“În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi cu mandat) de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri. Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză. Evident că aşa voi şi proceda”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Adusa la DNA cu duba jandarmilor, Udrea a declarat in fata institutiei : “Nu stiu despre ce este vorba, probabil Microsoft”.

Alte surse spun ca ar fi vorba despre o confruntare cu Alina Bica, fostul sef DIICOT arestat.

Intrebarea este : va primi Udrea mandat de retinere pentru 24h?

Pentru acest lucru e nevoie de aprobarea Parlamentului, Udrea fiind deputat. Am vazut pina azi voturi extrem de rapide in comisia juridica si in plen pentru retinerea si arestarea unor parlamentari. Cu siguranta DNA va face la fel si in cazul Udrea.

Retinerea in 2-3 zile, probabil cerere de arestare 30 de zile saptamina viitoare in fata judecatorilor.

Laura Codruta Kovesi, procuror sef DNA : “Elena Udrea a fost dusa cu mandat intr-un dosar mai vechi. Mai multe nu va pot spune acum”.

 

26 COMMENTS

  • Sa iti placa de DNA atunci cand vei vedea acelasi titlu dar fara semnul intrebarii. Sa speram ca vom apuca si asta.

 1. Sa speram ca este inceputul sfarsitului pentru sistemul basist. Cine urmeaza dintre numele celor peste 100 de basisti ?

 2. Daca da, pe multi va popi. In acelasi timp, cred ca am putea vorbi de un inceput de debasificare (nu cred in varianta asta).

 3. Udrea la brutarie!!!
  Trecand peste euforia de moment, este posibil ca acest scenariu sa fie creat de DNA si “structurle” in sensul ca aduna toate( sau aproape) figurile proeminente ale regimului basist sa ii acuze pentru niste infractiuni minore comparativ cu cele savarsite in realitate, apoi sa stea 1-2-3 ani la racoare si gata. Noi nu vom afla adevarata dimensiune a jafului si nici prejudiciul nu va fi recuperat.
  Si cel mai important Base va fi curat si placut uscat.
  Zic si io…

 4. Mira-m-aş! Mai curând cred că a fost chemată pentru alegerea detergentului care, asociat cu puţin Vanish, să o scoată ca nouă!

 5. Se pare că este o excrocherie cu preţul şi ajutorul la gaze de la primării, de ce spun asta, pentru că prin aşa zis-a ajustare de preţ, şi-au asigurat banii din start privind ajutoarele de căldură(şi cu banii luaţi şi cu ajutoarele luate de Eon-gaz, cam de la ambii parteneri, consumator-sponsor, cred că e exact suma pentru ajutor-consum): preţul gazului fără TVA în luna septembrie 2014 fără TVA era 0,11702 lei, în luna octombrie -noiembrie 2014 fără TVA era 0,11755 lei, în luna decembrie 2014 tot fără TVA era 0,11650 lei, în ianuarie 2015 fără TVA este 0,11650 lei. Ce fel de ajutoere se primesc dacă iniţial se măreşte preţul cu un anume procent, apoi îţi dă ajutor transferat, tu deja plătind anticipat ulteriorul ajutor? poate ne spună cineva dacă este sau nu o excrocherie?

  • Bai @parere… (puncte, puncte): N-ai mai invatat ba sa scrii?! “Asa zis-a…” se scrie corect “asa zisa”, in limba romana ba! Tie chiar nu iti e rusine sa tot postezi pe-aici numai analfabetisme? Ce dreac e cu tine?! Unde ai invatat ba sa scrii, pe pereti in statia de metrou sau unde dreac? Esti din ala care are in el foarte multa morala dar mai ales despre altii, ca el la categoria furt sau eludare, a chiulit de la scoala generala direct! Vai steaua ta ba @parere… (puncte, puncte)! Analfabet esti! Punct

   • @: chiar crezi că eşti mai deştept ca alţii? uită-te în grădina ta, apoi să critici, să dai lecţii de scriere corectă, exemplu clar,,ca el la categoria furt..” posibil să fii unul din cei cu sacii goi ce-şi aşteaptă umplerea? haios mai eşti!

    • Exemplul tau clar nu este din comentariile mele. Vezi ca ai gresit autorul sau ai citat aiurea, la intamplare, de pe blog sau de pe net in general! Cine dreac stie! Oricum, ma scuzi daca te-am suparat! Esti simpatic/a! Esti de apreciat macar pentru perseverenta! Bafta

  • “escrocherie”, nu “excrocherie”. se pare că avem două limbi, iar cea care prevalează pare a fi limba analfabeţilor.

   • Hello! cînd am învăţat eu să scriu, cuvîntul EXCROCHERIE se scria cu ,,X “nu cu ,,S”, posibil să se fi schimbat scrierea în limba română, asta e.

 6. Cum dracului au putut vechii liberali sa puna botul la o marsavie atat de imputita: fuzionarea cu pedelacii? Ma uit la diversele posturi tv. si constat ca invitatii pedelisti, sunt pieriti, sunt pierduti in neant, nu le vine nici lor a crede ca s-a ajuns in faza in care se fac decontarile, nu mai au grai, nu stiu ce sa comenteze. Probabil au frica in san, gandind daca sunt trecuti pe lista. Au jucat tare, s-au amestecat cu liberalii pt. stergerea identitatii partidului dar au uitat ca urmele raman. Acum, sa se spele Antonescu si Johannis cu laturile lor. Daca vor iesi la iveala ca sunt implicate si nume grele, tot scandalul nu va face altceva, decat sa dea si partidul inapoi si pe presedinte, pentru ca a fost sustinut de niste borfasi.

 7. Domnule Tudor! Nu puteti scoate semnul ala de intrebare? Era mult mai interesant fara el. Sa speram ca veti scrie cat de curand un articol cu acelasi titlu dar fara semn de intrebare.

 8. Daca sunt fapte din perioada cand era ministru , cred ca poate doar presedintele sa dea aviz.
  Am ajuns sa vedem si asta, sa aiba dosar penal Udrea.
  Sper curand si basescu. Poate nu-i mai dam casa speciala ca o va avea la Jilava sau rahova. Ii doresc succes.

 9. Eu nu cred in minuni. Udrea stie multe chiar si despre cei de la D.N.A. Prin urmare voi ramane sceptica pana in momentul in care se va dovedi in instanta ca dosarul nu este o bataie de joc care sa duca la respingere sau la achitare. Asta pentru ca nu-mi place sa vad cum sunt facute dosare cu mare tam-tam si dupa aceea fie se constata lipsa de probe, fie persoana este achitata in instanta. De ce mai trimit un dosar la judecata cand tu esti constient ca nu va merge ???

 10. Domnule Radu,mie mi se pare ca asta este doar praf in ochi! Nu vi se pare un pic cam prea evicenta reactia Codrutei K care a dat presei cateva amanunte despre motivul aducerii la DNA? Pentru cine altcineva a mai cat lamuriri pana acum? Raman la parerea mea ca se incearca sa ne amuteasca pe toti si sa faca aceste aduceri doar ca efect al presiunii !

  • Păi ESTE liberal din moment ce antonito-iohannistul “gheorghe” nu comentează despre anchetarea și arestarea de membri ai Peee Neee Leee Nooou, adică fix partidul care a dat președintele, icoana germană Iohannis…

Leave a Reply