preda udrea coarne

Fotografie postata chiar de parasutista marinarului cu partid (pmp)

 

 

 

78 COMMENTS

 1. Ha ha ha…deci femeilor pmp le-a dat sa poarte tricou cu ”marul Evei” iar barbatilor pmp tricou cu ”ceputa”

 2. nu e nimic nou in postarea fotografiei 0ricum stim cu totii ca PARASUTISTA se indentifica cu acel animal ce poarta coarne si da lapte dar este bine ca are si coarne este mai relevant acum cine este cu adevarat

 3. Ar fi misto de mentionat grimasele primei doamne cand s-a tras in poze cu secunda (care-i prima si care-i secunda e irelevant). Frustrari, probabil.
  Off-topic, emisiunea de astazi cred ca e peste nivelul de intelegere al multor telespectatori (cei fideli stiu).Reconfirmi faptul ca intelegi politica la un nivel muuuult mai avansat decat majoritatea analistilor si jurnalistilor laici.

 4. E vremea lăturilor… Lătura supremă ne ia drept tâmpiţi atunci când răspunde cu “io mă-mnbrac cum vreau” atunci când alta era întrebarea, un ‘telectual se pozează orgasmic cu o… paraşută, psihopatulătura din deal ne spune cât de bună şi de cur_ajoasă e o paraşută-n cădere liberă vs unu’ cu fundu-n barcă… ŞI VREMEA ASTA VA MAI DURA, LĂTURILE NU SE VOR DA DUSE, E GREU CU METASTAZA…

 5. Domnule Radu Tiudor,
  .
  În primul rând felicitări pentru aducerea în platou , la “Punctul de Întâlnire” a prof. Bogdan Teodorescu. N-o să spun multe de domnia-sa , spune domnia sa ce este necesar ca și cei cu puțină logică să înțeleaga măcar câte ceva din ceea ce petrece cu noi, ci o să mă refer la alt Bogdan, un personaj nefast după părerea mea, prea des văzut la Antena 3.
  .
  Voi vorbi de el că tocmai veni vorba de elena udrea, tema zilei….
  .
  Deja nu mai pot cu acest Bogdan Chirieac , cu intervențiile sale zilnice la Antena 3. Dis-de-dimineață , dar și aproape de miezul nopții, nu mai vorbesc in cursul zilei el răspunde prezent , mai mult la antena 3. Astăzi la emisiunea Andreei Stroe….a pus capac. Realizatoarea (un ziarist serios al Antena 3 , ea surclasând, părerea mea, mulți realizatori ai Antena 3 ) a ținut astazi cu greu piept acestuia, cât de cât, pus șă răspundă la o întrebare simplă dar, acest lucru …NU S-A PUTUT. El nu și nu. A mai fost nevoie de ”întăriri”, de intervenția d-lui Adrian Ursu șă pună lucrurile la punct, respectiv să spună ce nu voia , nici cu miliția, să spună B. Chirieac și anume că elena udrea A FOST ȘI ESTE(probabil) O HOAȚĂ.
  Mă întreb cătă vreme o mai avea nevoie Antena 3 de serviciile neprețuite ale d-lui Chirieac, de sfaturile sale, câtă vreme se ignoră un fapt știut, în anul de grație 2014, că el este PRIETENUL elenei udrea, prietena Încrucișătorului. Cât mai este nevoie de informațiile manipulatoare venite de la Cotroceni via DC NEWS, informații care au culminat cu așa-zisa deconspirare a Pactului de coabitare. ”Traseul” acestui Pact, pentru a avea efect maxim, trebuia să vină în primul rând dinspre presă, mai mult, de la Antena 3 unde, acest B. Chiriac fiind o voce aici și având fotoliul lui rezervat aici, și care post TV avea, și are, credibilitatea și audiența cea mai mare. Această ”veste minunată” nu putea să vină de la be1, via ev.zile,ikamikaze, sau click , unde, dacă apărea această deconspirare , dacă informația –bombă venea de la …turcescu se vedea clar lucrătura mizerabilă. Cui să spui , imediat după ce ai fost ales cu 70% că acest acord a fost necesar pentru liniștea Țării in condițiile in care ți s-a cerut cu subiect și predicat că SUA și Comisia Europeană vor LINIȘTE. Pe asta s-a contat, pe faptul că Ponta nu va putea să spună ce i-a spus Gitestein și comisarii europeni și că domnia-sa a considerat necesară semnarea unui asemenea Acord. Ce punct din Acord era contrar legilor și Constituției Țării in afara de impactul psihologic, al așa zisei, după, TRADARI A INTERESULUI NAȚIONAL nu s-a spus de-atunci încoace. Nu vreau să reiau ce am mai spus-o în câteva rânduri ce se întâmpla cu Țara asta dacă Ponta nu semna acest Acord (cu și fără antonescu de mână). Ca și când nu erau semnale suficiente că am fi asista la un haos imputabil tot lui …Ponta .
  Aceste lucruri semnalate oare nu vă spuneau nimic? :
  ” Basescu pregateste nerecunoasterea rezultatului alegerilor parlamentare Posted by Radu Tudor on November 12th, 2012” . Nu era suficient, cu nebunu’ ăsta având încă susținere americană și vest europeană? sau…
  ” Antonescu zice ca Basescu va respecta rezultatul alegerilor Posted by Radu Tudor on November 25th, 2012” – el știind sigur la acea vreme de aceste presiuni și acest compromis cu coabitarea pas ce aveau să-l facă după 15 zile .
  Șă știți că băsescu era capabil (acum îl știți, deja) și avea nu numai încuviințarea dar și tăcerea strainătății, lucrul concret fiind modul cum aceasta a receptat și acea ”lovitura de stat ” din vară, față de acest eventual abuz al lui(în caz de neconformare a lui Ponta) respectiv, nerecunoasterea de către băsescu a rezultatului alegerilor parlamentare cu toate consecințele devastatoare pentru Țară. Ponta a ales răul cel mai mic, lucru neînțeles de marii analiști și comentatori cu ștaif ai vremii , înțeles ânsă decît de marea mută care n-a ieși în stradă fașă de această TRADARE A LUI PONTA ȘI A PSD-ului de care se facea vorbire. Și, mai cu batista pe țambal a lui antonescu și a PNL-ului care, ei …N-AU SEMNAT) .
  Revin.
  Acest TRASEU al Pactului a fost hotărât în mod clar la Cotroceni și trimis pe, așa-zise surse, ele fiind știute . Mult prea știute.
  Din toate timpurile lumea politica au avut și părțile ei ascunse, cu bunele și relele lor și care nu pot fi devoalate lui @gheorghe, @violet, sau @gogu. Ele, vrem nu vrem, trebuie ascunse din diverse rațiuni publicului larg și nu-i nimic rău că eu @pompiliu n-are acces la nici-o informație care ar deveni ,odată ajunse pe piață, manipulatoare.
  Vedeți , deschideți i ochii minții mai bine, cine a dat această știre privind incheierea …unui pact băsescu-ponta … la vreme de seară ? Răspuns: Bogdan Chirieac și , mai apoi la trei zile, traian băsescu . Dar scopul acestui ”secret arzător” ? Raspuns: De a deveni public, nu este clar nici acum. Și…Cui prodest? Lui Ponta, desigur (antonescu nu era cu semnatura, deci…CA ȘI CUM N-AR FI FOST. Glumesc , binențeles. N-am timp și am și alte lucruri mai bune de făcut decât a demonstra, aici, că mai toate intervențiile ”Calului Troian”(unii zic Coadă de topor) numit Bogdan Chirieac la Antena 3, dar și de la alte televiziuni neprietene au subminat, lovind la greu în toate măsurile și acțiunile USL , mai bune sau mai puțin inspirate, precum și in persoane-miniștri: D-na Câmpeanu, d-na Grapini, dl Chițoiu, dl Radu Stroe, dl. Șova. Și ceea ce a fost la gura lui șă nu-mi spună cineva că a fost doar critică din partea presei. Aici a fost vorba de …atacuri de la presă, percepută ca independentă ele venind de la Antena 3.
  Numai faptul că el, Bogdan Chirieac dă pe goarnă existenta acestui pact, tot el găsește justificări și INAINTE și…. DUPĂ APARIȚIA ȘTIRII BOMBĂ trebuia să dea de gândit.
  INAINTE, adică prin pregătirea terenului cu știri, tot cu caracter secret , cum că gitenstein ar fi stat la Guvern vreo 2 ore inainte de plecarea sa , avându-i de comunicat ceva ”vorbe grele” lui Ponta, inclusiv faptul că SUA VOR LINIȘTE . Și când îți spune JANDARMUL că vrea LINIȘTE cam trebuie să te conformezi. Mai ales că Ponta nu-i antonescu sau băsescu să vină aici pe blog și să se plângă CE I-A SPUS, INTRE PATRU OCHI, GITENSTEIN.
  DUPĂ apariția știrii cu…Pactul, b. chirieac a spus despre presiunile la care a fost supus ”bietul” Ponta, de necesitatea acestui pact, el, cu DC NEWS-ul lui continuînd să scrie la vremea respectivă că acest act a fost impus (dictat) de Gitenstein și , indirect, de mai marii Europei ambilor, adică și lui băsescu (căruia îi convenea la nebunie), și mai ales lui …Ponta. Ponta nu a avut de ales decât demisia (discuțiile având loc inaintea Alegerilor), sau să meargă să semneze..după , astfel să fie numit de băsescu (lucru impus cu condiția semnării după alegeri a actuluii adițional numit ulterior Acordul de cooperare…bla…bla…bla…. Lucrul înțelept și pe care l-a înțeles și antonescu (căruia i s-a povestit, în parte, care erau presiunile atunci) și care l-a insoțit pe Ponta și-a acceptat compromisul ACOLO, la Cotroceni și ATUNCI, respectiv pe 12,12,2012.
  Ș-apoi , am mai zice că nu –l cunoaștem, dacă nu l-ar fi mirosit dl Ciuvică de la o poștă cine-mi este chiriea, și dacă acesta nu ar fi spus-o permanent în așa-zisele ciondăneli cu b. chirieac de care lumea se amuza ? Ia, și ei …acolo. O anumită lume.

   • Mulțumesc pentru informație! Cred că trebuie să-i acord atenție personajului pompilică, pentru că o cere. Și e păcat să se irosească așa, în van. Atâtea resurse consumate cer respect, nu? 🙂

    • @violet-o,
     .
     Cuvânt inainte. Îmi pare bine că mă citești. Punct ochit punct lovit.
     .
     După ce vei citi și povestea ”Linkului” din April 28, 2014 at 8:17 pm din sau Povestea Kiorveși April 29, 2014 at 9:38 pm sau ”Călin file de ….blog” din April 30, 2014 at 6:05 pm care, toate, te vizau direct am să-ți răspund cu vîrf și îndesat la ce-mi vei mâzgîli pe aici în continuare. Acum , am oarece treburi cu alții. Văd că ai inceput și tu cu amenințări precum antonescu amenințări ce vor să zică faptul că ”o să-mi doresc să mai fie băsescu președinte”, așa-i?! Cumva să înțeleg că voi și clonele voastre antono- pnl-iste v-ați decis(mai bine ați lua ”decis”) să vă ocupați în mod special de cei de pe bloguri, precum mandea, care vă incomodează al dracu’, demontându-vă urzelile, atragându-vă puțin atenția că nu-i decent, chiar grețos, să tot spuneți pe aici cine ar fi antonescu (eu arătându-vă de ceva vreme cu argumente nu cu lozinci , înjurături și etichete că este un infatuat și un mincinos), oameni mai moderați din fire care încearcă să vă arate că nu sunteți numai voi, ultrașii, pe aici? Apropo, înțeleg că vă place mult de prietenul Udrei , bogdan chirieac, mai înțeleg v-a durut mult ce-am zis de el și asta v-a declanșat reacția firească de autoapărare a sistemului.
     Acum vorbind serios , cred că este necesar în aceste condiții ”critice” să am la îndemână un spray paralizant, nunceagul , o praștie sau fo altă armă de apărare. Umblă prea mulți câini slobozi și eu am mai fost odată atacat de –o haită in plină stradă la poarta unității de pompieri de pe Mihai Bravu, și nu că am prins frică de ei dar m-am învățat minte și nu mai merg cu mâna goală. Sau poate o fi suficientă o cruciuliță să o am la gât.

     • Cum spui tu, pompiliu…Ai dreptate până la ultima virgulă! Serios!
      Acum că m-ai deconspirat pe mine și pe celelalte ”clone antono-pnl-iste” ( wtf??? 😆 ), mă duc să-i spun și lui Bogdan Chiriac că nu mi-a mers cu tine, să-i iau apărarea pe acest blog. Nasol, trebuie să ne regrupăm…

      P.S. 😯

     • Se vede ce sistem de invatamant avem. Cica “violet-o”. Cand faci o strigare… scrii “violeto”, ca nu este inversare, ca in cazul “citeste-o sau calculeaz-o”. Doar nu vrei sa zici “o violet”.

     • Protestez!
      .
      Greșești, dar nu-i asta important, pentru că ar trebui să vezi că am scris-o dinadins. Te-ai aruncat precum rața la muci.Cuvântul nu l-am folosit (deci, degeaba protestezi), la modul vocativ, și punând semnul exclamării. Prostan-e, de exemplu, nu este greșit decât atunci când scrii: Prostan-e! Voi chiar sunteți duși cu capu’ și nu vedeți diferența?(puteți spune :Nu! 😀 )
      Vai mama voastră, pescuitori in ape tulburi!
      Totuși, e bine dacă doar atâta ați găsit! NGÎ..NGÎ…

      PS Nu-mi pare rău/
      când te-am ajutat la greu,/
      așa sunt eu.. pam, pam 😀
      Ghici când?
      (Caut imediat și-ți spun când ai inchițit gălusca, pe nedrept, și eu te-am apărat (tot de grămătici ca ăștia))

   • @politia ergonomica,
    .
    Nu cred, omule, că ești bine informat. Adică eu ”o vroiam zburată și pe Dana Grecu”!? . Nimic adevărat. Minciună á la antonescu. Iată care este părerea mea exprimată de curând, pe scurt, despre Dana Grecu:
    .
    ”Problema este că Dana Grecu captează, și nu-i deloc de neglijat de către șefii ei, și interesul adulatorilor lui antonescu cât și a unora de pe aici alții decât pnl-iști(prm-iști, ppd-iști și… vocaliști și chiar băsiști), care-s cu lozinca : Pe ei, pe mama lor! Adică pe Guvern și dacă acesta este și psd-ist cu atât mai mult. Multă lume , că ne convine sau nu, este după chipul și asemănarea domniei -sale. Astfel:
    …. lumea care vrea s-o vadă și s-o audă pe Dana Grecu , are Dana berechet in emisiune. Pentru cei ce doresc să o vadă, au ce alege de la mimica sa care-ți dă imediat senzația că nu trebuie să te bucuri deloc de prezumția de nevinovăție din parte domniei sale atunci când ești luat la întrebări, până la modul în care gesticulează, gestica pe care o folosește dibaci potențând foarte mult ceea ce vrea să transmită prin cuvinte. Cât despre cei ce vor foarte mult să o audă adică ”vocalii” ăi mai revoltați pe Ponta , Zgonea și , în general , pe PSD, dar și cei mai tari de urechi au… Dana Grecu fără a nevoie de sonor dat mai tare.
    …cei ce vor să-l audă și sa-l vadă pe Radu Tudor , mai puțin ca durată, binențeles, dar spunând mult mai multe, concentrat… îl au pe Radu Tudor.
    .
    Așa că, emisiunea are de toate iar public, și de colo și de colo. Parafrazându-l pe ”Amice ești idiot!” care a spus inepția cu ”Măretia legii sta in faptul ca poate fi interpretata”, spun și eu o maximă de-a mea (folosind doar un cuvânt- măreția- din această mizerie…juridică): ” Măreția Antenei 3 constă în faptul că are… de toate”(inclusiv pe Dana Grecu, dacă nu ai înțeles nici până la capăt cee ce am vrut să transmit NS)
    .
    Deci, numai de bine despre domnia-sa. Nu înțeleg însă, de unde și până unde(adică nu se leagă ceva, evident)ce servicii i-ai adus cu astfel de informații de care vorbește @violet care-i, mai mult, foarte satisfăcută atunci când vă spune : ”Mulțumesc pentru informație!”

  • Chireac nu l-a criticat niciodata pe Basescu la modul sincer si personal! L-a dojenit doar de ochiii lumii si in aceeasi masura in care ii dojenea pe adversarii lui Basescu. Efectul era insutit mai eficace in murdarirea imaginii acestora din urma decat in “patarea” imaginii celui mai patat om din aceasta tara! Ca si cum ai stropi cu cerneala pe unul imbracat in negru si pe altul imbracat in alb! L-am citit demult pe acest Chireac! Oarecum asemanator mi se parea un lider de sindicat, pe nume Marica! Se prefacea a fi acid, critic inversunat al REGIMULUI BASESCU dar de fapt urmarea demobilizarea maselor nemultumite: “ce rost mai are fratilor sa iesim in strada, nu vedeti ca ne ia de prosti, nu ne asculta nimeni, tot ce stiu ei (PDL-istii in frunte cu Basescu-Boc) fac! Niste nemernici!” Dar nemernicilor le prindeau bine interventiile televizate, chiar la A3, dar si la Realitatea! Infiltrari pe care, cum bine zici, o anumita parte a publicului le sesizeaza!

   • @ochiii care nu se vad…
    .
    Da…..aaa!,ai dreptate, e vorba de “celebrul” Marica zis ”tulumbă”, marele “războinic” de la ”100 de minute”, căruia i-au fost suficiente EXEMPLUL PETCU și arătatul “pisicii”, când pe la poarta casei sale a constatat că staționa o TULUMBĂ și gata….aaa!, a devenit mielușel cu băsescu &co. Apoi, odată cu venirea USL la guvernare, să devină iarăși foarte vocal, iarăși să reprezinte ….ceva. Nu cred că pe cineva.
    PS Mă bucură faptul că bogdan chirieac nu mai vine la Sinteza Zilei de ceva timp. Este , se pare și acesta un pas spre debăsificare prin… dezudrizare.

    • Am vrut sa fiu cat mai elegant in exprimare si-am ales combinatia asta care, recunosc, e cam aiurea! Se intelege ce-am vrut sa zic: nu transmitea (Chireac) ideile proprii, cu convingere ci doar asa, voalat, sa lase impresia de impartialitate. Daca-l luai la intrebari zicea ca nu spune el treaba cutare ci asa zice lumea!
     Sa simplific: maniera de “demascare” a abuzurilor lui Basescu si ale guvernului-marioneta era in asa fel incat sa nu-l crezi: “bate campii Chireac, n-a facut Basescu treaba aia!” Si daca ar fi omorat Basescu pe cineva cu mana lui, Chireac ar fi facut un comentariu bland: “Ce putem sa-i facem noi presedintelui? Iata ca domnia sa nu da socoteala nimanui! Ne meritam presedintele pe care ni l-am ales!” Si…gata! Vinovati suntem toti! Asta e Chireac!

   • @ochiii care nu se vad…

    După ce l-am urmărit(cred că împreună) cu foarte mare atenție și în seara asta la LOZ pe bogdan chirieac(dar nu numai), rămâne cum am stabilit mai sus ba, mai rău! 😀

   • parlitul asta e oricum hiperactiv, nu ii promite atentie suplimentara. da e amuzant ca dansaului, pe la inceputurile carierei de postac, i-a zis vreunu ” pune bah virgule, trogloditule!!” si acuma le pune pomilica peste tot, de teama sa nu rateze vreuna

    • Daca vreti sa-l combateti pe @pompiliu faceti-o postand ideile sau parerile voastre, nu va legati de modul de scriere! Doar atat puteti? Eu unul ma bucur sa intalnesc pe acest forum sau blog, cum s-o numi acest spatiu de dezbatere, opinii atat de diferite in legatura cu anumite subiecte, desigur ca ma bucur mult mai mult cand vad ca si altii gandesc la fel ca mine dar nu-mi propun sa schimb parerea cuiva. Faptul ca @pompiliu sesizeaza aspecte la care voi nu reactionati (orientari politice ale unor asa-zisi analisti sau comentatori politici si mai ales ale unor jurnalisti ce se prezinta a fi obiectivi) il claseaza mult peste nivelul vostru intelectual! E drept ca mai este un factor care ii confera un mare avantaj: are contact cu realitatea, cu oamenii din jurul sau, le stie interesele si astfel le intelege actiunile! Fac aceste afirmatii doar citind postarile voastre, comparativ cu ale lui @pompiliu!

     Am vrut sa te incurajez, @pompiliu, nu ca ai avea nevoie, pur si simplu doresc sa-ti confirm ca ce spui e corect (apropo de Dana Grecu-esti prea moderat in legatura cu ea, o desfiintasem intr-un post anterior care ori mi-a fost cenzurat, ori am avut probleme de conectare la internet) si-ti urmaresc postarile cu interes! Nu am interese politice (am doar convingeri si asteptari ca simplu alegator). De unde atata interes? Pare-mi-se ca si tu ai avut mult de suferit din cauza nenorocitilor astia de PDL-isti si din cauza lui Basescu! In privinta altora, eu, personal nu am avut nici de castigat, nici de pierdut, cat au fost la putere, de aceea am o lejeritate de a discerne care o fi mai bun! A nu se intelege ca pot sa ignor cum au migrat sobolanii din PDL la alte partide vechi sau noi!

     • @ochiii care nu se vad…

      Mulțumesc pentru sprijin!
      Nota: Era cât pe ce să scriu altcum(adică humerus-ul lat.), dar sunt deja în proces cu cineva pe aici care m-a făcut:Bă, Plagiatorule!Și mi se cer daune morale) și cu toată disponibilitatea mea nu știu cum o să platesc in caz că (domnia-sa fiind cu… aplecări juridice spune că precis voi pierde) așa că este riscant 😀 Cu toate că este ”cu noi” fiind o piesă tare de rezistență împotriva antono-băsismului, cu mine aplică proverbele ”unde-i lege nu-i tocmeală” și ”frate,frate dar brânza-i pe bani)

      Deci, hai ”să revin la oile noastre” vorba lu Ghiță-Ciobanu.

      Faptul că spui ”Am vrut sa te incurajez, @pompiliu, nu ca ai avea nevoie,(…) este parțial greșit , nu că ”nu aș duce-o” și fără incurajări, dar este necesară pentru orice om, deci și pentru mine o verificare cât de cât, st-dr-sus-jos , dacă nu am luat-o razna, dacă mai sunt și alții care gândesc ca mine, nefiind de acord cu părerea unora care îmi spun: ”@gemil(așa-mi spuneam odată) Nu m-ar deranja ca opiniile mele sa fie singulare . Le spun si cu asta basta !”, și pe de altă parte ceea ce spun alții care părăsesc blogul(și de care îmi pare rău) care spun, printre altele, și: ”@Pompiliu, uneori nu aveți impresia că vorbiți cu pereții? Eu, da. Oamenii care se țin cu amândouă mâinile de urechi și de ochi, nu merită prea multă oboseală.”

      Țin foarte mult să vă mulțumesc pentru cuvintele spuse la adresa mea care-mi dau siguranța și mie , cu toate greșelile gramaticale peste care treceți cu mărinimie, citindu-mă 😀 , că sunt și alții care rezonează cu mine pe problemele importante (nu pe virgule și cratime) oameni care constat că sunt profunzi, care folosesc abuziv și nechibzuit lozinca ”Jos” fără a gândi și 5cm înainte care sunt pașii următori, și, mai ales, au capacitatea (pe care eu nu o am) de a spune multe în puține cuvinte, deci conciși. Eu am mai spus de vreo 70de catralioane de ori o vorbă, anume aceea , că a fi antibăsit feroce nu-ți certifică și faptul că ”ai toate țiglele pe casă” și că ești o persoană frecventabilă.
      Aici fac o paranteză lungă, în stilul meu agramat(dar necesară pentru a nu fi acuzat de @nimabe cu …Plagiatorule nenorocit !:
      ”70 de catralioane de ori” este ”o vorbă” de-a lui Mircea Badea, Mircea Badea la care mă ingrijorează faptul că , la un așa IQ-ul ridicat( care are emisiuni de cazi pe jos urmare imaginației sale debordante și calambururilor verbale pe care le etalează, acestea distonează (așa s-o zice? – că vin grămăticii blogului și mă iau la tocat) cu violența sa față de toți și de toate, inumană deja. Aici închid paranteza 😀
      Dacă doriți, vă propun o întâlnire aici pe blog , atunci când doriți, pentru o consultație pe o problemă pe care am identificat-o ca fiind ”mortală” în momentul în care este recunoscută , deci și însușită, de către majoritatea celor care au minim bun simț pe aici indiferent de party-prie. ”Mortală” , de o să sară de cur în sus ăști ultrași liberali de 70 de metri în sus. Sună pleonastic și din nou, iar, am ”temerea” că o să intervină trio-ul de grămătici al lui peshte prăjit, dar și ai acestui blog @calin, @violet,@poliția ergonomică și, mai nou,@ protestez, o să sară brusc- instantaneu- deodată- simultan- incognito și pe neașteptate să mă corecteze. Asta , din grija lor neprecupățită de a ține nivelul blogului la nivelul, dacă nu al Academiei, cel puțin la nivelul grămăticilor, de astă dată, ai neamului: Cărtărăscu,http://www.cotidianul.ro/imi-bag-p-in-regina-angliei-180291/
      Patapievici http://www.cotidianul.ro/viata-si-opera-lui-h-r-patapievici-186276/ și mai ales….
      Cristian Neagoe http://www.youtube.com/watch?v=8-BLjdEpGbE

     • Erata: se va citi ”oameni care constat că sunt profunzi, care NU folosesc abuziv și nechibzuit lozinca ”Jos” fără a gândi și 5cm înainte care sunt pașii următori”
      Scuze!

  • Bogdan Chirieac e cel mai eficient propagandist basist de pe piata, tocmai pentru ca e perfect camuflat in critic convins al regimului pe care, in felul lui, insidios, il serveste la fix.

     • @nimabe,

      Nu-i deloc plagiat dragă nicoleto! (Pauză!)

      Nota: Avizez pe această cale @protestez care, normal(dar ce-i normal la el?!) a protestat cu mânie proletară c-am scris, mai ieri, violet-o unei ultraș-antono-pnliste in loc de… violento și asta doar ca să se afle și el în treaba. Tu nu știi povestea(poți s-o afli dacă dorești), el o știe dar acum, după ce i-am explicat ce și cum, tace precum…în păpășoi).
      Acum, revin(sau îmi revin 😀

      Da , părerea mea este că nu a fost plagiat. In cel mai rău caz apelam la un expert(se înțelege neutru) al Comisiei Naţionale de Etică care ar putea constata netemeinicia acuzelor tale punând față în față cele două texte respectiv:
      …mai vechiul tău, “Te salut , cu respect si drag ! Merci pentru umar !”
      și ceea ce a scris, umilul de mine, mai sus : Mulțumesc pentru…umăr! 😀
      Oricum, eu când vreau să fluier …fluier iar când scriu „umăr” știu sigur de ce scriu asta. Faptul că la tine deja se declanșează ….alarma spune multe. Acum, nu știu, dacă voi pierde procesul cu tine ce despăgubiri îmi vei cere?” Eu am multe …”disponibilități” numai să nu fii și tu prea… exagerată 😀

     • Daca ne-am judeca , sigur mi-ai da despagubiri ! Ce ti-as cere ?! Sa-mi spui prenumele real . Da’ si asta ar fi o rugaminte , nu o obligatie Cu alte cuvinte , nu te-as executa silit ! Paaaa !

     • @nimabe,

      Îți dai seama câtă disponibilitate mai am față de cei care mă lovesc , din punctul meu de vedere pe nedrept , de vreme ce trec așa ușor(zâmbind, doar cu-n gust amar) peste apostrofarea belicoasă care vrea să însemne : ”Băi, plagiatorule nenorocit! ” ? Este mare precum disponibilitatea lui Ponta față de toate agresiunile și ingratitudinile lui antonescu.Cât va mai fi,nu știu?!

     • @nimabe,

      Da, nicoleto, fiind o rugăminte nu pot decât să dau curs acesteia, mai ales că sunt sub sceptrul amenințării tale cu executarea, și să-ți spun (pentru a câta oară….oare?), mai jos , că da , sunt același cu prenumele gemil și de-atunci(când cu textul considerat de tine plagiat) și cel ce-a fost până la November 28, 2013 at 4:32 pm articolul “Felicitari generalului Nezir !” moment din care am fost blocat de a mai posta și eu și altcineva cu acest nickname (spre binele meu că dupa aceea s-a tot ținut de mine ”pusjkeria de karnat uman”)

     • Ce intelegi tu prin plagiator? Daca cineva foloseste in mod repetat o expresie proprie atunci cand, de exemplu multumeste, saluta, etc. cuiva/pe cineva, nu se numeste plagiator! Plagiator e acela care expune sau utilizeaza in nume propriu ideile altcuiva! Nu m-am uitat la definitia din DEX, iti spun asa, sa pricepi cum sa folosesti acest termen daca ai ocazia!

     • Urat din partea ta sa mi te adresezi cu ,,fa,, ( Nicoleto ) . Citeste-mi mesajele . Vei constata ca nu te-am desconsiderat niciodata .

     • @nimabe,

      Nu am folosit acest cuvânt ”fa” la adresa ta NICIDATA.Nu exista așa ceva.Altele sunt resorturile răutăților tale și nu le înțeleg. Ți-am spus că am toată disponibilitatea de ați uita aceste răutăți repetate și greu explicabile. Mai revezi o data ultimul meu comentariu adresat lui Stan Petru Paul din data de și poate vei înțelege el ce se întâmplă cu tine. Dacă nu …?! O sa mai apelez O DATA la domnia sa poate mă face să înțeleg ceva din toata această poveste din cein ce mai urâtă. Ca și când n-aș avea destule pe cap cu toți nebunii, eu fiind mai nebun decât ei, și-mi faci și tu probleme. Ai uitat de ”pastramă„ cu care ne-ai pocnit pe toți(pe mine de 20 de ori, pe Stan Petru Paul, pe Onofrei Natalia de a plecat săraca și nu am mai vazut-o pe aici de ceva vreme dar rautățile tale sunt aceleași. Ce rău am facut că i-am spus lui Luca: ”Mulțumesc pentru…umăr! 😀 ” astfel că ai intervenit brutal intre noi? Mai gândește-te!

     • @furia rosie,

      Scrie, te rog, cui te adresezi ca să înțeleagă ”andrisantul”. Eu așa am procedat întotdeauna și nu am dat naștere la confuzii. E posibil să nu se înțeleagă asta. Cât despre plagiat- neplagiat, să fim serioși.Este, se pare, un joc de uzură(ca ăla folosit permanent de băsescu referindu-se la V. Ponta)la care eu am marșat ca fiin un joc și se pare că nu e. Acest joc te face uneori să-ți ieși și din pepeni și nu l-am înțeles niciodată.Că dacă scria: Plagiatorule…eee!, sau: ”Plagiatorule”! 😀 ” era cu totul altceva, dar așa….?!
      Oricum, Mulțumesc pentru…humerus! :

      PS Urmărește-i te rog comentariile. O să constați o pnl-istă care este însă ”cu noi” și nu de azi de ieri, ci decând antonescu a început să o ia razna.Comentarii de substanță, argumentate, inteligente și realiste.

  • @pompiliu,te exprimi,pererea mea,foarte elegant facandu-le onoarea unor personaje gen @gheorghe,@violet si altii ca ei,ca fiind niste bieti naivi care nu stiu decat ceea ce este de suprafata in politica romaneasca si astfel fac judecati simpliste.nu ,ei sunt mai mult decat simpli naivi,ei sunt microbisti,si orice argument,pentru ei,nu are nicio valoare.buimaciti de propaganda anti psd,burdusiti de sferturi de argumente aruncate intr-o inlantuire pseudologica,ei sunt totusi constienti de aberatiile lui antonescu si drumul haotic al pnl-ului sub sceptrul vested al lui crinutu,dar oricum le-ar fi,ei sunt cu idolul inainte spre “tara fagaduintei”.deci ei sunt in “cazanul” in care le place,in care se oglindesc,in care se regasesc,asa cum s-au oglindit si regasit acum cativa ani in “cazanul” lui basescu,pe care l-au votat cu entuziasm.

   • @paris,

    Da, bine și corect spus. Ultimile zvâcniri ale antono-băsiștilor până la Marea Debarcare a liderului lor mincinos și ingrat. Ei se luptă de astă dată, aici și la ”centru”, pe față , nu mai luptă precum comuniștii, în ilegalitate cum au facut –o până la ruperea USL. Asta au facut dintotdeauna . Sunt aceiași, ca și în trecut (și asta le reproșam aici ”colegilor” de Alianță, atunci când tot așa făceau spume) care pe aceleași metereze, respectiv tranșee luptând împotriva lui Ponta și a PSD cu pdl-iștii , prm-iștii, ppdd-iștii sau secui-iștii.
    Problema la ei, la ultrașii ăștia în mod special, este marea frustrare care-i macină dată fiind lipsa de credibilitate a PNL care vine și din interior dar și din exterior. Ne-au potcovit cu un președinte după ce au dat, evident împreună, palme unui copil, au trait și s-au menținut la guvernare grație PSD-ului lucrul acesta fiind sinucigaș pentru ultrașii-ultrași în loc să fie de-a pururi recunoscători acestora, fără sprijin ei dispărând de pe scena politică, au vrut și la guvernare dar și în opoziție pentru a avea câștig maxim și electoral și ca posturi …la paritate. N-a mai rămas pe aici, din ăi mai vechi, decât mijlocul fix @gheorghe și grămăticul @violet . Unul , responsabil cu recuzita grosieră de sorginte băsistă cu etichetele , lozincile și înjurăturile de rigoare, celălat mai stilat, mai grămătic, care lovește la formă și stil, în general, dar care pune ”botu”(la figurat , se înțelege) la mizerii ultraș pnl-iste dar și din tot spectrul opoziției lui Ponta (inclusiv băsiști), subscriindu-le cu sârg.

    • Am urmarit continutul sugerat prin cele trei link-uri de mai sus, referitoare la Cartarescu, Patapievici si Neagoe, personaje carora, recunosc, nu le-am acordat nici cea mai mica atentie pana acum! Am ramas socat! Monstruos! Astia se incadreaza in tagma obsedatilor, bolnavilor psihic periculosi, nu stiu cum sa le mai zic…! Sa le mai si platesti din banii tarii actele de denigrare in asemenea hal obscen a identitatii culturale a poporului roman, e strigator la Cer!
     I-am ignorat eu, ca multi altii, dar nimeni nu i-a impidicat, nu i-a cenzurat. E putreziciune multa in jurul lor! M-ai facut curios! Ma documentez!

 6. Asta e problema zilei? Se acorda mult prea multa importanta la toate nimicurile, sau poate asta doriti!Urmariti cu foarte mult interes ce posteaza,a devenit cumva emblema Antenei3 si nu stim?

  • Azi la 7 o gasca de politai manau de la porshe nord peste strada o gasca mai mare de pesedisti cu tricouri dastea. Cat de pmp sa fii sa organizezi asa ceva pe cod rosu de ploaie? Erau saracii uzi pana la piele.. le dati si aspirina la pungi?

   • PSD-acii sunt fratii tai tarane, ca de aia tara asta e varza, ca v-ati aliat toti nesimtitii si va bateti joc de poporul asta. Nu v-ar mai ajunge !

    • Saracutzu de tine.. stai lejer, fiu al poporului, ca uite: iti facu si tantica-ta udrea partidulet popular si miscator pentru saraci din astia cu contu si cu duhu ca matale. IHhh eu cu circu ala din pipera am postat la mataluta in raspuns asa din intamplare. da te nimerisi!!

 7. am impresia ca i se da prea multa importanta!romanii s au obisnuit cu democratia si nu cred ca mai pot fi prostiti sau manipulati!o femeie care trece peste orice sa si atinga scopul (vezi tinuta de la Roman,vezi tinuta in tarancuta azi la Satu Mare)fara sa i pese de problemele grave ale tarii,nu cred ca are sanse!revin, romanii vor sti la momentul respectiv pe cine sa puna stampila!

 8. Ponta a recunoscut mereu prietenia cu Elena Udrea ! Coabitarea in 3 ponta-Basescu-Udrea se vede clar in spatiul acordat acestui trio in defavoarea celorlalti de RTV si Antena3

 9. Domnule Radu Tudor,am cunoștințe loviți de inundații.Am ceva să îi rog pe toți politicienii în perioada asta și numai prin intermediul Mass Media,mă pot adres lor până la vot unde voi vorbi doar eu
  Către toate partidele politice din partea cetățenilor României:
  NU ÎNDRĂZNIȚI SĂ VĂ FACEȚI CAMPANIE ELECTORALĂ PE TEMA INUNDAȚIILOR!
  OPRIȚI CAMPANIA ELECTORALĂ ȘI COLABORAȚI ÎNTRE VOI ȘI MOBILIZAȚI-VĂ TOATE RESURSELE PENTRU A AJUTA SINISTRAȚII LOVIȚI DE INUNDAȚII!!Mulțumesc!

 10. Palavragiul preda habar n-are cite coarne i-a pus undrea cocosului ! Ea este obisnuita sa puna coarne nu sa poarte , dar poate este un apropo .

 11. Ca Ponta si Basescu & comp au coborat nivelul discutiei este de inteles, mai greu de inteles este de ce presa serioasa coboara nivelul discutiei, pacat….

 12. Mare atenţie la publicitatea făcută fără plată, ex:,,Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, că îi promite premierului Victor Ponta că, în 2016, Partidul Mişcarea Populară îl va scoate de la guvernare, şi că va fi consultantul acestei formaţiuni,…”, http://www.antena3.ro/romania/basescu-ii-promit-lui-ponta-ca-in-2016-pmp-il-va-scoate-de-la-guvernare-eu-voi-fi-consultantul-pmp-252209.html
  Acest mesaj prinde foarte bine celor dezamăgiţi de PSD-USL-PC şi momentul semnării cu UDMR, este grav…
  Aşa se face propagandă politică, prin poze, comunicate de presă, facebook,băse, fără costuri, că…deh, tv-urile comentează totul pentru a avea subiecte în emisiuni, apoi DNA-ul, ANAF-ul,…, intră tare în politicieni şi televiziuni. O să vedeţi…

 13. Iar premierul cerșește lui Băsescu să fie om și să convoace CSAT-ul.Cum este posibil să inițiezi procedurile de suspendare,să refuzi să-l DEMIȚI și să te mai și rogi de el?Cum să te rogi de Băsescu?Întrebat fiind de ce nu convoacă el CSAT-ul,el răspunde că legal poate face asta dar ne-am face de râs.Și mutarea guvernului la MAPN ce înseamnă dacă nu facere de râsul curcii?Vasăzică să te opui lui Băsescu înseamnă să-ți faci țara de râs?DEMISIA dacă asta înseamnă!

 14. Ce nu inteleg este faptul ca in IANUARIE 2013 cand basescu mai avea 2 ani de …COTROCENI/cotrocenisme, PONTA ne spunea doct/calm :Lasati-l in pace pe basescu ca mai este putin si scapam de el(trebuie neglijat ca este doar o marioneta in dealul COTROCENILOR …o marioneta fara nicio putere !!!) si PROBLEMA PRINCIPALA a mea(si a USL) este “BUNA GUVERNARE” nu “JOS BASESCU”(asa cum fac liberalii “incremeniti in proiectul depasit”JOS BASESCU”).Iar acum cand basescu mai are cateva luni de ..COTROCENI/cucisme il ataca zilnic (nicio masa fara ..peste !!).
  S-ar putea ca dnul CHIRIAC sa aiba dreptate(n-a dat gres nici in previziunea domniei sale ca USL se va rupe intrucat PSD nu-si va permite sa n-aiba candidat la presedentie !!!) si toate aceste atacuri(excedand PACTUL DE KOABITARE) sunt facute NUMAI si NUMAI in scop electoral:ELIMINAREA DIN TURUL DOI A LUI ANTONESCU (de care PONTA se teme ..ingrozitor) si astfel in turul doi sa avem candidati pe dnul PONTA si dna UDREA incat romanii sa fie obligati din nou sa aleaga…RAUL CEL MAI MIC(ponta) asa cum am fost obligati de ..25 ani.
  Iar fanatici pesedei sa nu mai vina cu ..presupuneri,vise,banuieli si tot felul de teze aberante fiindca cele de mai sus au fost FAPTE REALE de …necontestat.

 15. @ USD plagiat USL Daca dvs vedeti coabitarea in trei PONTA-BASESCU-UDREA atunci dnul SERBANESCU a gresit cu” MARIAJUL in trei” PONTA-BASESCU-ANTONESCU asa incat se pare ca am avut” MARIAJUL in patru”:PONTA-BASESCU-UDREA-ANTONESCU ???.
  Se pare ca trei dintre ei vor fi adevaratii castigatori, iar cel de al patrulea perdantul de serviciu.

 16. Parasutista cea curajoasa din ochii Bashescului ,….” cu coarne….”, este o buzoianca de-a mea. Buzoienii nu vor vota PMP ca partid “nou” ci, pur si simplu, basistii isi vor fractioana procentele : 1/2 PMP (7%) 1/2 PDL(7%). Chiar daca “parasutista” ar sari zilnic cu parasuta cu Bashescu in tandem …….inlantuiti(!) 🙂
  Electoratul buzoian este prea inteligent si nu va da nici doi bani pe aceasta parasutista-mahalagioaca sustinuta de mosierul de Nana si matroz ultra-corupt de la Cotroceni…..

 17. NU IL MAI VREAU PE BOGDAN CHIRIAC LA ANTENA 3 ! JOACA HORA IN DOUA PARTI CA UN SECURIST!!!>>??
  SI DANA SA NU SE NMAI CERTE CU CIUVICA CA DEVINE RIDICOLA!
  LA LUPTA CU SOCIALISTII ROMANI. VREAU CA SA FIE CHEMATI LA ORDINEA ZILEI TOTI CANDIDATII PROPUSI PT. PARLAMENTUL EUROPEAN DIN ALIANTA PSDUNPRPC SA LE DE-A PESTE NAS CUM A DENEGRAT TARA CE-I DELA PDL IN FRUNTE CU M. MACOVEI, PREDA, STOLOJAN ETC SA INTALEAGA LUMEA CARE SUNT OBLIGATIILELOR FATA DE TARA…VA ROG!

 18. Interesant e că pe tricoul lui preda nu sînt mere, (!) ci rodii ! Bănuiala mea e le-a confundat cu “fructul pasiunii” (maracuja) !

 19. Realizatorul emisiunii “Punctul de Întâlnire”, Radu Tudor, a explicat, după declaraţia de duminică a preşedintelui Traian Băsescu, că preşedintele îşi permite diverse poziţii sau afirmaţii, pentru că ştie că nu se împotriveşte nimeni.

  “Traian Băsescu este un personaj pervers, un politician catastrofal şi dăunător pentru România, dar nu poate fi considerat un prost. El nu este un prost. Face toate aceste lucruri pentru că ştie că i se permite. Instituţiile democratice pe care oamenii le-au votat nu fac nici pe departe ceea ce intră în competenţa lor, Parlament, Guvern şi din punct de vedere al luptei, îmi pare rău să o spun, cei care au fost votaţi masiv în 2012 nu se achită de angajamente.”……………………………………hotarati-va,ponta si psd-ul,lupta sau nu lupta contra lui basescu?Pana acum tot auzeam ca ponta e antibasist si psd-ul la fel si ca e bine sa votam cu ponta si psd,ca sa fie bine,sa nu fie rau.

  • cel putin cu antonescu si pnl nu mai avem nimic dubios,oamenii s-au dat cu basescu pe fata,vor fi continuatorii basismului,iar daca lui nenea crin nu ii iese socoteala(cum pare cel mai probabil),vor sustine la presedentie candidatul basist.deci oamenii sunt cu nasul in suflet si nu se mai ascund dupa cires.incep sa cred ca toata constructia asta a usl-ului practic a fost realizata astfel incat sa nu ia psd-ul toti dezamagitii lui basescu.la fel si pp-dd-ul,o creatie basista cu scopul de a mai salva din fraierii pacaliti de basescu dar care sa ramana tot in zona basista.

 20. Cine sa ne scape de basescu si ai lui?PSD,UDMR,UNPR,PC?Jumatate din astia 25 ani au fost impreuna cu basescu si la guvernare si in aliante politice cu acte in regula.Atunci cum sa ne scape astia de basescu?Va mirati si va indignati degeaba,nu trebuie sa credem ca tot ce zboara se mananca.

  • pai pnl-ul l-ai “uitat”?pnl-ul a colaborat cu basescu la guvernare ani buni nu 8 luni ca psd-ul,si cu basescu(plus lis si videanu) ca primar in bucuresti,tot ani de colaborare reciproc avantajoasa,partasi la toate smecheriile(retrocedari,privatizari,concesionari,autorizatii de constructii,etc).si prin toata tara la fel.pe cine credeti voi ca prostiti acum,dandu-va voi pnl-isti ingerasii natiunii?

 21. “Proasta satului” vrea sa ajunga la Cotroceni, in cea mai inalta functie din Stat?
  Hmmm, nu e bine domnule marinel, nu e bine….Si mai ales nu e bine oameni buni, nu e bine. Macar sa iesim masiv la vot si sa-i trimitem acasa pe unii dintre ei sau sa ne asiguram ca nu vor mai intra in politica. Pe altii, care cu demnitate simt ca m-ar reprezenta (vezi M Diaconu), ar trebui sa-i sprijinim. Exemple sunt multe, probabil fiecare comunitate are cateva.

  Da’ va dati seama oameni buni cat de jos a ajuns politica in Ro, cat de prosti suntem in cele din urma, de au ajuns aceste scursuri ale societatii sa se proclame drept exponenti ai nostri? Sau poate ca asa stau lucrurile. Daca ridici prostia (vezi clip mai jos) la puterea PMP iese o urdea cu coarne, un fel de cornuta a satului romanesc.

  Oricum, interviul asta (http://goo.gl/30KN5m) spune f. multe despre profilul votantului roman (proportia aia de 5-10% folosita ca sa iasa unul sau altul, sa prinda unul/una fotoliu in PE sau P-Ro sau Cotroceni sau mai stiu eu pe unde).

  Sa nu-i lasam pe astia 5-10% (http://goo.gl/QqrLLr) sa decida viitorul copiilor nostri.

 22. Toți cei care vor să se roage de Băsescu și vor să dea bine U.E și nderea resurselor naturale pe nimic și gaură în mediu,să voteze Ponta președinte sau pe cine propune PSD(Tăriceanu)
  Cei care vor un stat democratic,liberal,european deschis la discuții,bun negociator,partener de drept european,respectuos dar nu slugarnicul Europei,demn,să voteze Crin Antonescu.
  Odată sunt greșelile trădătoare ale premierului Ponta(semnarea cu Băsescu,gazele de șist,Roșia Montană) dar cele mai noi trăzăi(mutarea guvernului la MAPN pe timp de criză de război,noi împrumuturi și parteneriate cu Banca Mondială.aveți și înregistrări domnule Radu Tudor cum la dumneavoastră în emisiune și la Sinteza Zilei și la Subiectiv și La Ordinea Zilei,a spus că termină cu împrumuturile,ca acum să zică la fel ca Băsescu în Parlament că România are nevoie de o centură de siguranță în această criză,asta însemnând un împrumut extern.Guvernul Boc a fost absolut cinstit!Fac ce-mi zice Băsescu,că pentru asta m-a pus acolo!Ceea ce doare mai tare și nu se poate trece peste la guvernul Ponta este că naiv fiind a crezut că din funcția de premier mai ales cu Băsescu președinte poți face ce vrei și a început să promită.Gata cu împrumuturile externe!Ieșea mult mai câștigat Ponta dacă nu promitea nimic!Omul nu a scăpat de Băsescu dar de-aia tot promite.Și-atunci nu mai bine tăcea din gură?Și încă mai dă din gură și anunță sfârșitul lui Băsescu!NEWS FLASH:Nu e treaba premierului să scape de Băsescu,ci a noastră a cetățenilor!În 2009 nu știam cât de mult rău a făcut Băsescu,nu știam că fusese suspendat, nu ștam de copilul bătut,aveam tot felul de fragmente iar campania domnului Mircea Geoană nu a fost credibilă(lucru de care suferă acum și Ponta) și în lipsă de altceva,am pus ștampila pe cei mai răi ani.Eu mi-am micșorat salariul cu 25% eu am tăiat pensia alor mei,eu am tăiat salarul fratelui meu.Am stat 3 minute în cabina de vot neștiind ce să fac.Băsesu a fost reales în 2009 cu un singur vot.Dacă votam Geoană,poate era egalitate.Am fost limba cântarului și fără absolut nici un motiv,am îndreptat-o spre BăsescuVotul meu a nenorocit România în 2009,acum știu ce votez,anume să șterg cu buretele suferințele și oamenii care au murit datorită greșelii mele de habarnist.Morții nu se mai întorc dar pot încerca să le aduc celor rămași în suferință,un pic de liberate și alinare.De data asta mă rog ca votul meu să readucă la normal,România!

 23. Piranda lu’ Base Presedinte al Romaniei ar insemna o Insulta si o Inalta Tradare la Adresa Statului si Poporului Roman !

  Toata aceasta Tziganie orchestrata si dirijata de alde Gatenstein, de stapanii lui Basea si al Pirandei lui, care ne-au dovedit ca nu sunt prieteni ai nostri, destructureaza incet si sigur Statul si Fiinta nationala a Romaniei !
  Poporul roman nu este pregatit sa faca fata unei astfel de agresiuni iar Lideri adevarati si Luminati care sa conduca Interesele Nationale nu avem !
  Vedem ca popoare ca cel Maghiar sau Polonez reusesc sa faca fata mult mai bine si mai eficient acestor agresiuni avand insa alt soi de Lideri si Elite Intelectuale inclusiv Spirituale sau Religioase !

  La noi Lumea, oamenii au cazut intr-o apatie vecina cu suicidul, au cazut intr-un misticism ieftin si Medieval !
  Altii, foarte multi din pacate, au renuntat la Libertate si Demnitate, si sunt multumiti ca si-au gasit un nou Stapan in Basescu sau in alti pseudo lideri de stil Mafiot sau de Iude dispuse sa-si vanda pentru cativa arginti pana si pe propriile lor mame sau fiice nu numai Patria sau Poporul !

  Unii asteapta sosirea unui nou Mesia care sa le rezolve problemele demonstrand ca inca nu au reusit sa evolueze spiritual intr-atat incat sa fie capabili sa gandeasca si sa fie preocupati de interesele aproapelui lor sau al comunitatii in care traiesc !

  Nu exista adevarate Proiecte Nationale cu care poporul Roman sa se identifice si in jurul carora sa se adune si sa lupte asa cum de-a lungul istoriei si existentei noastre am dovedit de atatea ori !
  Suntem un popor obosit si extenuat de experientele dictaturilor prin care am fost supusi si fortati sa trecem !

  Familiile, adevaratele valori si personalitati cu spirit patriotic si conduita in spiritul Moralei Crestine se izoleaza de aceasta societate “draceasca” condusa de spirite malefice, de adevarati demoni satanisti precum Basescu sau Udrea si incearca sa supravietuiasca pe cont propriu limitandu-se doar la strict propriul lor interes imediat !

  Aceasta stare este generata insa dupa cum putem vedea cu totii de catre cei care vor sa ne impuna aceasta asa zisa “Noua Ordine Modiala” !
  O “Ordine” care a creat doar dezordine, haos, dezbinare, imoralitate si indepartare de Legile Lui Dumnezeu sau de cele ale Naturii !

  Pentru a ne vindeca de “Bolile” care incearca sa ne doboare este necesar sa cautam Raul si Boala la originile lor si sa le inlaturam !
  Daca am inlocuit doar “Plaga” Sistemului Bolsevic cu o alta “Plaga” la fel de rea sau poate si mai rea si lipsita de Dumnezeu asa cum este aceasta “Globalizare” controlata de aceeasi Masonerie care a generat si produs Sistemul Bolsevic, inseamna ca nu am schimbat nimic in vietile noastre si ca am ramas mai departe sub controlul acelorasi Structuri ale AntiCristului !
  Inseamna ca Libertatea, Democratia, Demnitatea, Statul de Drept care ni se flutura pe la ochi sau urechi sunt doar o aparenta, un miraj, o manipulare prin care aceste Structuri Oculte si Sataniste isi propun sa stapaneasca Lumea si pe noi odata cu ea !

  Lipsa unei reactii sau rezistente impotriva acestor Structuri ale Raului, slujite la noi de Regimul Basescu si Camarila sa, va insemna ca am acceptat de buna voie sa renuntam la Dumnezeu si la Morala Crestina !
  Va insemna ca am acceptat sa asteptam cumintei si pasnici ca sa fim implantati cu micro Biochipurile deja promise, la fel ca si vitele din grajd !

  Va insemna ca am acceptat sa ne vindem Sufletele Satanei si sa devenim Sclavii AntiCristului !

  http://www.stiripesurse.ro/ponta-a-sters-pe-jos-cu-udrea-este-cea-mai-mare-jignire-pentru-o-femeie/

 24. Sunt deja extrem de plictisit de cat de penibili pot fi acesti omuleti cu pretentii mult prea mari fata de ceea ce pot ei, atat de plictisit incat o sa ii ignor complet cand ma voi afla in cabina de vot. Inca nu ii inteleg, dar recunosc ca nici nu ma obosesc prea tare cu acest lucru complet inutil, de ce mai insista atat de mult cand atati de multi dintre noi ii vrem sa fie disparuti din peisaj, sa se odihneasca in statiuni ca Jilava sa Rahova pentru binele facut noua, caci nu mai au nimic interesant de spus, nimic interesant de facut. Stim foarte bine ce le poate pielea … si prin urmare sunt neinteresanti. Si al naibii de enervanti cu aceasta insistemta a lor de a se baga in seama mereu cu orice nimic.

 25. Ce se spune- pe site-ul partidului- este că PMP a lansat o linie nouă de tricouri- ceea ce e un pas pozitiv- adică primul pas spre câștigarea unui ban cinstit. Ce nu se spune- este că PMP a lăsat toți aligatorii proprii în ceață cu privire la cine votează ce- n-are listă finală la Europarlamentare- de exemplu dl. Funeriu care se afla pe listă- candidează de fapt la Senat la alegerile parțiale de la Timișoara. E încă o dovadă de nesimțirea specifică – să-i ia naiba pe aligatori- PMP ridică România per global, nu-i așa ?

Leave a Reply