Preşedintele american Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care îl critică pe Jeff Zucker, şeful postului de televiziune american CNN şi cere concedierea acestuia, relatează BBC.

Preşedintele american consideră că „ura şi părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizaţia media în „imposibilitatea de funcţionare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-şi salva credibilitatea”, a declarat preşedintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operaţie pe inimă, scrie Mediafax.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ţinut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre preşedintele rus Vladimir Putin şi despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune şi publicaţii americane, printre care şi Washington Post, deţinut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Alta :

https://www.mediafax.ro/externe/donald-trump-ameninta-ca-ar-putea-retrage-statele-unite-din-organizatia-mondiala-a-comertului-omc-17503418

5 COMMENTS

  1. Domnule Radu Tudor aveti cateva idei fixe:
    1.Autostrazile … Dar nu v-am auzit zicand ceva despre Bechtel. De ce ? Oare pentru ca are aceiasi proprietari ca si producatorii de arme?
    2. Ministrul Andrusca de la economie e prost si incult. Asta in timp Romania are cea mai mare crestere economica din EU.
    3. Orice arma cumparata , cu orice pret e ff buna. Daca va spune cineva ca avem inca WCuri un fundul curtii si nu avem spitale, ziceti ca e sau idiot sau omul rusilor. Ce sa ne mai fure rusii care au furat linistiti si fara razboi cot la cot cu vesticii, in buna intelegere vezi ALRO, OMW, Strabag etc?
    4. Donalt Trump e rau pentru ca e contra celor care foarte probabil va sponsorizeaza pe dumneavoastra, si care vor sa ne transforme in Ukraina sau Venezuela ( Ex. Raposatul McCaine).

Leave a Reply