Candidata independentă la alegerile parlamentare Elena Udrea spune că şi-ar dori să voteze un guvern cu Traian Băsescu prim-ministru. “Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea”, a afirmat Elena Udrea la RFI.

“Dacă PMP are un tată, ca să vorbesc metaforic, pe Traian Băsescu, sigur are şi o mamă, pe Elena Udrea. Am condus Partidul Mişcarea Populară, în timpul meu, acest partid a avut rezultate foarte bune şi la europarlamentare, şi la prezidenţiale şi evident că mi-aş dori, în calitate de parlamentar independent, să votez un Guvern cu Traian Băsescu prim-ministru”, a declarat Udrea.

Elena Udrea a susţinut că “sistemul” a vrut ca ea să fie prezentată în campanie “ca un simbol al politicienilor care au probleme penale”.

“Cetăţenii au posibilitatea să aleagă pe cine doresc să-i reprezinte în timpul unor alegeri. Pe de altă parte, sistemul ăsta a vrut ca eu în timpul campaniei să fiu permanent prezentată ca un simbol al politicienilor care au probleme penale, de aceea sunt toată ziua ba la DNA, ba la ICCJ. Problemele pe care eu le am în justiţie sau dosarul pe care eu îl am în justiţie trebuie să meargă mai departe, conform legilor din România şi judecat, desigur, în mod corect, nu la presiunea sistemului”, a adăugat Elena Udrea citata de news.ro.

 

6 COMMENTS

  1. Cum bre? Tata e Băsescu şi mama eşti tu Udrea? A cui?
    Mai spală-te prin gură înainte de a-ţi/vă atribui sfinţenia!
    🙂 🙂 mai stai odată de 2 ori şi nonstop până vei ajunge mama celor care au depăşit cu mult vârsta ta şi stai mult şi bine în aşteptare până vei fi votată de acei oameni!

  2. Personal, as vrea sa știu cine a fost moașa PD-L-ului, ca de părinți n-aveam nici o îndoiala c-ar fi cei mărturisiți de Dna Udrea. Sa fi fost, oare, celebra Securitate, aia “bătrâna” si unsa cu toate alifiile din Est, care a moșit toate dezastrele politice din ultimii 26 de ani? Ca nu miroase a maieutică de tip nou, cu doctorat in Vest, apariția acestui partid, SRI-ul moșește hibrizi de tipul PNL-ului actual, nu odrasle pur sânge -se vede clar din SOS-ul lansat de tatal din poveste (Basescu) către “basiștii” pur sânge. Nu de alta, da’ sa știm pe cine înjuram!

Leave a Reply