Informatii de ultima ora din PSD arata ca relatia la varful partidului ramane extrem de tensionata si asta ar putea avea consecinte parlamentare serioase.

Informatia de ultima ora este ca sedinta CEX pentru remaniere anuntata oficial pentru miercuri s-ar putea amana pe saptamana viitoare din cauza problemelor mari de la varful partidului.

Gruparea disidentilor anti-Dragnea, formata din nume grele precum Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu – vicepresedinti PSD, Marian Neacsu – Secretar General PSD ameninta ca voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader si chiar motiunea de cenzura impotriva Guvernului daca Liviu Dragnea il va remania pe Paul Stanescu din functia de vicepremier si ministru al dezvoltarii.

Aceasta grupare numara pana in prezent peste 40 de senatori si deputati.

Surse din partid afirma ca parlamentari PSD de Braila si Timis s-ar putea alatura la vot gruparii disidente daca Mihai Tudose (si Sorin Grindeanu…) se decid sa iasa si ei din hibernarea anti-Dragnea.

Liviu Dragnea este la butoane, evaluarea premierului Viorica Dancila este o pura formalitate.

 

6 COMMENTS

  1. Dar ce interese or avea disidentii pe la Dezvoltare de sunt asa porniti,sau au mai scos o vrajeala si inca un pretext in plus ca astfel sa nu moara galceava dorita de Statul Paralel ? La cat le pasa astor disidenti de stabilitatea guvernarii si a tzarii, inaintea intereselor lor personale,ne-am cam dat seama.Disidentii,de fapt, sunt niste noi uneperisti, sau vechi ramasitze uneperiste ratacite, care au parvenit pe functii si acum joaca cel putin la santaj precum si altii inaintea lor,ca doar le sunt mai dulci interesele lor personale, luxul si viloacele,decat “interesul national” si “interesul oamenilor” care,pentru ei sunt doar lozinci pentru fraieri, sunt doar “caramizile” cu care se bat ei in piept prin campanii electorale, dar si la toate ocaziile, in pieptul lor larg de Continuatori de toate felurile si de toate mizeriile.Iar Istoria inTOTdeauna se repeta.

  2. “Gruparea disidentilor anti-Dragnea”, n-as numi-o asa, as numi-o gasca pro sistem, gasca cumparata, tradatoare. Cei care vor avea curiozitatea ii rog sa se documenteze pe ici pe colo si e posibil sa-mi dea dreptate.
    Eu zic sa-i detensionam pe psd-istii astia, sa-i supunem unor tratamente (termice) de detensionare sau sa scape de gasca Fi(e)rea &Co lucru extrem de periculos pentru psd-isti. Asa le trebuie cand incalzesc la piept niste serpi.

Leave a Reply