Interesanta cererea procurorului general Tiberiu Nitu adresata Parlamentului, dinspre DNA. Se cere urmarirea penala a Elenei Udrea pentru smecheriile facute in finantarea Galei Bute. Dupa ce basisti sinistri – spagari de bani negri si ofiteri acoperiti – au atacat mizerabil simboluri precum Nadia Comaneci sau Gheorghe Hagi, nici marele boxer Lucian Bute n-a scapat de amestecarea numelui sau in afaceri murdare, fara ca el sa aiba vreo vina. Pur si simplu valoarea numelui sau a fost folosita pentru ca unii sa fure bani. O mizerie fara margini.

Ceea ce este interesant e faptul ca in majoritatea cererilor facute de procurorii DNA via procurorul general catre Parlament, este ceruta “ridicarea imunitatii in vederea urmaririi penale, retinerii si arestarii” politicianului vizat de ancheta.

In cazul  deputatului Elena Udrea, desi este implicata in doua dosare cu acuzatii foarte grave, nici DNA nici procurorul general nu cer retinerea sau arestarea.

Un favor pe care DNA il face celei care acuza institutia si pe seful ei – Laura Codruta Kovesi – de tot felul de abuzuri. E o batalie interesanta intre figurile marcante ale regimului Basescu. Si inca n-au fost scoase toate armele pe masa.

Cel plecat are inca influenta asupra celor ramasi.

4 COMMENTS

  1. Tiberiu Nitu nu a vrut probabil sa o supere prea tare pe …Nutica(frica pazeste..pepenaria!) si poate nu a vrut probabil sa-l necajeasca prea tare pe Basescu si ..de ce nu pe Ponta(care se intalnea,in vederea nominalizarii procurorilor,la biroul sau in secret cu dna …Nutica).

    • Nutica a suparat rau pe iohannisti spunand de implicarea lui Coldea in alegerea lui Iohannis.Sa fie vorba de toata campania masiva si mizerabila impotriva lui Ponta pe toate mediile plus manipularea tembeloizilor cum ca,vezi drace, Ponta a obstructionat votul in diaspora?

      • Evident ca sunt deranjati si speriati ca aflam ce a fost de fapt cu votul si blocajul din diaspora nu ce au vrut ei sa ne bage pe gat… Dar acum aflam mersul sistemului nenorocit construit de Base cu Nutzica… De spagile imense… De bataia de joc… De asta se toarna într-o veselie.

Leave a Reply