Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică, la Cluj-Napoca, unde a fost întrebat cum i se pare ideea ca Dacian Cioloş să fie premier după alegeri şi dacă l-ar susţine, că Cioloş este o ”propunere corectă” şi că are ”o părere bună despre el”, dar că până la a deveni prim-ministru ”e cale lungă”, precizând că în sondajele Uniunii acesta are ”o credibilitate bună”, scrie news.ro.

”Dacă alegerile vor da un rezultatul care le dă această posibilitate, cred că Dacian Cioloş este o propunere corectă. Personal am o părere bună despre el, dar de aici până la a deveni premier după alegeri este cale lungă”, a declarat Kelemen Hunor, duminică, la Cluj-Napoca, întrebat cum i se pare ideea ca Cioloş să fie premier după alegeri şi dacă l-ar susţine.

Totodată, preşedintele UDMR a mai menţionat că în sondajele Uniunii Dacian Cioloş are ”o credibilitate bună”.

”În sondajele noastre are o credibilitate bună. Nu foarte bună, dar e o credibilitate bună”, a spus Kelemen Hunor.

Duminică, la Cluj-Napoca, a avut loc lansarea candidaţilor UDMR pentru alegerile parlamentare, eveniment la care au participat aproximativ 1.500 de membri de partid din toată ţară.


PS : Avem deci PNL, USR, UDMR de partea viitorului guvern Ciolos. Batalia se va da pentru ALDE si PMP (daca intra in Parlament).

 

7 COMMENTS

 1. pozitia UDMR mi se pare naturala si normala, cine se aseamana se aduna
  in maghiara, “csalas” inseamna “inselatorie” (pronuntia e cvasiidentica)
  prin urmare, ei au inteles din prima despre ce e vorba, mai ales ca rimeaza si cu “soros”

 2. N-am crezut că-i atât de perfid ! Am confundat naivitatea cu perfiditatea.Kezid Ciocolom , așa să-l ajute Ișten Dumnezeu

 3. mie-mi pare bine ca astia inca vor ajunge in parlament, pt ca ne meritam soarta de idioti!
  sfatuiesc in continuare clusjenii sa iasa in numar mai mare la concertele Shakirei (36.000 de oameni) decat la vot contra UDMR!

  • Dane, eu sunt clujean şi am ieşit întotdeauna la VOT. Am votat împotriva lui BOC…am susţinut ALDE. La alegerile parlamentare voi vota, împreună cu familia şi toooţi prietenii, împotriva INCOMPETENŢEI TEHNOCRATE şi a susţinătorilor ei (UDMR, PNL, USR). Mi-e ruşine pentru faptul că mulţi concitadini clujeni sunt nişte ingnoranţi şi nu au ieşit să-şi exercite dreptul democratic (pentru care unii au murit cerându-l)…dacă s-ar fi votat într-un procent mai mare, poate ca rezultatul alegerilor era altul, iar piticul primea un şut popular în dos.

   • Probabil ca multi dintre concitadinii dvs. au inca orbul gainii sau sunt ametiti de cantecul cocosului.

Leave a Reply