Ultima ora :

Sunt sanse de pace !

Infranta, Rusia incepe retragerea din jurul Kievului.

Statele Unite observă că armata rusă a început reducerea activităţilor militare la periferia oraşului Kiev şi retragerea unor unităţi tactice, afirmă oficiali de la Washington, imediat după ce Rusia a anunţat această decizie.

https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-putin-news-03-29-22/index.html

Rusia a început retragerea anumitor unităţi din zona Kievului, inclusiv batalioane tactice. De asemenea, trupele ruse par să se retragă din nordul Ucrainei, concentrându-se în schimb pe menţinerea ocupaţiei asupra zonelor din est şi sud, au declarat, sub protecţia anonimatului, doi oficiali americani citaţi de CNN.

 

1 COMMENT

  1. Nuuuuuuuuuu! Nu gustati sau inghititi fenta! Au alt plan mai dur tocmai cand toti credeau ca e liniste si pace! Ori o iau putetnic iar in forta, ori se muta spre crimeea pentru inca o sarja ingrozitoare! Ei(putin) pare ca vor sa sarbatoreasca ziua de 1 sau 9 mai pe camp de lupta, ca acoperire la esecul usturator de la ucraina cu morti si masinarii distruse fara numar la ai lor! Vrea sa fie unic in istoria rusiei si istoria internationala ca fiind unicul in orice.

Leave a Reply