Mihai Gâdea a infirmat din nou, în ediția de marți a emisiunii “Sinteza zilei”, zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze la alegerile prezidențiale.

“Am primit astăzi un raport de monitorizare pe care îl face o companie megaspecializată și care urmărește fiecare știre oriunde apare ea și cu subiectele pe care le consideră importante pentru a putea face astfel de rapoarte.

Raportul pornește de la faptul că eu aș urma să candidez la prezidențiale. Maestrul Ion Cristoiu a avut o informație că s-ar fi făcut niște sondaje de opinie și în urma acelor sondaje unii se gândesc că eu aș face asta.

Ce m-a șocat, și unul dintre motivele pentu care am râs foarte mult, este faptul că s-a creat un reach de peste 19.000.000 de oameni. Să ne imaginăm că cineva inventează ceva ce nu există. Cred că în psihologie asta se numește paranoia – este boala grandorii și în același timp este mania persecuției.

Niciodată nu am avut discuții! Nu intenționez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată și sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aș dori să fie pentru ultima dată!”, a spus Mihai Gâdea.

https://www.antena3.ro/actualitate/mihai-gadea-a-prezentat-raportul-care-il-da-drept-candidat-la-prezidentiale-asta-m-a-socat-in-acest-524900.html

5 COMMENTS

 1. cu ceva luni in urma lansam aici ipoteza candidaturii lui Ion-Aurel Pop. Omul intre timp a dezmintit, dar se pare ca l-o fi intrebat cineva… ma bucur ca nu am aberat; atunci, ar fi avut ceva sanse, in contextul actual nu mai are, asa a decizia refuzului mi se pare rationala.

  Ca urmare, trecem la alt scenariu, mai potrivit situatiei actuale si cu sanse pe care le consider maxime de a-l trimite acasa pe neamt (care e singurul care conteaza, dealtfel): Ion Tiriac.

  Cred ca ar fi un presedinte bun, desi ma indoiesc ca ar accepta, chiar si ca independent sustinut de psd, alde si cine o mai vrea. Dar, facuta cinstit, montura asta ar fi foarte puternica, e cam sah-mat la tuterii colonialilor.

 2. Dle. Tudor,

  Primul care si-a anuntat candidatura a fost dl. Liviu Plesoianu, or in listele pe care le-ati prezentat dvs. nu apare nicaieri. A fost omis din greseala sau cu intentie?
  Stima.

 3. Ideea a fost lansată in 2014 ca diversiune la Plimbarea de la Cotroceni și nu este exclus ca, in condițiile ascensiunii politice fulgurante a lui Rareș Bogdan, cineva sa o fi relansat fie pentru a decredibiliza pe ziaristul “Number One” al Antenei 3– a asigura distrugerea reputației de independenta a acestuia din motive de ambiție electorală —fie pentru a testa viabilitatea unei eventuale candidaturi a lui Mihai Gâdea la prezidențiale in caz ca i s-ar propune sa candideze din partea PSD. Ambele variante sunt plauzibile, mai ales ca Basescu tot reîncălzește tema Voiculescu, mogulul care face și desface tzara din biroul de la Grivco, iar celebra documentarișta, Carmen Avram, a devenit europarlamentar PSD; și-apoi, de ce nu? multă lume ș-ar distra copios sa vadă o eventuala înfruntare oratorică între doi jurnaliști cunoscuți deveniți, brusc, reprezentanții “dreptei” și “stângii”naționale la viitoarele alegeri. Cu candidații anuntați pana acum—nu-l pun pe Plesoianu in discuție fiindcă nu are nici o șansa sa fie susținut de partid—campania risca sa devină un “festival” al prostiei și/sau sentimentalismului ieftin și o mică distracție ar da votanților prilejul sa-și mai revină din stupoarea indusa de vorbitori precum Johannis, Barna-Cioloș, etc. Lăsând toate astea laoparte zic sa rasuflam ușurați ca Mihai Gâdea nu dorește sa între in politica și mai ales nu vrea sa-și sacrifice, nici măcar ipotetic,talentul pentru avantajul de a locui la Vila Lac X și a benchetui cu ambasadorii Aliatilor la Cotroceni.

Leave a Reply