Potrivit unor surse DNA, urmărirea penală a fost extinsă în cazul Elenei Udrea şi pentru acuzaţia de spălare de bani, în dosarul Gala Bute.

Acuzaţia se referă la faptul că sumele primite din infracţiunea de luare de mită ar fi fost “donate” către partidul din care ea făcea parte.

Intrebare : de ce nu sunt anchetati liderii formali si informali ai PDL, Traian Basescu si Emil Boc?

 

8 COMMENTS

 1. in mod surprinzator, dna-ul nu ii ancheteaza pe unii sau altii in functie de cat de mult ii urasti tu

  • Poate pentru ca nu exista nici o suma ca proba? Banii pentru care sta Udrea la puscarie nu exista decat teoretic. Un denuntator i-a dat fara sa verifice ce era in geanta….in aceste conditii Udrea a luat o ipotetica mita…In plus dupa cum ne-a zis Udrea banii erau impartiti cu SRIul. Cocos cat era el de sotul Udrei tot cotiza la SRI deci toti generalii aia cu stele erau tinuti happy cu bani din spagi, pentru ca ei erau mana in mana se ajutau unii pe altii.

 2. Radu!Aflu că Comisia Europeană nu vede cu ochi buni reducerea TVA la alimente deși în toată Europa e așa.
  Radu,eu mi-am explicat rezervele mele cu privire la această decizie,mai ales că nu știu ce facem cu piețarii,dar e o măsură bunicică!
  Grijile Comisiei Europene sunt nejustificate!Cât o să mai strângem cureaua?Murim naibii de foame?Asta vor?

 3. DNA ca aripa ilegala si neconstitutionala a SRI ii ofera lui Basescu imunitate pe viata deoarece Basescu santajeaza capii serviciilor cu dovezi privind inchisorile CIA din Romania unde se practica tortura medievala interzisa de tratatele internationale .
  Base stie ca multe “scalpuri” din serviciile secrete sunt la cingatoarea sa daca indraznesc sa se atinga de el – de aceea ameninta cu apropoul Guantanamo .

 4. Iooiii! Ce am găsit!*Şefa DNA se mai întreabă şi de ce Traian Băsescu nu a fost deranjat de dosare care au la bază denunţători, în 2012 sau în 2014.*http://www.antena3.ro/romania/kovesi-basescu-nu-a-fost-deranjat-de-dosare-in-2012-289807.html
  Cum aşa? Se pare că nici nu aţi dorit să faceţi curăţenie în tot ce înseamnă politic, cam sună a complicitate voită! Noi ne întrebăm de ani de zile şi nimeni nu vrea să aplice legea, de ce? Ia să vedem dacă sunteţi în stare să deranjaţi omul care avea imunitate totală! Aveţi destul de multe dovezi clare şi indestructibile prin care puteţi să anchetaţi şi să luaţi măsuri! De ce nu-i anchetaţi pe aliaţii ei care au fost la guvernare: boc, videanu, băsescu, berceanu, analfabetul care a fost la educaţie, macovei, nu-mi amintesc acum toate numele, dar le aveţi în actele semnate de ei, cît şi componenţa guvernelor PDL 1-2-3-4 ??? Panarama asta blondă(îi spun aşa pt. că urlă ca un motan în dureri aruncînd numai minciuni şi mizerii peste tot), a fost pur şi simplu, capul răutăţilor, omul lui băsescu care a pătruns în toate, posibil să ştie şi secrete de stat la care nu avea voie să ştie! Nu o mai plimbaţi atîta, judecaţi-o şi să stea în puşcărie pînă i-o putrezi oasele, aşa cum au murit cu zile mulţi oameni din cauza închiderii spitalelor, şi ea rîdea de toţi în bătaie de joc!!! Al dreacu panaramă!

Leave a Reply