Topoliceanu le-a furnizat procurorilor inclusiv mailuri din care rezultă că ea a cumpărat pentru Udrea o geantă din piele de crocodil de la una dintre cele mai exclusiviste firme mondiale.

Extras din  rechizitoriul DNA : ”Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”. (www.tolo.ro)

————————

Procurorii insinuează că Udrea a folosit o informare de la SRI ca să-i alerteze pe Gărdean, Lungu și Nastasia! Așa se explică de ce Nastasia i-a returnat lui Lungu o șpagă de 200.000 de euro încasată de la Gărdean. Pentru că aflase și i s-a făcut frică.

În dosar apar înregistrări din 2010 ale unor discuții între Lungu, Gărdean și Nastasia. Ele au fost realizate de către SRI pe un mandat de siguranță națională.

În vara lui 2011, susțin procurorii, Udrea le-ar fi zis oamenilor ei din minister că o informare SRI îi vizează. ”Inculpata Udrea Elena Gabriela a susţinut că în acea perioadă primise o informare de la Serviciul Român de Informaţii cu privire la relaţiile dintre cei doi inculpaţi şi firma Termogaz, lucru pe care l-a adus la cunoştinţa acestora, fără a lua alte măsuri”. (www.tolo.ro)

—————–
Traian Basescu, in Noiembrie 2014 : “Credeti ca degeaba am tinut-o s-o protejez 10 ani pe Elena Udrea?”

 

12 COMMENTS

 1. Radu, nu am citit materialul lui Tolontan, dar îmi amintesc ceea ce se scrie pe Antenastars, pe Accesdirect, cum se laudă chioampele/pipiţele că au cheltuit zeci de mii de euro pe haine în străinătate. În niciun caz madam nu ar recunoaşte ceea ce scriu acum. În primul rînd, orice piţipoancă merge la shoping în perioada reducerilor(15februarie-15 martie şi luna august), de la 2 franci sau 2euro pînă la 150 franci sau 150euro, reducerile sunt enorme în perioadele stabilite au ţipla cu preţul vechi şi alături pe altă ţiplă este preţul nou/actualizat. La întrebarea privind geanta adresată madamei, nu i-aţi observat grimasa pe moacă(nu poate spune de unde o are).
  ACEST MOTIV : GEANTA DE 100 MII DE EURO, CADE DIN START!
  Am mai găsit o motivare a unei hot. jud. pentru cel care a omorît o fată: printre altele respectivul este condamnat şi pentru comportamentul faţă de victime, ce fel de profesionalism sau profesionişti sunt în judecătorii???
  Ai dreptate Radu, abia acum spui adevărul/realitatea, geanta cred că e mînărită şi dată cadou pentru un serviciu! La fel se întîmplă şi cu telefoanele, ceasurile, maşinile care se vind şi apoi cad cumpărătorii de bine ca hoţi!
  Ca mită şi mafie alături de distrugerea unei ţări şi a unei naţiuni poate fi condamnată împreună cu cloaca lor care a fost în guvernele 1-2-3-4-5 boc în frunte cu băsescu.

  • SRiul mai da niste guma de mestecat pentru prosti… Basescu si TOATA echipa lui au furat tara pana la os si propaganda SRIsta ne spune de gentile lui Udrea… asa popor asa conducere.

 2. din binomul COLDEA-KOVESI, usor, usor
  vad ca devine trinomul iohannis-coldea-kovesi, care acopera coruptia …
  NO COMMENTS

 3. pana acum DNA-ul putea sa-l salte pe base de 100 de ori:
  cazul flota, DNA inchide cazul
  vrea filmari in plus cu mircea basescu, DNA inchide ochii (nu-l lasa pe basica sa aduca probe noi)
  si yassin a zis de 1000 de foi ca o sa mai aduca, dna. de la D.N.A. joaca teatru ca inca NU ARE PROBE pentru basescu.
  EU CRED CA udrea, bica, georgescu sunt deja sacrificati. IN CONTINUARE base CONDUCE!
  JOShannis TACE, ca altfel il umple de dosare, de nu-i ajung 6 CASE sa le depoziteze….

 4. Cand voi, cei de la A3, faceati observatii privind vestimentatia, accesoriile – tin minte un dulap plini cu pantofi – intrebandu-va si intreband, de unde banii, ati fost tratati cu “sictir” si nu numai. Aceasta imi aminteste de o discutie ce ar fi avut loc intre Antonescu si mama-sa (descrisa de Marin Preda). Fiind intrebat de aceasta “ce are cu evreii de ii prigoneste”, Antonescu raspunde: pai mama acestia (evreii) cand pleaca din tara iau cu iei valuta tarii, aurul…, iau cu ei si cate 10 perechi de pantofi! Iar mama-sa ii raspunde, trecand peste valuta si aur, – ei si tu stai sa le’numeri pantofii!
  Cam asa trateaza acum DNA-ul.

 5. Dumnezeule, cu banii ăștia își lua Iohannis o mașină blindată și îi mai rămâneau și de schimbat tocăria la 2 din casele sale…

 6. nici nu exista asa ceva…manipularea handicapatilor continua…auzi geanta de 100000 dolari…sa o inghita toti care cred baliverna asta

 7. Sunt convins ca sotiile,amantele,fiicele multor politicieni au asemenea “obiecte la purtator” Diferenta este ca nu se afiseaza cu ele asa cum o facea Udrea….La ea era ceva maladiv sa apara in public doar in fata camerelor,sa epateze,sa starneasca invidii printre Fufe ! Azi plateste si pretul acestei atitudini de starleta de Plescoi.

Leave a Reply