Vicepreședintele PSD Marian Oprișan cere demisia sau excluderea din PSD a senatorului Virginel Iordache, care a fost transportat la București de la Suceava cu elicopterul.

El s-a declarat „profund dezamăgit de recentul scandal în care a fost implicat Virginel Iordache” şi i-a cerut acestuia demisia de onoare  din cadrul PSD, dar și din funcția de senator, reproșându-i erori grave de conduită și deservicii de imagine aduse echipei social-democrate, potrivit unui comunicat.

„Aceste gesturi sunt incompatibile cu social-democrația, precum și cu dedicarea echipei Partidului Social-Democrat de a clădi o relație sinceră și cinstită cu electoratul și cu întreaga țară. Domnul Virginel Iordache a dovedit lipsa oricăror valori comune cu viziunea și programul politic al PSD, dar și o iresponsabilitate periculoasă pentru funcția de Senator al acestei țări”, a declarat Marian Oprișan, citat în comunicatul de presă.

„Îi solicit un minim gest de onoare: demisia imediată din funcția de senator și din cadrul Partidului Social Democrat. În prag de alegeri, este singura opțiune. Nu putem lăsa asemenea abuzuri și inconștiențe să păteze o campanie electorală demnă, eforturile unei echipe de zeci de mii de oameni și așteptările a milioane de români din țară și din Europa!”, am mai completat Marian Oprișan. Vicepresedintele PSD a mai spus ca, în cazul în care refuză să demisioneze, va cere excluderea lui Virginel Iordache din partid.

Presa locală a scris că senatorul PSD Virginel Iordache a fost transportat la București, săptămâna trecută, de la Suceava, acuzând dureri de cap, amețeală și diaree. Senatorul a fost consultat şi i s-a spus că nu este nimic grav, dar parlamentarul a insistat să fie transferat cu elicopterul în Capitală.

Leave a Reply