Elena Udrea a fost audiată astăzi de magistrații de la Curtea de Apel București

„S-au pus concluzii în ceea ce privește probele, cererile și excepțiile administrate în camera preliminară. Domnul avocat știe mai bine. A fost o dezbatere cu argumente care a durat ceva și speranța este că acest dosar se va întoarce din nou la procuror, așa cum a fost întors în luna februarie de către ÎCCJ. Acest dosar e acela despre care doamna procuror Iorga Moraru a declarat că au fost făcute presiuni asupra dânsei de către doamna Kovesi să mă aresteze a treia oară. Instanța Înaltei Curți în februarie a trimis acest dosar înapoi la procurori pentru că este un dosar prost făcut. Procurorii l-au retrimis la instanța de judecată. Speranța mea este că se va întoarce la procurori și, în urma unei analize serioase și fără ranchiună, vor închide acest dosar”. 

Fostul ministru al Turismului a vorbit despre acuzația făcută de DNA că a primit mită cinci milioane de euro în acest dosar.

„Este vorba despre banii dați în campania din 2012 la PDL București pentru alegerile locale. Nu sunt bani luați de Elena Udrea. Domnul avocat vă poate spune că am primit o soluție în care procurorii recunosc că acești bani au fost cheltuiți la partid, ceea ce, în opinia noastră și conform legii de atunci, este o finanțare nelegală de partid care nu are caracter penal pentru mine, ca șef al organizației PDL București”, scrie antena3.ro

4 COMMENTS

  1. Toate guvernele de la intrarea în NATO până la guvernul Dancila au avut ca premieri semnatari ai motiunii de canzura sau membri in partidele semnatare. Deci din 2004, vreme de 15 ani , România a fost condusă de semnatarii motiunii…si ei n-au nicio responsabilitate pentru ” dezastrul” Romaniei.

  2. dle Tudor, vedeti ca la a3, udrea e prezentata ca o victima.
    o sa intrati iar in conflict cu politica editoriala a postului.

Leave a Reply