Fostul premier Mihai Tudose a declarat miercuri că deputaţii Pro România vor vota moţiunea de cenzură, adăugând că “într-un Guvern serios” ar accepta un post de ministru, inclusiv varianta de premier, chiar dacă nu îşi doreşte acest lucru.

”Da, vom vota ca această moţiune să treacă, vom vota pentru ca acest Guvern să plece. Argumentele pentru care susţin moţiunea începând de la dezastrul pe politică externă – tot tontoroiul acela cu mutatul ambasadei, care a dus la pierderea postului la ONU şi trecând prin situaţia actuală din ţară – plătim sume fabuloase din bugetele ministerelor pentru a lăuda autostrăzile pe care nu le avem, plătim o mulţime de bani pentru chestii pe care nu le avem, dar împrumutăm miliarde de euro în fiecare săptămână. (…)”, a declarat Mihai Tudose, la Parlament. 

Întrebat dacă ar accepta un portofoliu de ministru în cazul în care moţiunea va trece, Tudose a răspuns: “Într-un guvern serios, da. (…) Cu un prim ministru serios la cap, cu un program întreg la minte”. 

Dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, merg la Bruxelles, dacă e nevoie să stau pentru Guvern, rămân aici. Inclusiv varianta de premier… cu toate că nu este o dorinţă, nu îmi doresc acest lucru nici Sorin Cîmpeanu nu îşi doreşte acest lucru, dar dacă aşa se poate închide Guvernul, aşa vom face”, a subliniat Mihai Tudose. 

6 COMMENTS

  1. Draga Rdule, de ce a cazut Po(A)nta ? De vor sa cada si astia ? Simplu. Au bagat mana in banii “baietilor” si au dat la prostime. Lucru naspa. Adica cum ba, bagi mana in sursele noastre ?

  2. Nesimtirea lui Cio(c)los este de neimaginat. Daca as fi Jurnalist l-as intreba in continuu pana raspunde cu este treaba cu Fregatele. A luat acordul Parlamentului ? Ma rog mai sunt multe tampenii facute de TRADATORUL asta

  3. eroul asta a fugit cind a fost sa se intilneasca cu Shinzo Abe…. japonezii nu vor uita umilinta asta nici peste 50 de ani

    ca mamaliga, ce prostovan, ce pacalici! cit rau ne-a facut, ce sansa istorica a ratat ratatul asta de Braila! Un sergent de C.A.P. care nu stie o boaba limba straina si care-si ia salariul la plic de frica bancilor, asta e “fatza” ministeriala, moderna si europeana a departamentului de ratati ai teatrului de papusi politice

Leave a Reply