? Si daca da, ce nevoie mai era de toata mascarada asta cu “dezvaluirile lui Ghita” si cu “inregistrarile lui Basescu”, acesti doi securisti puturosi care au fost activati pentru a fi pusa in opera aceasta operatiune? Adica de ce Coldea si Kovesi nu puteau fi schimbati administrativ si cu asta basta, ce nevoie mai era de atata circ si manipulare ordinara, din nou, a cata oara?! Probabil este vorba despre “neamestecul in treburile interne ale altor state independente”, care e varianta oficiala, si de aceea se procedeaza la aceste tactici diversioniste.

  Influentele directe in problemele interne ale tarii noastre au fost foarte clare si evidente si la referendumul de demitere a lui Sticle din 2012 cand administratia de peste ocean l-a trimis pe emisarul american Philip Gordon care a transat soarta referendumului, bagandu-ni-l pe gat pe Sticle cu porcaria aia de erata de la 4 dimineata scoasa pe sub usa CCR etc. A scris cineva aici ca ungurii si polonezii nu practica nici linsul clantei, si nici lustruitul pantofilor superiorilor, dar aia sa zicem ca sunt catolici si de-aia ei sunt mai alfel, pe cand noi suntem ortodocsi si deci mai telenovelisti, mai latino-loveri. Suntem foarte ofertanti cand vine vorba de spinare aplecata, de turnatorii sau de impostura, ca asa am fost obisnuiti 50 de ani in comunism si nu ne-am mai dezbarat de aceste naravuri. Tot respectul! Sal

 3. Off-topic:

  D-le Tudor,

  Basescu este agentul popularilor din PPE de la Bruxelles? Ei distruge dreapta romaneasca pentru a o inlocui cu o varianta de miscare populara de sorginte europenizata, asa cum sunt PMP-ul lui si USR-ul ONG-istilor europenizati ai lui Neicusor Ban? Basescu de-aia a facut praf PNTCD-ul in anul 2000 si de-aia le-a bagat PNL-istilor “mortul in casa” in 2014, atunci cand de la perdeluta cu “adio PDL, vrajeli…” el le-a injectat PNL-istilor PDL-ul compromis cu toti basistii lui expirati?

  Adica, daca am intrat in UE noi acum trebuie sa avem o dreapta de sorginte europeana, si nu formata din partidele noastre istorice traditionale pentru ca alea sunt nemodernizate si sunt prea departe de ceea ce inseamna la ora actuala Europa?

 4. Off-topic:

  D-le Tudor,

  In privinta ofensivei acesteia mediatice de pe toate posturile tv asa zise independente cu “dezvaluirile lui Ghita” si “inregistrarea lui Basescu” este cumva vorba despre faptul ca peste ocean republicanii au castigat alegerile in America si ca asa cum e normal, odata cu depunerea juramantului de catre Trump republicanii vor inlocui toate structurile fostei administratii democrate a lui Obama si deci vor inlocui si sefii “justitiei independente” (institutiilor de forta) din tara noastra, respectiv pe Coldea si pe Kovesi?

  P.S. “Neamestecul in treburile interne ale altor state independente…”, vezi referendumul de demitere a lui Basescu Sticle din 2012 cand administratia de peste ocean l-a trimis pe emisarul american Philip Gordon care a trantit soarta referendumului, bagandu-ni-l pe idiot pe gat pana la capat. Mai sunt si altele, dar in calitatea dvs. de analist pro-NATO si pro-american convins, nu as vrea totusi sa va deranjez prea mult.

   • Aaaa, da. Cateva exemple totusi, daca insistati:

    – Primavara Araba, cu revolutiile din tarile zonei arabe;
    – criza din Ucraina din 2014 in care “ucraineeni” iesiti in strada cereau aderarea Ucrainei la UE (cica);
    – miscarile din Turcia din 2013 cand cu parcul Gezi, fiind practic acelasi tip de miscari de strada dupa modelul Ucraina in care “turci” iesiti in strada cereau sa se renunte la religia musulmana si Turcia sa adere la UE (cica) plus demiterea lui Recep Tayyip Erdogan care la vremea aceea era primar, acum aflam ca Erdogan si-ar fi dat singur lovitura de stat ca sa isi inlature proprii adversari, pentru ca daca despre americani nu putem sa zicem nimic rau am ramas fara variante si nu mai avem cum sa explicam ce s-a intamplat recent in Turcia si deci o dam cum ca ala si-a dat singur lovitura si ca mai e si rusofon, normal);
    – disperarea fatisa a americanilor care doresc cu orice pret rasturnarea lui Bashar al Assad de la conducerea Siriei, trecand pe planul al doilea lupta impotriva Statului Islamic si a terorismului;
    – Saddam Hussein care cica era vinovat de prabusirea Turnurilor Gemene desi nu avusese nicio legatura si mai fabrica si arme chimice in Irak, pe care bineinteles ca echipa de inspectori ai ONU nu le-a gasit pentru ca nu existasera de fapt.

    Lista poate continua dar banuiesc ca va plictisesc foarte, foarte grav cu toate aceste detalii despre tot felul de operatiuni purtate prin agentii private de securitate si nu numai de catre unii care reprezinta cea mai mare democratie planetara, cica.

    P.S. Chiar nu mai suntem la grupa mica!

 5. Pana acum, cel mai ok an in deszapezire. Ca viteza si eficienta. Si pe cod ROSU!!
  Nu imi pare rau ca ne-a prins codul asta sub Dragnea si nu sub Ciolos. Sau poate era mai bine sub MRU, cand venea sa ne dijeneasca ca afara ninge iarna?!
  Bravo celor care au dormit doar 2 ore pe zi ca sa putem noi ajunge repede acasa la caldura de unde ii putem injura pe blogul asta!

Leave a Reply