Informatie de ultima ora de la Bruxelles : Secretarul General al NATO Jens Stoltenberg va descinde in Turcia pe 8 si 9 Septembrie.

Stoltenberg va avea intalniri cu presedintele Turciei Recep Tayip Erdogan, premierul Yildirim si alti oficiali.

Este prima vizita a celui mai inalt oficial NATO dupa tentativa de lovitura de stat in care un grup mic de militari a incercat rasturnarea de la putere a presedintelui Erdogan.

Inca din noaptea puciului, Secretarul General al NATO a dat publicitatii o declaratie de presa in care condamna puciul si exprima sprijinul pentru “guvernul democratic ales”.

 

4 COMMENTS

  1. naspa. sa te duci sa pupi un fund cand tu ai fost invatat sa te pupe altii.sa se roage ca sa fie spalat sultanul si ai lui,ca are de lins,dar ptr libertate si democratie,mai ales cu miros de petrol si resurse naturale, conducatorul american a facut orice, chiar daca au omorat pe proprii cetateni! compenseaza si mioriticii ca de asta au fost dati la schimb! naspa ca nu pot sa omoare nici pe chinez,nici pe rus! dar daca e ordin de la imparatie ling altii ptr ei!

    • Eu inca astept sa-l vad si cu namol de la Tekirghiol. da eu cred ca asta a zis ca se duce pe varful Moldoveanu si defapt e pe in Germania la parinti.
      Deci serios acum. Vorbeam cu un prieten spaniol. Si ii spun ca seful statului e in vizita la parintii sai in Germania. Si asta imi zice siderat: serios? Nu stiam ca romania e regat! Ce casa regala din Germania?”:))) deci intelegeti cat de cretini suntem? L-am ales pe singurul destept care a crescut intr-o famile in care parintii l-au invatat ca nu e bine la tine in tara si trebuie sa pleci:)

Leave a Reply