O comemorare dureroasa, a celui mai mare atentat terorist din istorie. 

E 11 septembrie. Sunt 15 ani de la moartea a 3000 de nevinovati in SUA. Printre care si romani. Ucisi de terorismul islamic. De atunci, aceasta forma de extremism si fanatism religios continua sa ucida pe banda rulanta oriunde in lume.

 In 1999 am avut privilegiul sa fotografiez turnurile gemene din New York.
Nu stiam ca peste 2 ani acolo va avea loc una din marile tragedii ale umanitatii.
Si ca aceste cladiri unice in lume vor disparea.

Lupta cu terorismul e permanenta. Sa nu uitam.

 

6 COMMENTS

 1. Permanentă cum spui tu , viziunea asta e inutilă ! O luptă începe cândva și se termină într-o perioadă de timp , dar se termină.Nu poți spune că lupta contra terorismului e permanentă .Vești bunbe totuși , Rusia și SUA pare că s-au înțeles să atce din nou ISIS. Succes ! Rusia nu va avea resursele financiare să facă o nefăcută contra Europei dacă reușește să elimine ISIS

 2. Ramane fara doar si poate un eveniment care a zguduit lumea civilizata. Eu unul dupa ce am citit sute de materiale, sunt ceva mai retinut in acest sens.
  “Lupta cu terorismul e permanenta”. Sper ca va referiti la lumea larga nu in particular la Romania.
  Mai periculos mi se pare terorismul oficial subtil al autoritatilor de astazi care pastoresc Romania, ei sunt intr-o continua victorie impotriva marii majoritati a cetatenilor acesteia. Daca e sa facem referire la cel international, avem parghiile necesare sa le combatem. Am avut ocazia in nenumarate randuri sa vad luptatorii nostri impotriva terorismului, nu-i mai pun la socoteala pe cei nevazuti.

  • USA s-au regizat propriul atac asa zis terorist din 11.09.2001 pus in carca AlQaida tocmai ca amerlocii sa aiba motiv ca sa atace Afganistanul si Iraqul. Asa ca mai incet cu asa zisa comemorare pe scari, rusii e de porc.

 3. De ce ar spune adevărul privind acea acţiune americanii?
  Din tot ce au făcut, ce procent din toate au recunoscut?
  🙂 🙂 doar n-o fi fraeri unii sau alţii să recunoască…manevra!

 4. e bine totusi sa amintim ca 15 din cei 19 teroristi islamici erau din Arabia Saudita. da ce mai conteaza… istoria se scrie de catre invingatori, spunea Napoleon

Leave a Reply