Liderul grupului Alianța Progresistă a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul european, Gianni Pittella a scris astazi pe Twitter, scrie DC News.

#Romania “Attacks on IntactMediaGroup are attempts to silence a public voice. We’ll always stand for freedom of press!”

@giannipittella (Atacurile asupra Intact Media Group sunt incercari de a anihila o voce publica. Intotdeauna vom apara libertatea presei!”)

 

23 COMMENTS

 1. E parlamentar, da? Imunitatea la declaraţii care pot convinge sau nu!
  Doar actele şi voi ştiţi adevărul, noi vă susţinem şi facem speculaţii sau ceva sfaturi utile pentru a vă încuraja!
  Fiţi puternici şi rezistaţi alături de toţi cei care vă susţin()!

 2. Chiar nu incetati? Ati primit o instiintare ca va aflati in niste sedii confiscate de statul roman. CNA ul nu a prezentat nici o hartie ca suspenda licenta de transmisie ( ca doar aceasta institutie poate emite asemenea hartie) ANAFUL nu a inchis curentul apa si aerul de la locatiile respective. Lamentarea si victimizarea face rau postului dumneavoastra domnule Tudor. Pastrati-va decenta si demnitatea ca aveti mai mult de castigat. Eu , daca sunteti de acord doresc mobilizarea oamenilor privitori de antena3 sa ne adunam cu diverse carucioare si masini de transport sa va ajutam sa va mutati lucrurile cat mai rapid. Ce spuneti?

  • Mai femeie, draga Carmen, cum sa-ti mai explic?! Am spus-o de 100 de ori ! Eu nu inteleg de ce pricepi asa de greu : daca suntem evacuati mai devreme de 6-9 luni, nu avem timp fizic sa mutam echipamentele de emisie. Ce treaba au licenta si caruciorul, numai mintea ta poate pricepe

   • Dar de ce aproape 2 ani chiar nimic nu ati facut in acest sens? Ma faceti sa pricep? Niciodata de cate ori a fost ponta invitat la fiecare realizator antena3 nu am auzit intrebarea ” ponta iubitul nostru, dupa tine ce ne facem? De ce nu inchei cu noi contract de inchiriere pe sediile care nu ne apartin ci apartin statului pe care il reprezinti in emisiunile noastre? Au trecut domnule ponta 2 ani si noi nu am mutat nici macar o agenda intr-un alt sediu tu ce ne recomanzi ca nu o sa stai forever acolo sus si o sa ne protejezi pe veci” Deci lamuriti-ma, va rog frumos! Deoarece tare pare ca totul este cusut cu ata alba.

    • Draga Dna Carmen , nu puteau sa se mute asa cum vor unii . Chiar si dumneavoastra ati fi refuzat sa va mutati dintr-o casa in care ati fi investit o groaza de bani . Ce doreau ei, cei de la antene ? Ce dorim si noi , cei care iubim A3 ! Adica, sa ramana acolo cu chirie sau sa cumpere sediul , dar ANAF( ura lor de hoti ! ) nu s-a grabit sa faca o evaluare a cladirii sau sa spuna ca nu vrea s-o inchirieze. Cand s-au hotarat sa spuna ceva , au venit cum veneau altadata masinile Gestapoulului. Acum , cei de la Antene se vor muta , dar nu de frica , ci pentru linistea lor si a noastra , a celor care ii iubim.

  • Da Froso,nu inceteaza,care-i treaba ta? Te doare la fiere sau ce? Dar poate vrei sa te muti tu.In Coreea de Nord.S-or gasi voluntari sa te ajute sa ajungi la Dunare,iar cu o camera de tractor si-o face careva pomana.

 3. Oameni buni, cine e ăla care a declarat 2 surse de posibilă îmbolnăvire? Doamne fereşte! Cum să ieşi să arunci în 2 părţi ceva ce nu stăpîneşti? Cum să dai vina doar pe părinţi sau şi bebeluşi ori pe medicul curant? Nu-l cunosc pe medic sau pe ceilalţi!
  I-N-C-R-E-D-I-B-I-L !
  – Voi toţi ocupanţii de scaune şi funcţii sunteţi conştienţi ce spuneţi?
  – De atîţia ani de zile se importă orice produs de proastă calitate din alte ţări încît hrana e doar boală curată! Cineva întrebase: Ce să mîncăm ca să nu avem probleme de sănătate?
  Răspunsul a fost un ridicat din umeri sfidător!
  – Cum să ai o populaţie sănătoasă şi copii sănătoşi cînd tu guvern de perindaţi politic şi afacerişti de carton, aprobi importuri de orice fără să răspundă nimeni în faţa legii?
  – Am impresia că nu sunteţi conştienţi de ceea ce faceţi voi politicienii!
  – Ce să mai pui în farfurie la masă?
  Răbdări prăjite şi gem de foame garnitura: medicamente ?
  Cred că nu mai e nimic de spus, decît:
  ”MOARTEA LENTĂ NE PÎNDEŞTE ÎN FIECARE CLIPĂ PE FIECARE”!
  Scuze pentru duritate, dar cel puţin 2 ani scriu despre asta şi se continuă cu aceeaşi frenezie importurile şi modificările genetic!

 4. Europa a scăpat Estul din mâna, nu de azi de ieri, ci de la începutul relațiilor neclarificate cu SUA, partenerul de peste ocean pe care l-a lăsat sa se extindă la marginile imperiului fara nici un control efectiv asupra manevrelor expansioniste , nici măcar bine camuflate, ale regimului Obama. Socialiștii, bravo lor, apara ce-a mai rămas de aparat: libertatea de expresie, adică valoarea primordială a democrației, pe care sistemul american, ca exportator certificat de democrație, n-o poate renega cu desăvârșire dar pe care a modificat-o, de la Jefferson încoace, in libertate “armata”, impusă cu forța, la fel, pe toate “piețele” de desfacere. Un fel de Pax romana pe care socialiștii vor avea mari dificultăți s-o conteste, dar hey! Speranța moare ultima. Speriamo bene, compagno Pittella e grazie per l’apoggio!

 5. Dl Radu Tudor..sistemul este violent pentru ca este fricos…daca nu le-ar fi frica de Antene .nu ar urla ca din gura de sarpe
  In strainatate dreptul chiriasului este sfant…daca platesti chirie 20 de ani poti intra chiar in posesia cladiri …In cazul in care proprietarul vinde imobilul si doreste sa te scoata afara…trebuie sa-ti plateasca despagubiri..-.despagubiri care sa includa mutatul si deranjul…asa este intr-o tara civilizata si democrata…banuiesc ca si la noi exista aceiasi lege europeana asa ca trebuie sa va aparati dreptul…nimeni pe lumea asta nu te poate scoate afara fara sa te despagubeasca.

 6. Stimate d-le Radu Tudor, din consideratie pentru ziaristii onesti ai Antenei 3, imi permit a va prezenta 2 sugestii: 1. Cand intentionati sa mai organizati vreo intalnire, miting etc. pt. a protesta impotriva abuzurilor (evidente) ale reprezentantilor statului roman, faceti anuntul, daca este posibil, cu cateva saptamani inainte, nu cu cateva zile. Faptul ca vineri nu s-au aflat in Piata Constitutiei zeci de mii de oameni, se datoreaza, in opinia mea, cel putin in parte, proastei organizari. 2. Incercati o selectie mai riguroasa a invitatilor. Spre exemplificare, ipochimeni de soiul Ludovic Orban nu cred ca-si au locul in studiourile dvs. V-as ruga sa vizionati inregistrarile emisiunilor posturilor “de bine” la care si-a expus parerea si domnia sa in vara anului 2014, dupa finalizarea simulacrului de proces Telepatia. Spre surprinderea mea, dupa alegerile din noiembrie (deci la doar cateva luni!), i s-a facut culcus chiar in studiourile “varanului”, ale “turnatorului Felix”… Cum ar spune Mircea Badea, TARE sau CE? Oricum, deciziile va apartin. Imi cer iertare pt. aprecierile usor off-topic. Cu stima!

  • stimate domn, am dat raspunsul acesta de zeci de ori. il voi repeat : noi invitam in mod egal psd si pnl. ce trimit acele partide, aia apare pe post. despre intalnire : daca am fi stiut noi ca vine ANAF sa ne evacueze illegal, n-am fi facut din timp? sper ca ati inteles ca intalnirea a fost generate de actiunea lor abuziva

   • Va respect prea mult pt. a dori sa intru-ntr-o polemica. Mi-am exprimat doar opinia. Sunteti o entitate privata, aveti niste standarde. Propria deontologie va poate obliga la impartialitate (nu numai vis-a-vis de psd sau pnl). Partidele trimit reprezentanti, insa nu vi se poate impune X sau Y daca, din diverse motive, ii considerati indezirabili. Spre ex, personaje de calibrul d-lor Emil Boc, Lucian Duta sau de ce nu, Traian Basescu, nu cred ca vor fi acceptate prea curand in studiourile Antenei 3. Si nici alt membru marcant al fostului regim – Fane Fileata. Ref. la intalniri, puteau fi anuntate nenumarate, incepand cu august 2014 (atunci s-a produs abuzul, acum doar se pune-n aplicare si ultima etapa). Dvs. v-asteptati ca o decizie abuziva sa fie aplicata cu mijloace licite? Deznodamantul era previzibil, din pacate. Evident c-am inteles scopul intalnirii (prezumtia de ignoranta va mai poate juca feste uneori). Vizita ANAF impunea un raspuns si sub aceasta forma, dar in lipsa unei minime organizari, efectul a fost mult diminuat. Hotararea definitiva de evacuare (fiind apanajul instantelor, nu al inspectorilor fiscali), nu poate fi obtinuta mai devreme de cateva luni, ca atare aveati timp pt. o mai buna organizare. Mitingul de vineri a fost un insucces (raportat la potentialul trustului). Efectul unor manifestatii de amploare poate fi unul devastator pt. politicieni (vezi cazul Colectiv). Repet, este punctul meu de vedere, nu sunt detinatorul adevarului absolut si nu-mi permit a oferi sfaturi. Va multumesc pt. raspuns, timpul acordat si oportunitatea de a intra-ntr-un scurt dialog cu dvs. Urmaresc aproape de la-nfiintare Antena 3 si voi ramane-n continuare fidel postului. Cu respect!

    • Boc si Duta nu, sau Anastase, Blaga ori alti liberali sadea pt ca nu sunt trimisi de partid. Eu as dori sincer o confruntare cu acesti urmasi ai lui Bratianu…. Cat despre intalnirea cu telespectatorii, eu personal o consider un succes. Si un moment extrem de emotionant pt noi si telespectatori. Dar fiecare cu opinia lui. Bafta

 7. ” Mai țineți minte cu ce slogan a sedus Iohannis alegătorii? Mă rog, pe acei puțini care l-au votat pe el, ca persoană, și nu pe cei mânați în luptă de manipularea penibilă de pe net. ”Fapte, nu vorbărie!” Uau, strigară ei în cor, iată unul care vrea să facă, nu doar să dea din gură. Să-l alegem, deci, că vor veni vremuri frumoase, în care poporul va sporovăi și nu va mai mișca un deget, pentru că o să se ocupe conducătorii de asta! Au trecut 14 luni din mandatul președintelui. Și, ironia sorții, sau ”ghinionul” nostru ancestral, cum ar zice unii, singurele lucruri care le-au marcat au fost vorbele, nicidecum faptele.

  Exceptând datul cu paltonul de pământ, nu-mi amintesc niciun gest important al noului locatar de la Cotroceni. E posibil ca polițiștii de frontieră să fi reținut și fluturarea constantă prin fața ochilor lor a pașaportului diplomatic al primului turist al țării. În rest, însă, nimic concret. Nicio acțiune din cea promisă electoral, care să aducă ”altfel-ul” necesar societății românești. Numai naivii pot crede că schimbările produse de atunci au fost făcute cu aportul hotărâtor al președintelui.

  În schimb, vorbărie a cam fost. Nu multă, că ardeleanul nu se face bucureștean peste noapte, dar cu șanse mari de a intra în cărțile de istorie. 3 fraze mi-au rămas întipărite în minte, confirmări solide ale justeții decizie mele din noiembrie 2014.

  ”A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă” – referindu-se la plecarea guvernului Ponta, după tragedia din Colectiv.

  ”Decât a rușilor, tot e mai bine așa” – răspunzând acuzației unui cetățean că ar fi devenit sluga americanilor.

  Și, în sfârșit, cea mai proaspătă, ”am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit via Facebook”. Asta, după ce a pierdut câteva zeci de mii de like-uri, ca urmare a declarațiilor sale inițiale despre acțiunea ANAF legată de sediul Antenelor. După care s-a sucit ca să placă poporului Lui.

  Spre deosebire de predecesorul său, el nu poate dezamăgi mulți oameni, prentru că prea puțini chiar au crezut în el. Iar cei care se agită acum pe net, boscorodindu-l, în timp ce-i deslikeuiesc pagina de facebook, nu sunt dezamăgiți. Ci frustrați și furioși că s-au lăsat prostiți de propaganda de acum doi ani. Și, ca orice om lipsit de decență și inteligență, în loc să-și recunoască asta în tăcere, în timp ce-și dau palme în oglindă, aruncă vina pe cel care nu face nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce era clar încă de atunci c-o să facă. “” Radu Herjeu

Leave a Reply