Fosta (?) admiratoare a Elenei Udrea si a lui Traian Basescu, aflata momentan in functia de presedinte al PNL, isi exerseaza talentele de Mama Omida…

 

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de părere (pe Facebook) că în trei luni Guvernul Grindeanu va cădea din cauza nemulţumirilor din interiorul coaliţiei de guvernare.

“PSD-ALDE este o guvernare în derivă! Este șocantă incoerența de care dau dovadă, atât în coaliție cât și în cadrul guvernului. 

Nu există priorități, nu este o guvernare îndreptată spre viitor.
Nu există nimic european în această guvernare.
Este o guvernare în care contează doar controlul pe partid și obsesiile anti-justiție ale domnilor Dragnea și Tăriceanu.
Nu se poate astepta nimic bun de la acest Guvern. Rămân la părerea că Guvernul cade în 3 luni, o să-i arunce peste bord nemultumiții din interior”.

15 COMMENTS

  • Dupa tot ce s-a intamplat ieri cu lopata data dupa cap de duamna Cretu acestui guvern eu ii dau dreptate doamnei Turcan…asa pedelista cum a fost, sau cum Traiceanu a fost penelist…asa cum olguta a fost peremista…o gramada din adulatii dumneavoastra au fost altceva la origini!

 1. asta nu mai e pro rusa, pro putin pro….? ce inseamna sa ai studii la moscova? cumva ca esti de dreapta, liberala …..? pana si mama omida stia sa minta mai bine in schimb individa asta behaie de prostie. sa nu poti spune, la o emisiune in direct, ce varsta ai arata o mare lipsa de creier ca sa nu spun direct ca e proasta rau .

 2. 🙂 🙂 România poate fi ţara repetenţilor în funcţiile cele mai înalte în stat!
  ””’După școala generală din localitate, Coldea a absolvit Liceul Industrial nr. 11 din Arad, cu profil petrol și gaze, și a urmat doi ani la Institutul Politehnic din Timișoara, până ce a rămas repetent.””’
  http://www.cotidianul.ro/casa-mediteraneeana-a-lui-coldea-mascata-pe-numele-parintilor-297987/
  Şi cât de puternic creşte producţia de ”cocalari” cu diplome buzunar-chash!
  🙂 🙂 ”matilda” şi-a tunat creierii de are vocabularul limitat ca o morişcă de aruncă permanent ură, violenţă verbală, agresivitate şi agitaţie!

 3. D-le Tudor,

  In Romania este arhicunoscut ca singurul sistem eficient economic din punct de vedere al veniturilor este ca romanii trebuie sa fie rupti in c..! E singurul sistem eficient economic cunoscut, repet! Romanii trebuie sa fie rupti in c.., o traditie perpetuata peste veacuri pana in zilele noastre!

  P.S. Despre cresterea performantei prin cresterea productiei si a exporturilor, tinand cont si de obligatiile economico-financiare pe care le avem in cadrul UE, despre astea nimic! Cresterea performantei in toate domeniile de activitate multilateral dezvoltate si inaintarea Romaniei pe cele mai inalte culmi de civilizatie, prosperitate si progres!

  In Romania epoca Ceausescu s-a intins pe durata a 25 de ani de zile de realizari si impliniri marete. Dupa acesti 25 de ani care au reprezentat o perioada relevanta din istoria patriei noastre cu bune si cu rele, unii au fost scosi la zid si trasi la raspundere pentru ce nu au facut fiind mitraliati.

  De la revolutie si pana in contemporaneitate au trecut vreo 27 de ani, cu bune si cu rele. Vorba vine, trecand o perioada aprox. echivalenta cu cei 25 de ani de ceausism, adica trecand o perioada relevanta din istoria scumpei noastre patrii, mai scoatem si noi la zid pe cineva pe care sa ii mitraliem pentru ce nu s-au facut in toti acesti 27 de ani?! Sau pentru asta nu raspunde nimeni? Parerea mea e ca ar trebui totusi sa mai mitraliem pe cineva, macar asa la cate 25 de ani o data, pentru ca altfel astia o sa ajunga sa doarma in cizme si sa zaca in propria balega, fapt pe care il putem constata toti ca s-a cam intamplat. Romania, caz real…

 4. O fi facut base ceva…O fi zis base si ai lui ceva…Au distrus USL.DISTRUG SI ALDE-PSD.Ce naiba ! Doar e aceeasi metoda de dezbinare !

Leave a Reply