După aproape o săptămână, timp în care a promis că va da publicității dosarul de candidatură al lui Augustin Lazăr, în cadrul căreia s-ar afla o decizie de clasare în dosarul președintelui Klaus Iohannis. Tudorel Toader nu a publicat documentul promis și a cerut CSM să îi transmită dacă este legal sau nu să publice aceste documente.

”Distinct de cele prezentate și având în vedere discuțiile cu privire la posibilitatea de a face public copii ale documentelor identificate în dosarul de numire al domnului Augustin Lazăr în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, transmit către Consiliul Superior al Magistraturii copie integrală după dosarul existent la Ministerul Justiției, în forma și în ordinea identificată, împreună cu fișa de registratură cu documentele intrate. În același timp, atașez copie după răspunsul numărul 18450 din 19 septembrie 2018, prin care CSM a transmis rapoartele de evaluare a activității profesionale a domnului Augustin Lazăr.

Solicit, pe această cale, Consiliului superior al Magistraturii să confirme sau să infirme cu date si fapte aspectele identificate în evaluarea documentelor din copia după dosarul care a stat la baza numirii domnului Augustin Lazăr în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În același timp, în condițiile în care Consiliul Superior al Magistraturii apreciază că sunt întrunite condițiile legale pentru a face publice documentele transmise, îmi exprim acordul în acest sens.”, arată Tudorel Toader, citat de stiripesurse.ro

 

 

17 COMMENTS

  • Deci problema este la dosarul care a fost clasat.
   Acest dosar il incrimineaza grav pe Iohanis, de-aia Lazar a pus aceasta clasare in dosarul lui ca sa-i comunice lui Iohanis urmatoarele: pune-ma procuror general ca eu sunt cel care te-a scapat de puscarie!!!!
   Nu e de mirare ca Tudorel a fost oprit politic sa mai publice acest document care insa a iesit oricum la suprafata sa arate mizeriile lui Iohanis cel care mintea ca n-are nici un dosar si ii facea pe altii penali!!!!

 1. S-a gandit probabil mai bine la consecinte si vrea raspunsuri legale!Oricum lazar e in corzi,mizeria a iesit la suprafata si cale de-ntors nu mai e!Ca o fi,ca n-o fi,orice explicatii ar da cred ca mai mult se afunda!La iohannis si tacerea e un raspuns,a stiut,a vazut dosarul cu clasarea,l-a recompensat cu numirea si iacata-l uns!Complicitate,cardasie in timp ce mesteca printre dinti cum e cu lucrul bine facut!Halal…. si dai cu independenta justitei,cu moralitatea,la altii nu la el!Orice ai face,oricat ai acoperi,adevarul iese la iveala!

 2. Domnule Tudor, afirmatia dumitale cum ca “Dragnea si-a iesit din minti” dovedeste ca esti atit de visceral anti PSD, incit uneori iti iesi din minti! Asta e o afirmatie de mahalagiu, nu de jurnalist.
  Si, la urma urmei, ce-a zis Dragnea? Ca jurnalistii sint platiti sa puna intrebari. Si nu sint? Vrei sa-ti dau exemple de intrebari CRETINE puse de unii reporteri? Iti dau unul pe zi, un an de zile!
  Ca unii “jurnalisti”, cind pun intrebari, fac de fapt enunturi politice acuzatoare, e la fel de adevarat. Raspunsul lui Dragnea “asta e parerea dumneavoastra” e chiar exagerat de civilizat!
  Aflu (nu din emisiunea dvs) ca Dragnea ar mai fi spus “sa dea iohanis un decret sa fiu impuscat; nu cred ca a jignit pe cineva, dimpotriva, le-a facut o bucurie “admiratorilor” sai!
  Concluzionez ca ati inceput sa nu va mai stapiniti bine umorile personale si adversitatile politice! Asa se intimpla de obicei, cind admiratia fata de sine va copleseste, se vede asta la fiecare pas; exprimarile neingrijite va dau de gol, asa cum am mai punctat!
  Mai bine luati lectii de la Alina Mungiu, care il detesta pe Dragnea cel putin la fel de mult ca dvs., si totusi gaseste resursele de a fi corecta.
  Vorba poetului: “invata de la oaie…”

 3. Tudorel Toader e un geniu. V-a deschis ochiii, vouă, celor de la A3, a avut încredere că nu veți aștepta de la el mură-n-gură documentul prezentat în seara aceasta de 31.10.2018 la Sinteza Zilei. A știut că veți căuta și veți continua ancheta jurnalistica mult mai motivați, fără ca numele său să mai fie invocat. Acum e meritul vostru, așa simțiți, așa-i? Pe el nu-l interesează gloria efemeră. Îl interesează victoria finală. Voi ii sunteți de-acum mult mai de folos decât dacă va alăturați fățiș în lupta pentru revocarea lui Augustin Lazăr. Vă veți prinde până la urmă ca fără ministrul T.T nu aveați știrea clasării de către A.Lazăr a dosarelor lui Werner Johanis. Cel putin așa se laudă chiar Lazăr în dosarul de candidatură la funcția de procuror sef al Parchetului de pe lângă Î.C.C.J. Vă urez succes în demascarea statului paralel care, iată, prinde contur. K.W.J. nici macar nu putea candida la funcția de președinte al României fără sistemul mafiot pe care apoi l-a recompensat cu functif importante. Felicitări A3! Felicitari Ministrului Justiției, Tudorel Toader!

 4. Am retrait sa vad in ultimele 2 seri acea ura viscerala pe care cei de la Antena 3 o aveau contra lui Basescu de data asta contra lui Johannis. Cred ca domnii Gadea, Badea, Savaliuc si nu doar ei si-ar da ani din viata ca sa-l vada invins, daramat, umilit si asta pentru ca tipul asta mut, plavan, necomunicativ vrea o justitie neamputata de catre politicieni. Cat a fost asa tarii asteia i-a mers foarte, foarte prost iar politicienilor foarte foarte bine. Se vede cu ochiul liber. Inseamna ca si presa traieste bine la sanul acestui tip de conducator. Imi pare rau dar exact asta rezulta. Antena 3 isi doreste conducatori tip Dragnea. Pai atunci de ce l-au urat pe Basescu? Ca sunt exact la fel.

  • Klaus Werner Johannis! Acest nume nu poate fi alaturat lângă Justiție. Lânga Mafie, da! Este președintele pe care MAFIA și l-a dorit. Cum a fost el scăpat de dosare înainte de candatură…! Nici lui nu-i venea a crede. D-apăi să mai și câștige alegerile! Cu toată schema in față, trebuie sa ai rațiunea abolită, să fii parte a aceleiași mafii sau prost, pur și simplu, că să afirmi despre actualul președinte că e omul care apără justiția.
   Un singur om, Tudorel Toader, prin ceea ce face, zguduie aceasta MAFIE din temelii. E nevoie de mai multi oameni ca el pentru a-i învinge pe procurorii, judecătorii, generalii, chestorii și șefii de instituții corupți.

 5. Ministrul Toader a evitat, încă odata, sa scoată castanele din foc pentru alții —modelul Iordache/OUG13 pare a fi o constanta a acțiunilor PSD, gen bagi omul de “serviciu” in fatza apoi il lași sa încaseze in timp ce tu te retragi in ordine— pe deasupra obținând si maximum de efect cu eschivele repetate (nunta in familie, moțiune) care au reușit sa scoată din țâțâni pe toti cei implicați. Caci, daca stam sa ne gândim ca, in loc sa joace “asul” anunțat/sa publice ordonanța de clasare data lui Johannis in ajunul candidaturii din 2014, ministrul Toader s-a apucat sa vorbească despre apariția acestuia in alte partide contestabile, si contestate, câștigate de presedintele in funcție, manevra devine epică—nu mai e vorba de 1 trișor, Lazar, ci de o banda întreagă de trișori profesionisti care lucrează pentru bossul cel mare, Johannis, in schimbul acordării de fiefuri si funcții. Imediat, afirmația președintelui: “Eu întotdeauna câștig!” proferata cu ocazia anunțării candidaturii pentru al doilea mandat începe sa capete consistență si, oricât ar încerca “opoziția” sa minimalizeze importanta documentului—nu e semnat de Lazar, sau nu de același Lazar, nu l-a pus Lazar la dosar, ci grefiera, Toader e ramolit/prost/las/dus de nas de grefiera, etc—atentia publicului s-a mutat, deja, de la trișorul ordinar, procurorul-sef Lazar care si-a atribuit meritele dubioasei clasări a dosarului prezidential, la beneficiarul clasării, actualul presedinte Johannis, omul care a trișat statul încă din tinerețea lui politica, cand retroceda, ca primar, jumatate din Siebenburger organizației “etnice” pe care continua s-o conducă. Se poate spune ca In seara de 31 Octombrie a.c. ministrul justiției, judele Toader, l-a revocat, la pachet cu procurorul-sef Lazar, pe însuși presedintele republicii numita România—un fapt atat de uluitor încât i-a luat pe nepregatite pe cei mai avizați dintre comentatori. Interesant ar fi de stiut cine a “scurs” documentul incriminator la A3, oricum, judele Toader n-a reacționat la publicarea anticipată ca cineva căruia i se fura show-ul—s-a mulțumit sa scrie câteva “precizări”cu privire la dezvăluirea lui anterioara ceea ce ma face pe mine, una, sa presupun ca si-a calculat aparentul eșec in a exploata dezvăluirea respectivă (plus înjurăturile combinate ale adversarilor si prietenilor)

  • Mă bucur să văd ca mai sunt și comentatori cu simțul realității. Asta înseamnă că mai avem o șansă să salvăm o parte din cetatenii acestei țări de sub hipnoza indusă de uriașul aparat mafiot ce a pus stăpânire pe instituțiile statului. Să nu înțeleagă lumea că mafia e a actualei coaliții de guvernare. Nu! E cea moștenită de la Băsescu. E cea care și-a tras un președinte la fel de mafiot. Starea de prosteală în care se complac extrem de mulți cetățeni cu drept de vot (s-a demonstrat la recentul referendum eșuat din lipsa cvorumului) împiedică orice demers de suspendare/demitere a președintelui Iohannis. Nu cred că a fost ales democratic. Cum a fost albit înainte de candidatură, tot așa a și fost “ales”. Ca dealtfel și predecesorul său, Băsescu. Trebuie sa admitem că o parte din prietenii, rudele și apropiații noștri sunt pierduți pe vecie. Băsescu și Johannis le sunt modele de viață. Mi-e greu să-i suport dar cumva trebuie să coexistăm.

 6. Nu trebuie grabit omul, sa ii lasam timp necesar la dspozitie. Dar a reusit ce nu au reusit altii in cei 28 ani de bataie de joc la adresa functiilor in institutiile de stat cu complicitatea deja votatilor scaunari!
  Si scaunarul principal cerea liniste! Simtise ca se apropie dezvaluirile si g ia sa nu se auda/vada cozile!

Leave a Reply