Home Articole Un fost jurnalist Antena 3 are nevoie de ajutor

Un fost jurnalist Antena 3 are nevoie de ajutor

28553
3

Colega mea Nadina Campean, co-prezentator al emisiunii Matinal la Antena 3, posteaza un mesaj emotionant pentru fosta noastra colega Loredana Cofari :

Loredana Cofari a fost colega mea și este unul dintre cei mai optimiști oameni pe care îi cunosc. Este într-un moment greu, dar e incredibil de puternică. Are nevoie de proteze la ambele șolduri, două intervenții complicate pentru a putea merge din nou, iar noi o putem ajuta! E nevoie de sânge grupa A2 pozitiv, dar puteţi dona, indiferent ce grupă aveţi, la secţia de Hematologie a Spitalului Floreasca. Vă rog să precizaţi că o faceţi pentru Loredana Cofari! Nu aveți nevoie de programare.

Dacă va fi suficient sânge, prima operație va fi miercuri, a doua peste o jumătate de an. Loredana mi-a promis azi că vom dansa împreună peste un an, când se vor vindeca ambele picioare, și știu că e un om de cuvânt. În plus, vă spun din proprie experiență că nu e traumatizantă donarea și nu are niciun fel de urmări. Ba da, eu am dormit zece ore ultima dată, dar nu a fost rău deloc. Am fost mai odihnită ca niciodată. În plus, medicii spun că e indicat pentru imunitate să faci pasul ăsta o dată pe an.

Trebuie să îndepliniți însă niște condiții:
http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

P.S. După tragedia din Colectiv, erau prea multe rezerve de sânge. A fost cea mai puternică dovadă de solidaritate pe care am văzut-o vreodată. De câteva luni, e din nou criză și cred că e cel mai bun exemplu că nu trebuie să ne mobilizeze doar cazurile dramatice. Durează zece minute, dar poți salva o viață!

3 COMMENTS

  1. O sa preiau pe FB acest anunt grupa A2 cred ca este una accesibila si se vor gasi suficiente persoane care prin donare sa acopere necesarul pt aceasta interventie.Mult succes

  2. Atentie mare la ce fel de dezinfectante folosesc ,scapa cu bine in urma protezarii si D-ne fereste se duce din spital cu alte boli.

Leave a Reply