Elena Udrea, protejata lui Traian Basescu timp de 10 ani, va fi adusa cu mandat la DNA.

Sunt cel putin trei dosare ce o vizeaza : despagubiri ANRP de sute de milioane de euro, spaga de zeci de milioane de euro din Microsoft si relatia cu Alina Bica, fosta sefa DIICOT, aflata in arest.

 

 

17 COMMENTS

 1. Deocamdată, o să vedem parada modei pe micile ecrane. Atîta timp cît în timpul campaniei electorale, udrea şi macovei ne-a invadat intimitatea pe internet, cu ce fonduri? nimeni nu spune nimic, gratuit sub nicio formă, nu mai spun de listele candidaţilor, a căror nume şi prenume cu CNP şi semnături de pe listele în baza cărora au candidat, nu au fost verificate de niciun sistem ce garantează legalitatea sau nu! de ce? Aşa că, nu rămîne decît să vedem parada modei a unei protejate de către un individ, care a făcut destule ,,mizerii” în ţara asta şi ,,clămpăneala” de după, tot a ei. Atîta timp cît,,peştele de la cap se împute”, nu văd nimic concret, nu văd rezultate privind ilegalităţile madamei, în schimb, se vede şi se simte complicitate la nivel înalt, finalitatea acestei acţiuni cred că va fi ZERO.

 2. Da, cred că vă mai amintiţi, îşi curăţă puchinile de la ochi cu degetul mijlociu, ce înseamnă asta? finalul anchetelor în ceea ce o priveşte pe ea.

 3. Mormanul basit se pleosteste ca o balega Uda.
  da’ incet f incet.nu e o avalansa ci …unproces inertial , scurgere,o putrefactie Lenta.
  cred eu ca madam luluta/lurch tre schimbata cu toata gasca ei si anchetata pt jaful basit ce l a acoperit.cain ritmul asta moare basau de batranete pana ajunge legea la el.
  intotdeauna am zis ca aceste gasti pompos denumite departamente anticoruptie,integritate,de lupta cu infractorii teroristii etc put mai
  dihai cao toaleta folosita de basau dupa o orgie cu fasole.

  Cum ati zis,pe D Voiculescu l aufacutpachet rapid vinovatnevinovat,,,ca in gulag,dar la gasca bashita…ce a facut praf si pulbere tara..incettare frate ,in reluare.

 4. Fara unda verde de la basau astia nu miscau in front.el hotara cine ce si cum.care i imparteala,cat se fura,cat ramane.
  camdeodata pe basau il doare n dramba de toti inclusiv de udrula,orice numai sa nu se ajunga la el.
  udrula cred ca e “dezolanta” la ora asta vorba purtatoarei de trena regala, sefa pli diicotu pli.
  cum ii zicea lui basau in dragalasenie?taticu..basina mea mica..superbule..iete ca s-a nmuiat balega si regina udrula face scheme la fosta ei servitoare luluta lurci..iar basaum mucles.

  Nasoala chestie tableta asta pt laboaiele mele,mi s a paradit tot c4 mai aveam pc laptop bani n am..doar de tableta lu peste mi mmai permis asacas uze de ortografie pana m oi obisnui cu ea

 5. Cum domnule Tudor, DNA-ul profund băsist al Dvs face asta? Nu se poate, trebuie să fie o greșeală undeva, mai verificați.

  • Dupa 10 ani de protectie a lui Base si plecarea protectorului din functie, uite ca infractorii sunt chemati. 10 ani nu au fost, i-a tinut Basescu in brate.

 6. Ura …!!!Cam tarziu … Sa mai iasa cam am sa o botez eu
  …..dar banii furati se mai recupereaza sau fac valuri la misto….!!?

  .

Leave a Reply