Surse autorizate afirma ca Elena Udrea ar putea anunta ca demisioneaza din Parlament, pe fondul discutiilor privind urmarirea sa penala.

Udrea preia astfel modelul lui Basescu din 1996 si vrea sa evite un vot in plenul Camerei impotriva sa.

Oricum, dupa dezvaluirile incendiare de vineri, blonda lui Basescu mai are destule informatii in tolba, compromitatoare pentru adversarii ei.

Dupa demisie, Udrea s-ar putea reintoarce la meseria ei de baza.

9 COMMENTS

 1. Intr-o tara normala ( ase citi democratica )cu o justitie independenta si apolitica , dupa denunturile facute de INFRACTOAREA Udrea la adresa sefului DNA si a sefului SRI , Parchetul general ,CSAT (pt. ca este vorba de un militar ) aveau “obligatia” sa se autosesizeze din oficiu ! Pasivitatea de care dau dovada, asteptand parca sa se “rezolve ” totul de la sine , sau sa se musamalizeze , probabil toata aparatura judiciara este putreda , pune multe semne de intrebare la care poporenii asteapta un raspuns , fie el si de la seful statului chiar daca acesta vorbeste mai r…a…r !!! Cat o priveste pe Udrea , a facut marea greseala de a se pune cu cei care au catusele , dupa cum chiar ea a spus-o ! , dar daca-i blonda ce sa-i faci ?!

 2. Lasa ca mai are informatii. Asta ar fi vax. Dar Udrea are si probe!! Si Codlea stie asta, de-aia o taraganeaza cu ancheta aia interna in care serviciul lui Coldea cerceteaza acuzele care i se aduc … lui Coldea!!
  Faptul ca Udrea e prea putin credibila este o timpenie fara margini. Clanul Bercea ce credibilitate avea? Si totusi a avut dreptate la zecimala. Si probe, mai ceva ca Sahia Film. Adica Udrea sa nu aiba? Sa fim seriosi!

 3. Cred ca exista o solutie la acest scandal si la toate celelalte. Punerea in fruntea serviciilor secrete a unor ziaristi de investigatie cunoscuti in lupta impotriva coruptiei.
  Eu cunosc 2 cazuri: Dana Grecu (SIE) si Oana Stancu (SRI)

  Astfel nu s-ar putea face speculatii de interventii politice.

 4. pe naiba, ar fi bine. deja se erijează în avocatul lui băse, ponegrind alte instituţii. sikatrika guricica oralica.

 5. multe baze hoteliere si restaorante ale caror patroni sint actionari SIF ar trebuii sa fie luati la control!si la fel Pensiuni facute din lemn ! masiv furat in zone de munte statiuni!

Leave a Reply