http://www.romaniacurata.ro/ce-ne-facem-daca-cistiga-si-dragnea-la-cedo/

 

6 COMMENTS

  1. E intrebare obisnuita pentru mine de ceva timp, dupa atatea plangaceli psd-alde! Toti s-au imbogatit prin lege sau la limita legii si se plang de hartuire dar niciunii nu fac o lege clara pentru despagubiri de la hartuitori! Prefera sa mearga la CEDO sa continuie rafuiala cu raufacatorii in functii inalte platiti cu salarii si pensii uriase, totodata cintinua sa faca romanica de ras pe glob!

  2. D-na Mungiu nimic mai mult, Romania, cetatenii Romaniei vor plati oalele sparte de onor magistratii statului paralel, pe astia nu-i intereseaza, au pensii/indemnizatii ca pe mana, “cainii latra ursul merge”. Poate reuseste dl. profesor T.Toader si schimba ceva in Justitia asta.

  3. Asta ar fi urmarea in cazul unei judecati incorecte, cea cu referendumul a fost facatura si dupa cum e o tinta nu m-ar mira sa pateasca la fel ca Gutau!Daca vine stanciu in complet e deja condamnat, dar lucrurile nu stau bine si cu cei pe care ii are sunt chititi pe condamnare!!Nu doresc nimanui sa stea macar o ora in puscarie nevinovat!Sa ne aducem aminte ca la defilarea de 1 Decembrie de dupa alegeri, johannis n-a vrut sa stea cu penalii Dragnea si Tariceanu in loja oficiala si ii stigmatiza tot timpul pe cand el era albit de lazar!Cata mizerie umana si morala si cata mafie!Tariceanu a fost achitat,a fost o mizerie de dosar iar acum sa vedem cum ramane cu Dragnea!Razboiul romano-roman l-a declansat si alimentat iohannis care manjit cu propriile dosare care sunt penale de put a facut si face jocurile statului paralel!Toader are meritul lui ca zgaltzaie scaunul lui lazar dupa ce a usuit-o pe kpvesi!

  4. Procesul lui Gutau a fost in timpul primului mandat al lui Basescu. Cine era trompetica matrozului in acea perioada? Si ne spunea ca Basescu e singurul care a readus increderea publica in Justitie? Auuu…

  5. aha, deci la vremea aia si madama combatuse contra lu Gutau, ca era la moda si profitabil sa fi cu anticoruptia pedelisto-basisto-berlineza… si acum tot ce spune, tot ce face e ca zice ca probabil trebuie sa-i ceara scuze!
    Mungiu asta, unul din marii gropari ai intelectului, libertatii si onoarei … asta nu se mai retrage, e eterna ca si CTPul? Sau a gasit alta cauza de aparat si alta finantare?

Leave a Reply