Cel puțin 90 de persoane au murit și 1.154 au fost rănite în timpul tentativei de lovitură de stat începute joi noaptea în Turcia , informează agenția turcă Anadolu, citată sâmbătă dimineața de EFE preluata de Agerpres.

Pe de altă parte, un oficial a precizat pentru Reuters că autoritățile de la Ankara au operat 1.563 de arestări din cadrul personalului militar pe întreg teritoriul țării după tentativa de lovitură de stat inițiată de o facțiune din armată.

 

2 COMMENTS

  1. Intotdeauna o lovitura de stat, tentativa sau puci se soldeaza din nefericire cu victime, cu cat mai putine cu atat mai bine.
    Dupa aceasta tentativa esuata de lovitura de stat armata va fi epurata substantial, nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza iar, puterea va fi si mai dura, dictatura consolidandu-se in detrimentul asa zisei democratii.

  2. Ca de obicei scriu câte ceva important la un material vechi şi totul e pentru perioada imediat următoare. Nu intraţi în panică, e doar informaţia pentru cine vrea să observe paşii.
    Ce-ar fi ca în noaptea asta până cel târziu mâine la prânz să ne îndreptăm privirile şi să ciulim urechile spre Franţa şi Germania! Eu asta văd !

Leave a Reply